that was a crazy night

Det gick vilt till inatt, må jag säga. Vi hade jätte kul från klockan fem på kvällen till typ halv fyra på morgonen. Sen hände lite saker som man inte behöver gå in på. Säger bara; fan va vild du är kalle!

Så var man bakis igen då. Jag som ville träna idag. Men men.
Undra vad man ska hitta på idag då? Det är ju så jävla varmt så det finns väl bara en sak; sola o bada med piña colada, eller?  Jag jobbar ju imorgon, så det blir ingen fyllecell för min del inatt. ^^

Nu ska jag fan sola! 


/Ewelina




                        

slutkörd

Igår somnade jag vid åtta-tiden. Var helt ut-mattad och behövde sömn, jag skulle ju upp tidigt imorse också. Jag jobbade några timmar idag, fick sluta typ 1,5 timme tidigare. (jag gillar mitt jobb...)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sitter och äter lite lunch.. kanske att man ska sola lite sen?

Imorgon är jag ledig så jag kan göra vad jag vill idag/kväll/natt :D sånt gillar vi.

vill fan bada. kanske vore ngt.

/ewelina


      

Camp Skäggbiff

Ja. Jag klarade av detta också. Att ha kul i en vecka, dygnet runt - fan inte alla som klarar det. Eller, jo. På festival gör man det. Träffade helt jävla klockrena människor att dela camp med.
Är så trött att jag knappt kan ha ögonen öppna, och min röst finns inte längre kvar. Solen har brännt min arma kropp och alkoholen drar sig sakta ur mig. Ja så kan det vara.
Jag stod allra längst fram i torsdags när Thåström skulle spela. Hela spelningen var fan helt otrolig. Den människan har ju grym scen-närvaro. Jag blev rörd också. Även fast jag stod med stängslet precis under brösten, och det kändes som att jag skulle bli klämd till döds, och även fast min röst bangade så sjöng jag ändå, även fast allt det så blev jag så rörd så rörd av lilla Jocke Thå. Det är fan coolt.
Måste sova. Det är inte klokt att man orkar hålla igång såhär länge. Man klarar mer än vad man tror ^^

Camp Skäggbiff:

Ewelina
Linn
Emma
Ida
Monika
Anna
Sebbe
J.M
Kalle


plus Elin, Görra, Moritz, Linda och lite fler som var små gölliga grannar. Leo o Jocke Thå var föresten också våra grannar. Och vänta, han braten från Uppsala som bodde bredvid oss, fick ju fan låna vattenpickan att fylla spriten i. Det var tack vare mig han fick det. Det var också tack vare mig han fick spruta i min mun...  HEHEHE. klyftigt va!

/Ewelina

mot the festival-bus

Yes! Jag är så bra. Jag klarade att sitta uppe ända till nu, när jag egentligen skulle ha gått upp om jag gick och sov igår kväll. Varför det här skulle va bra för, vet jag tyvärr inte.... mer än att jag kommer däcka tidigt idag när vi kommer fram. BRA JOBBAT EWELINA! Asså, ibland gör jag vissa saker som helt saknar mening. Va fan skulle det här vara bra för, egentligen? Vadå, kolla om jag klarade att sitta uppe.. är det verkligen så svårt? haha. cp man är alltså! ^^

Nu ska jag bara trycka igen mina överfyllda väskor och äta något. Sen kommer bilen och hämtar mig. Det kommer bli så jävla kul det här, det känner jag fan på mig. Läste på SMHI att vädret bara skulle bli bättre där uppe, yippie! Dessvärre kommer jag att sakna lite folk här. Men förhoppningsvis så finns dom små rackarna kvar tills på söndag! :)

Puss och kram på er.


/Ewelina

Stackars hon som har det bra

KOMMER SAKNA DIG.


 


Syns om en vecka gott folk!

Märker att jag skriver nya inlägg lite hela tiden nu, men så är det när man sitter ensam om natten och försöker få tiden att gå.. kalla mig bara en bra bloggare istället. ;)  update update update!

Börjar känna av den där övertrötta känslan, när man försöker inbilla sig att man faktiskt är pigg och inte trött. Men i själva verket är man bara så jävla trött att man har glömt bort hur det var att sova. I det tillståndet befinner jag mig i just nu.. Ganska nice.
Föresten! Varför i helvete sover inte jag?? Är jag dum på något sätt... Jag ska fan va vaken typ dygnet runt hela veckan, och så sover jag inte ut när jag är hemma och kan!? Haha, det kom jag på nu! "Nej men jag sover på bussen imorgon". Jo tjena. Varför skulle jag sova då? Fan då. Nu har jag ställt till det för mig. Attans.
Jag tar igen det nästa vecka istället. ;)





                         

Bye bye Stockholm!

/Ewelina

IDIOT











Du sprang så fort du kunde  för att hinna få ett lyft igen.
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen.
Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.






Vad konstigt att du vinglar för dig själv när du har svårt att stå.
Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på.
Det blir max ett litet skvaller när du slutligen faller.


Och ingen står och tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!


Ta det inte personligt!


Nu börjar Ewelina bli lite trött. Än så länge har jag druckit två stycken stora
koppar kaffe. Men vet inte om jag är så
mycket piggare för det. Känner mig mest speedad i kroppen, och seg i huvet.
Det är en härlig kombination det!
Texten ovanför är as bra. Faktiskt han Winterdäck som fått ihop den i låten "Idiot".
Skön att lyssna på såhär
på natt-kvisten.
Funderar på att baka en kaka eller något. Bara för att få tiden att gå.
Jag sov-strejkar, som ni kanske
märker. Vill va svinigt jävla trött sen, så man kan sova på bussen.
Kanske ska ta det lugnt med kaffet då iofs..

Hej då på er, om vi inte hörs en senare!






Juste! Jag o Ankan såg på Emil i Lönneberga idag. Hur bra som helst :D





"i'm gay" he said. "ok, nice. I like beer" I sad.

det kanske blev värre,  vet inte. vissa saker ska man helt enkelt hålla käften om!
Och jag kanske inte alltid har rätt heller.. fast en egna känlsor borde väl ändå stämma? Skit samma.

Ekonomisk är jag allfall inte. Inte enligt hon som födde mig allafall! Man kan bara nicka och le, och säga att man förstår. Men det är alltid samma tjat innan man ska någonstans. Man lär sig till slut hur man kommer lindrigast undan. ^^
Jag ska sitta uppe hela natten, är det tänkt. Vet fan inte om jag lyckas. Det är bara att hinka i sig kaffe så funkar det nog.













tycker så mycket om dig.
bara så du vet. .

min tur att emoa mig.

Jag brukar aldrig bry mig. Aldrig ta åt mig av idioter, eller skriva tråkiga saker som gör människor nere. Det är ju inge kul då. Men ibland är det fan min tur också, man kan ju inte skratta åt torra skämt hela tiden. För jag undrar fan en sak... och det är så jävla jobbigt att gå och undra och inte förstå och fatta vad grejen är. I min lilla värld, eller för mig är den världens största, så är det så att tycker man någonting, så säger man det. Är det något som är fel eller som man vill ha sagt, så säger man det också. Jag försår inte den där jävla gåtan som alla verkar vilja veta. Att man är inte med någon om man hellre vill vara med en annan!!! Hur kan man ha det på sitt samvete, att göra någon ledsen för att man är oärlig? Det blir konstigt för båda två ju.
Men som sagt, jag brukar inte bry mig. Därför jag håller mig borta från allt som där tjafs som detta är. Jag gillar inte makt, man äger inte en människa. Och ska man vara tillsammans med varandra, så ska båda älska varandra och inte vilja vara med en annan. Är man en sån människa, så ska man inte ge sig in i den lilla leken....

Det var väl ganska konkret?!

straff-tältet

Idag ska jag leta efter en sovsäck, och så ska jag försöka sätta upp tältet så jag vet att alla delar finns med. Jag ska också duscha snart, och sen kanske jag ringer en anka så jag kan säga "hej då" så mycket att det räcker för en vecka..
Sen ska jag dricka öl resten av dagen/kvällen/natten, för jag vill inte sova och sen gå upp sådär äckligt tidigt. (Bussen går 06:40 från city terminalen...) Det blir bra.

Igår/inatt så stekte jag fiskpinnar och gjorde pommes och pasta. Jag blev så jävla mätt att jag var tvungen att gå och lägga mig på soffan och vila. (var nog ganska full också iofs). Sen vaknade jag till, och så hade man en anka bredvid sig också.. Det blev trångt i soffan, men tror inte jag brydde mig så mycket. Mysigt ändå.
Imorse vaknade jag och låg på golvet. En filt om mig hade jag också. Solen sken som fan och jag var fortfarande full. Sen städade vi lite, jag hade råkat hälla ut nästan halva pasta-paktet på golvet, så det var bara till att sopa.
Sen gick jag hem och åt. Och nu måste jag fixa med packningen, jag åker ju imorgon!!


...och en annan öl

Midsommardagen idag. Blev väldigt tidigt igår,tror det var öl-spelet som var orsaken till det. Men tar igen det i skrivande stund. ;) inga öl-spelhär inte! haha jag o ankan va hemma vid halv elva igår, däckade så fort vi nådde sängens madrass..
har suttit på Kopparn sen två  idag, och vi gick till Torsken vid fem tror jag det va.Så det blev en och annan öl. :P men det var trevligt med massa återställare:)

nuska ewelina fortsätta det sociala umgänget . Ha det jätte bra;:D   PUSSSS

!









Då vare Midsommar igen då!









du är så gulligullig. (hehe)

men va fan.



















gå och häng dig.

När spriten går in går vettet ut


Jag vill aldrig mer kunna sjunga, så nu ska jag klippa av mig min tunga.

..

trött .

chips o dip och sommarjobb

Jag var förbi jobbet och hämtade mitt schema för sommaren. Det blir alltså en knegar-sommar i år.....
Köpte med mig Sourcream & Union chips med dip och en Sprite på vägen hem. Måste ju tröst-äta när man ska jobba hela sommaren. Men jag ska egentligen inte klaga, inte alla som får sommarjobb. Aja. Då blir det en tidig kväll, ska ju upp hur tidigt som helst imorgon.

                    

men ja ä int bitter ja

/Ewelina

Ewelina är självisk, otålig, okänslig och stridslysten. Tråkigt va?

Min kära chef ringde och väckte mig imorse. Jag fick panik, jag skulle ju jobba idag! Men det löste sig. Nu är jag extremt trött, jag kom inte i säng förrän vid 3 inatt, varför vet jag inte.

Läste om mitt stjärntecken Väduren.

Goda egenskaper:

Väduren är en god ledare som sätter vänlighet och rättvisa i centrum. Du är utåtriktad, glad och energirik och äger en stor portion humor. Mot dina nära och kära är du ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör dig till en älskvärd person. Väduren är innerst inne mycket stolt över vem han eller hon är och vad den åstadkommer, men du skryter inte, utan visar en ödmjukhet som gör dig väldigt omtyckt.
Du ger ett glatt, tryggt och bestämt intryck.


Mindre goda egenskaper:

Väduren är ibland självisk och dominerande och alltför pådrivande - du kör ditt eget tempo. Du blir kanske också lite för frispråkig ibland. Du har lätt för att bli sårad när du inte får igenom dina åsikter och ideér, eller då dom möter motstånd. Ditt heta temprament känner många till.
Väduren har gärna många projekt i rullning, men det kanske är alltför få som blir ordentligt slutförda.


Så tänker du:

Du vill gärna känna att du har rätt oavsett vad andra kanske tycker. Du strävar efter mycket glädje och aktivitet och vet att du "är" någon. Men mitt i all aktivitet behöver du också komma ifrån ibland, att i lugn och ro få vara ensam med dina tankar.

Så ser du på kärlek och vänskap:

För Väduren är kärlek och trohet det allra viktigaste i livet. Du är generös och fantasifull med din egen kärlek och godhet - vare sig det rör sig om en trevlig middag, en rolig present, ett vykort....
Trygghet och värme är viktiga delar för dig, och du förväntar dig det tillbaka av en partner eller vän.

Yrken du passar inom:

Väduren drömmer gärna om att starta ett eget företag och driva det långt och framgångsrikt. Det finns många yrkesområden som Väduren passar inom. Dina goda ledaregenskaper skulle göra dig till en utmärkt lärare, psykolog, läkare eller journalist.
Du har även konstnärliga anlag och kan också tänka dig hantverksmässiga arbeten.


Stjärntecken: Väduren

Datum: 21/3-19/4

Planet: Mars

Element: Eld

Bra egenskaper hos Väduren: Entusiastisk, äventyrlig, driftig och modig

Dåliga egenskaper hos Väduren: Självisk, otålig, okänslig och stridslysten

Kvalitet:
Ledande

Politet:
Positiv

Förstår inte alls vad som menas med självisk och okänslig. Eller, lite självisk är jag väl nog, men absolut inte okänslig. Jag om någon är fan känslig. Både på gott och ont. ^^ Haha. Men lite kul är det ju att jag är driftig och modig. Sen om det stämmer är en annan sak. ;)

Väduren är allafall det bästa stjärntecknet som finns. Ni ser ju vilka bra egenskaper jag har!? Helt otroligt.
Hittade all fakta på overnaturligt.se.
Gå in där och kolla hur du är. (om du inte redan vet det)

                                                             




hittade lite bilder från tidigare år...





Thåström - Peace and Love 2008



På den tiden det blev tacos med alla ingridienser... tror det var 2007 hemma hos Ullis



Haha! Bästa bilden någonsin. Jag och Ullis är en vacker kamel! Jag håller i lampan (2007?)



På den tiden man tömde den gyllene skåpet... (om nu den tiden verkligen är förbi!?) -2006 eller 2007



En kväll när jag och Louise delade på en flaska gin. Haha, därav min fina posé. Vet inte vilket år, antagligen 2008 för det var efter jobbet när hon och jag jobbade tillsammans.



Haha, samma sak för henne. "Allt blir så kul när man ligger ner!" :P

Nu är jag trött!

Ha en jätte bra natt. /Ewelina


rus

Det kan regna hur mycket det vill. Det kan blåsa hur mycket det vill. Det kan vara hur grått som helst ute, solen kan försvinna för alltid. Jag kommer ändå att vara glad, jag kommer vara så glad att ingen fattar varför. Vädret kommer inte påverka mig någonting nu. Mitt liv är så underbart ändå, att det inte behövs någon envis liten sol för att göra min tillvaro bra. 
Så, pissa ännu mer på mig, du som sitter där uppe och styr som du vill. I don't care anymore, bitch ;)



Love you all!

/Ewelina

SÖNDAG

Så här jävla dåligt brukar inte Ewelina må på söndagar. Jag brukar vara "världens sjukaste" och ha "feber", men fan inte såhär.. Känns som att jag ska dö ! När jag vaknade så var dom där halsgrejerna hur stora som helst. Det gör skit ont att svälja och jag hostar jätte mycket. Inte kul.
Det var allafall kul igår, men det blev nog lite för mycket av vissa saker. ^^ Så kan det gå.

Ser att det bara är åtta dagar kvar till P&L. (piss & löv-festivalen). Hoppas att solen fattar varför den finns då.... 

JAG MÅR INTE BRAAAA. Fan. hatar söndagar.  

ska duscha.

JAA

då var det sommarlov då.

SKÖNT!

VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?????????

Vickiepickiepäronpung och jag hade värsta mysimys-kvällen. Fan skönt att bara sitta ute i solen och dricka te och ta det lugnt. Lika bra att sova tidigt ikväll, eftersom jag ska upp förjävligt tidigt imorgon. Det är ju sån där avslutning och grejer, så måste va ganska pigg... om man ska orka med natten :)

Hörrö!!! Det är SOOL nu :D Trodde jag inte om Sverige, bara komma och överraska sådär mitt i allt det gråa. Skit bra ju.
Hoppas det håller i sig tills imorgon bara. Det tror jag att det gör. På SMHI stod det att det höll på att vända allafall. Och på Midsommar som är nästa fredag ska det också bli ganska bra väder, och ännu bättre när jag är på festival och springer runt!

Vet du. Jag har dammsugit på mitt rum. Nu finns det bara lite stenar och damm under sängen, bakom tv:n och i min garderob kvar. Men där orkar man ju inte gräva... Det syns ju ändå inte. Och mina fina blommor var jag tvungen att slänga.. dom var ju faktiskt döda.

På  tal om dödhet. Ingen kan ju ha missat det som hände Therese, 15:åringen som blev mördad av det där psykfallet. Det är ju helt sjuk hur man kan döda en människa. En så ung också, då är man fan ingen människa. Då är man en iskall, känslodöd jävla robot. Och hans tjej också, fy fan. Att sms:a om att mörda någon. Är det någon som fattar? Vart är världen påväg? Dom ska inte få slippa undan heller, bara för att dom är unga psykopater. Låt dom straffas så dom får känna samma lidande hennes familj och vänner får känna. Klart som fan dom inte mådde bra, annars gör man inget sånt. Men man har fortfarande inte rätt att gå och hugga någon - för lite svartsjuka? (kanske inte så lite svartsjuka antagligen, iofs.)
Man blir ju deppig av att läsa allt som händer.. Och det kommer aldrig sluta heller. Folk blir ju bara galnare och galnare. Snart kommer väl värsta emo-massakern till SFG och skuter ner både rektorn och mig..  (kanske inget att skoja om dock..)
Det får vi verkligen hoppas att det inte kommer hända!

/Ewelina

                      

dagen innan fredag. (torsdag alltså)

Vi städade bara idag i skolan. Jag tömde mitt nästan oanvända skåp också. Det låg några böcker på engelska som jag skulle ha läst ut för länge sen, två stycken trasiga pennor, en tändare som inte funkade och ett fullt kollegieblock. Så det var inte så mycket att töma. Jag brukar inte ha mina saker i skåpet, går hellre och bär på det jag behöver.
Idag slutade min lillebror skolan också. Han slutade tvåan. Så nu har han sommarlov. Matilda tar studenten idag, så vi ska dit lite senare på hennes mottagning. Och min skola slutar såklart sist av alla. haha

Jag ska vara i skolan 8:30 imorgon. Det måste ingen annan, bara vi som går musik. Kul. Men det är bara för att vi ska hinna repa innan.

Köpte föresten bussbiljett till P&L igår. Det blev festivalbussen som går ända till festivalen, ganska skönt så slipper jag gå med all packning från tåget, det gör jag fan inte om!! Synd bara att den går 06:40 från sthlm. Måste ju åka ett jävla tag innan för att komma in i tid också. Så det är lite dåligt, men det fanns inga andra tider, förutom den 23:e, men då vill inte jag dit.
Jag ska fan dammsuga mitt rum nu. Mina blommor som jag blockade förut har dött, och det ligger blom-lik över hela mitt golv. Det luktar ju gott och så, men det är jobbigt att få allt på strumporna. Synd att jag måste slänga dom, för dom var väldigt fina.

blommor är fina
finare än dina
men dom dör så fort
och blir bara till en massa lort
då måste man dammsuga
och känna sig som en liten hemmafruga
men det får fan duga

en liten dikt om blommor. ^^

/Ewelina

      

                           <-- tussilagosar


gulligt med regn.

Känner mig väldigt glad och taggad nu! På fredag slutar vi ju, och det är inte långt kvar till P&L! Ska bli så jävla kul.
Och älskade skatteåterbäringen. Jag tycker om dig. Väldigt mycket. Framförallt när du sätter in pengarna precis när man som mest behöver dom. Kollade nyss kontot, och ja, där satt det betydligt fler tusenlappar än vad jag haft på länge, väldigt länge. :D

Idag slutade vi tjugo över tio. Vi hade ingenting att göra, och ingen lunch fick vi heller, så jag kom hem väldigt tidigt idag. Skönt!

Igår var jag på min älskade kusins student. Det var jätte kul att träffa henne för det var verkligen länge sen vi sågs sist. Hade egentligen inte tänkt att dricka igår, men när det bjuds på vin, champagne, öl m.m så säger man ju inte nej... inte jag allafall. Så lite rolig blev man ju. Fin var hon i klänning också!
Fick se hennes tatuering också, skit snygg. :)

Nu ska jag köpa tåg eller buss-biljett upp till Borlänge. Får se vad som blir billigast fram och tillbaka. Antar att festival-bussen blir bäst, får se.

Juste! Jag skrev en till dikt idag. En om sommaren. Det var när jag väntade på att få veta mitt betyg i svenska som jag tänkte så mycket på sommaren, att jag va tvungen att skriva ner lite. ^^

"Underbara Sommar"

Somrar är härliga och sköna
Att bara ligga i en park och stöna
Allafall om man är brunstig som en älg
Då är det bara gapa och svälj
Fast det där lät snuskigt
Men det är för att det är lite fuskigt
Att det inte alltid kan va sommar och sol
Typ som att sitta på festival i en camping-stol
Öppna bira efter bira
Och hitta på något att fira
Kanske att livet är så jävla kul
Även fast man är lite ful
Jag längtar inte till jul
Det är när solen skiner jag känner mig hel
Då kan man köra lite öl-spel
Det är ganska roligt
Ganska otroligt
Att sommaren är så kort
Man skulle byta den mot en annan sort
Mot dom som är jätte långa
Inte så små och trånga
Faktiskt.

 <--- kolla in horna!

/Ewelina

Det är tisdag och solen gömmer sig för mig.

Slutade tidigt idag, kvart över elva för att vara exakt, men jag stannade kvar och åt lunch så jag kom hem för tjugo minuter sen. Hade det där provet idag också, det sista provet för denna termin! Nu är det bara en uppsats som jag har kvar att lämna in, men den är färdig så jag måste bara komma ihåg att ta med mig skiten till skolan...
Ska på studentmottagning ikväll. Är egentligen för seg för det, men det är klart man ska gå. Alltid trevligt med studentfester ju :)

Inatt hade jag alldeles för mycket energi för att sova. Det var inte kul kan jag säga, eftersom jag egentligen var jätte trött. Så fort jag hade somnat, så vaknade jag och var helt klarvaken. Så jäkla jobbigt. Tror jag var övertrött, för jag skrattade för mig själv också, även fast jag inte äns hade kul. Låter helt sjukt, haha. Men vem har sagt att jag är normal?
Så imorse satt jag nästan och sov på bussen. Ögonen ville inte hålla sig öppna. 

Såg  föresten att det skulle vara samma skitväder som nu på fredag. :( Va fan är det? Det ska va sol och värme när det blir sommarlov ju. Hoppas det blir varmare sen allafall. Kalla somrar är inte riktiga somrar.
Nu ska jag dricka kaffe.



                                      

fan, blev sugen på lakrits.


/Ewelina

idag kan jag vara poet.

Tror jag kommer somna tidigt ikväll. Är ganska trött, därför jag dricker kaffe nu. Imorgon har jag mitt sista prov, som jag måste plugga lite till ikväll. Sen slutar jag på fredag!!! niiice
Idag har det varit ganska varmt ute, med lite solsken också. härligt härligt :)
En sak är orättvis. Det är att Ankan blev neger där nere på festivalen. Varför kan inte jag också bli lite brun för? Solen kanske inte tycker om mig. Men jag ska allt se till att bli lite brun jag med, innan sommaren är slut.

Jag har fiskmås-bajs på min väska. Fy fan vad äckligt. Såg det i lördags. Trodde det bara var Alex som spillde öl på den när vi satt där vid vattnet inne i stan, men nej. Tydligen var det BAJS. Det var ju inte så... Najs.

Jag satt och tänkte på olika värderingar kring livet, och kom på att jag tycker om väldigt många saker och människor. Men när man väl kommer till kritan så är det faktiskt en sak som slår lite högre på listan. Därför skrev jag en liten dikt om den saken. (Observera ironin i sammanhanget ;)

Livet är allt bra
Framförallt när det bara finns en sak jag vill ha
Det är den där gyllene brygden på burk
Nej, jag menar inte att jag vill ha en turk
Utan den där härliga och goa
Vätskan som gör att man lite för ofta måste gå på toa
För det är vätskedrivande och gör en extra glad
Går inte äns att jämföra med choklad
Ölen och jag kommer vandra hand i hand genom livets gång
Därför jag kommer skriva många dikter och en och annan sång
Om den magiska drycken du förtär från burk eller glas
Spelar ingen roll hur, du kommer ändå att må kalas!

Alkis eller inte, så kan man inte låta bli att hålla med mig, ellerhur? JUSTE!!

Dags för Ewelina att röra sig ut mot skogen. Kanske ska plocka lite flowers idag igen? Eller kanske inte. Men springa några varv skadar ju inte allafall.

BAJS på er!! :D
         

        


Ps. Jag skulle kunna göra dikter om hur jäkla bra kaffe är också. Men inte just nu. Ds.

                              



/Ewelina

adios

ankan o nalle har däckat. dom kom hem från sweden fucking rock idag!!! jag sitter och suger på min  halvt avslagna öl jag.
röstade ni idag då? det gjorde faktiskt jag. det fårm bli som det blir, en röst påverkar ju ändå inte i detta land...
nu vaknar ankan. ska sova.
cioa bello!

2009-06-06 (sveriges nationaldag som tyvärr ligger på en lördag i år, så vi är ändå lediga. vilket jävla upplägg!)

nu har jag vaknat, och man mår ju som man förtjänar...
Fattar inte varför jag skulle gå och lägga mig så jävla sent (eller tidigt kanske man säger när klockan är sex på morgonen). Inte så smart om man vill vara pigg sen på dagen.
Såg att jag skrev ett fylle-inlägg här under också.. ja, vad säger man? Om jag kanske kunde låta bli datorn när jag inte är nykter? ^^  Fast så farligt var det ju inte, jag bara skrev hur kvällen hade varit. Men ändå.

Idag är det nästan sol! :D Inte så varmt ute, men ändå varmare än igår.
Och jag vet vilka som kommer hem imorron också, fan va bra.
Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda upp för ikväll. Hörde att det var Sveriges dag idag också, då blir det nog grillning kvällen till ära skulle jag tro. :) Inte för att man firar landet...... mer för att grilla är gott och så är det ju också en anledning till att fira.

Tror Ewelina ska ta sig en dusch. Tror det börjar bli dags. 

                           
                                 

usch

Va fan det blev ju inte varmare ikväll. det  var ju skit kallt ! :(
jag och alex hade för mycket öl i väskan för att komma in någonstans i stan så vi drog hemåt mot sigtuna igen. blev ganska så packad och kom hem för en stund sen.,
va fan, behöver nog sömn.

Vem kommer med solsken till mig ?

Är i skolan. Vi har engelska, och en film rullar på där inne i klassrummet. Den verkar tråkig.  
Det finns inget att göra, en film är inte så viktig. Jag ska bara in på betygssamtal sen, för att se vad mitt slutbetyg i engelska är. 
Det närmar sig slutet av denna termin, och det är skönt. 
Jag har terminsprov i sång idag också. Ganska läskigt att stå och sjunga för betygsättande musikproffs faktiskt. Dom bedömer en från topp till tå, vilket kan kännas ganska obekvämt. Men det går säkert bra! (är dock inte så förberedd som jag borde...)
Det återstår bara ett prov nu som jag har nästa vecka. Det är i musik. Ska se till att plugga på det. 

Skit i skolan nu. 
Idag är det fredag och jag hörde på radion att det kanske skulle bli lite solsken framåt kvällen, lite varmare också tillochmed. Ska förmodligen ut med Alex och Lihn ikväll. :) Det blir nog kul. 

Nu måste jag nog röra mig inåt till klassrummet igen, kanske snart min tur att snacka med fröken och mitt lilla betyg ? Ja lilla säger jag. För så jäkla högt lär det inte bli. Inte högsta allafall. Men jag är glad vilket som - man får det man förtjänar. ^^

Det är torsdag, och Ewelina driver med Herren där uppe

Jag äter ett äpple. Och dricker te. (fast lite för varmt för att kunna dricka ännu.) 
Jag kom precis in, för jag var på en promenad i regnet.
Vid vägkanten hittade jag blommor, massor av blommor! Så jag tänkte; att nu jävlar ska jag ha värsta buketten. Det fick jag också, mina små händer nådde inte äns runt alla blommor, så jag fick hålla med båda händera. Men fina, det va dom. Nu står dom i mitt rum i en vas. Trodde inte jag var en sån som plockar flowers !?

Idag var det bio i skolan. Vi fick se media-treornas slutproduktion. Den var kul. Fast det bästa var nog att man fick popcorn och läsk till. (jag tog två popcorn-burkar FNISS).
Imorgon är det äntligen fredag. :D Bara en vecka kvar tills vi slutar skolan, yippieee!!! SOMMARLOV!
Då kan jag plocka blommor hela dagarna, om jag vill. Varför jag nu skulle vilja det.

Jag vill se "Antichrist" på bio. Någon som är på? Nu när det ändå regnar hela tiden så kan man ju lika gärna stänga in sig och slippa va med när herren själv pissar en i ansiktet... den jäveln.

Nu ska jag se på tv. Sen ska Ewelina sova. För imorgon är det en ny dag! Varje dag är ett nytt äventyr! Älska livet! Älska varje dag! och så den här: Lev varje dag som om det vore den sista!

Yeeah! Jesus, God! Here I come!

Va fan hände på den där promenaden egentligen?
(Neeej, men jag är inte tappad.)



                

fan

Saknar.


Tisdag 2 Juni 2009. Det regnar. Och blåser.

Vilket äckligt väder det är. Efter regn kommer solsken heter det ju. Antar att det efter sol måste få regna lite också... 

Säger bara: stackars ni underbara människor som tar er ner till Sweden Rock idag. Fast det blir nog hur kul som helst ändå! Festival ju för fan. Har man bara presenning, stora platspåsar och den gyllene silvertejpen så löser sig det mesta. Och så får man ju inte glömma ölen. (Men det tror jag inte ni har gjort...)
Jag får stanna hemma i den tråkiga vardagen. Medans ni har kul. Men jag ska inte klaga, för jag ska ju faktiskt också på festival, senare. :D
Tror dock jag kommer länga lite extra mycket efter en av er.....

Imorgon blir det grill-fest allafall. Synd bara att solen inte verkar komma fram tills då. Men man kan grilla även fast det regnar. Det finns ju tak!
Är väldigt taggad på att få sommarlov nu. Inte långt kvar. Ska bli så skönt.
Får se vad jag hittar på ikväll, kanske tar mig tid att plugga eller så. Eller springer lite, eller... sover lite. (Det sistnämda är mest frestande).


                                        

du ger mig min morgon. du ger mig min dag.

/Ewelina

2009-06-01

Det var varmt idag. Väldigt varmt. Jag sprang i skogen, men värmen gjorde att jag fick ont i huvet och jag började må lite illa redan på första varvet. Men jag höll ut! Jag sprang mer än ett allafall. :D
Jag höll på att springa på en orm också. Tror att den var död. Den rörde sig allafall inte. Jag hatar ormar. Därför är jag glad att ingen såg mig (hoppas jag) när jag efter att jag fattat att det var en orm, skrek som en gris för mig själv (och för myrorna). Usch.

Nu har jag allafall precis ätit och är mätt. Det är fortfarande varmt ute, och jag undrar när jag ska bege mig iväg till en tönt. 
Har fan ont i huvet nu med. :/

Idag är det första Juni vilket betyder att det är sommar. Fast jag hörde att det kanske blir lite regn imorron, och kanske lite kallare också tillochmed. Det var ju inte kul. Men det blir nog bättre sen?! :)
Nu är det inte långt kvar tills jag får sommarlov! Och inte långt kvar till Peace and Love heller.  Det längtar jag till som fan, och har längtat till sen förra året när festivalen tog slut. Sen blir det ju bara jobba resten av sommaren för mig. Men det kan nog behövas.
Nu måste jag ha lite vatten, mitt huvud håller på att sprängas i tusen bitar känns det som.


                                      

RSS 2.0