Onsdag

Idag jobbar jag, imorgon och på fredag med. Slutar dock tre på fredag vilket är väldigt skönt! Sen är det julafton på lördag! :D Längtar faktiskt lite.. Tycker det är rätt så mysigt. Nyår med.
Snö lär vi ju också få till jul. Det trodde man inte för några veckor sen. Blir ju ingen riktig jul utan snö!
Läste mitt horoskop för nästa år idag, ser bra ut.


Lördag

Sitter på jobbet. Just nu dricker jag en kopp te och kollar på Rolandz-filmen med de andra. Det är segt. Segt att jobba helg från 8-21. Fast det flyter på rätt bra ändå.. Lördagen är ju värst egentligen. Imorgon kommer det gå bra, då vet man att det är ledigt i två dagar sen!
Är bara glad att jag är ledig jul - och nyårshelgen. :) Har inte så mkt mer att tillägga. Eller jo. Jag vill pussa på min älskling.


Fredag

Jobbar kväll idag. Sen 7-19:45 lör och sön. Kul. Inte så taggad faktiskt.


Rimstuga

Nu är det såhär att jag ska iväg på Zumba om en timme. Ska bli jätte kul, för jag har inte varit med på ett pass på ganska länge nu, eftersom jag varit i Sala och jobbat mycket o.s.v Tycker det är tråkigt när man missar, zumba är ju så sjukt kul.. Idag har jag varit ledig, jag har fixat med julklappar och sånt. Var ju ute i julkrushen igår kväll, handlade det sista. Har skrivit ett skit bra rim, haha. Det är till Jockes paket. Tänker inte lägga ut det här.. Vad har jag mer gjort idag då? Städat lite, tvättat lite och hämtat ut ett paket på posten. Har skickat efter lite saker, julklappar. Är ledig imorgon med, ska försöka få till en dejt med mina små pinglor då tänkte jag. Var ju ett tag sen vi sågs nu tyvärr. Tänk att det snart är julafton föresten. Fasiken vad snabbt det går! Tycker att November och December har gått jätte fort. Ingen snö har kommit än heller.. Undra om det äns blir någon till jul?! Förra året var det ju istid, förr-förra också va? Men men, har inget emot värmen, hade ju bara varit lite mysigt med snö. Blir ju mer stämning då liksom.

2011-12-09

God morgon! (Nej har inte sovit till nu, gick upp vid åtta..) Idag är jag ledig, hur skönt som helst. Sov dock inte ut, kan ju inte sova länge trots att jag har möjlighet till det. Gick upp tidigt och gjorde kaffe och bakade lite bröd, medan Jocke låg kvar i sängen. Lite omvända roller där; jag som är ledig går upp före honom, när han egentligen BORDE gå upp och åka och jobba. Haha. Hoppas du inte läser det här älskling ;) Idag ska jag fixa och dona med lite saker.. Måste ner till byn och uträtta kind of ärenden.. Sen ska jag städa här hemma, sen förbereda middagen till ikväll. Ska göra nåt alldeles extra, jag och my love har ju våran lilla speciella dag idag. :D Blir förmodligen att kolla på finalen i Idol ikväll antar jag. Tycker i och för sig att det inte varit så bra i år. Men ska jag tycka till om nåt, så är det Amanda som ska vinna. Har tyckt om henne från början. Vad hände med vädret idag föresten!? Igår var det ju huuur fint som helst. Idag har det vänt totalt. Tråkigt. Kan det inte bara få vara lite fint ett tag? I Sverige har vi varannan-dag-väder..

Bullarna

Bilden skulle va på det tidigare inlägget.


<3

Oj vilken bra helg jag har haft! Har varit hur mysigt som helst. I lördags var vi i Sollentuna centrum och skulle julhandla.. Gick väl lite sådär. Det är ju jätte svårt att hitta bra julklappar! Sen på kvällen körde vi middag, sen spelade vi spel halva natten. Så igår var vi trötta, fast bakade lussekatter gjorde vi iaf! Haha. Oj oj oj säger jag bara. Jag visste redan att jag inte är nån mästare på bakning; att laga mat är betydligt lättare.. Men att mina lussisar skulle bli så fula trodde jag inte. Jocke gjorde hur fina och perfekta som helst. Men vadå, de blev ju goda i vilket fall som helst ;)
Just nu jobbar jag, slutar om en halv timme. Ikväll är det zumba som gäller. :D

Gissa vilka jag gjorde..


<3

Snart kommer min finaste. Då ska jag åka hem igen!!


RSS 2.0