Lurad

..för jag har blivit lurad!
..Och jag lät mig faktiskt bli det också. (Jag som trivdes med Comviq. :/ )

Liv.

Ännu en unik dag har gått. Den gick åt bio med två människor som står mig väldigt nära. Jag tycker så mycket om dom, fast på helt olika sätt, såklart. Jag är tacksam som har dom i mitt liv allafall.
Ännu en unik minut gick, och jag lever nu i den framtid som detta var, innan. Komplicerat, och ja, ett liv är komplicerat. En framtid är komplicerad, då man inte vet vad den innebär.
Ännu en unik tanke gick, så har jag aldrig förr tänkt, och jag undrar hur många olika sorts tankar ett huvud som mitt ska kunna innehålla?
Ännu ett frågetecken i mitt liv. Och ett frågetecken förväntas inga svar. Jag vill inte ha något svar heller. Jag låter det vara en ställande fråga. Utan svar. För jag vet, att det är så det är, det är så det kommer att vara. Jag har slutat känna glädje för morgondagen, och låter mig finna det lyckliga i nuet. Det gör mig deprimerad, för det är så svårt. Fast jag vet att det kommer löna sig i längden, att uppskatta det jag har nu. Det kommer gynna mig framtid att gilla läget som det är. Det är optimisten som talar för mig nu. Jag måste, jag vill och jag kanske tillochmed kan?
Ett liv är inte bara en almanacka fylld med skrivna blad. Det är ett kontrollerat blädderblock, som sabbas av minsta förändring som inte skulle accepteras. Ett liv är en bok, med så tomma, blanka blad. En bok, där jag själv bestämmer vad som ska vara skrivet, dag efter dag. Och jag ska bestämma vad varje blad ska innehålla. Boken är ju min. Det ska inte få bli en tråkig sådan heller. Man ska bli glad av att ha läst den. Jag ska fylla den med glädje så gott det går. Jag ska göra den bra. Boken ska få en mening.
Det är bara jag som kan göra boken till den bästa av humorpocket's. Och den ska göra dig glad när du läser den.
Over and Out.




Vit snö

Snö vit.

RSS 2.0