Dagen D

Idag blir en BRA dag! Även fast de andra dagarna i varit så tråkiga, så är denna dag något alldeles speciell. Mina käraste kommer nämligen upp till mig här i Sala. Som jag har längtat! Han är verkligen världens bästa, gulligaste och underbaraste. Han har bokat in oss på ett Riktigt fredagsmys ikväll.. Det blir en jätte mysig kväll som inleds med en lyxig behandling bestående av helkropps-peeling (med massage) så huden blir alldeles ren och mjuk. Sedan väntar tre-rätters och efter det ska vi avnjuta kvällsbad med ett glas champagne! Can't wait.. Imorgon är det dessutom frukost-buffé. Kan man ha det bättre?! Känns lite konstigt att inte ha träffat varandra på nästan en hel vecka. Vi som annars ses var och varannan dag, bor nästan ihop ju. Men desto roligare blir det att äntligen ses!! Sov ut till elva idag, för att ha så mycket energi som möjligt! Sitter på mitt hyrda rum här och dricker min tredje kopp kaffe, och ska snart hjälpa hyresvärden med lite städning och så.. Hon är verkligen jätte gullig, så vill mer än gärna hjälpa till med saker hon inte fixar själv. (Hon är 81 år gammal och hur pigg som helst!) Sen blir det dusch, sen eventuellt en sväng på stan för att gå lite i affärer. Får se sen när min älskling dyker upp, han skulle åka nu efter lunch så kanske inte hinner gå till stan innan. Hej svejs!

Tuta och kör!

Befinner mig på intensivkurs för körkort i Sala. Så just nu kommer jag lägga all (nästan) tid till att läsa teori och köra bil. Kursen pågår i två veckor och på fredag har redan en vecka; kursvecka, gått. Hoppas detta går vägen, men det tror jag. Känns bra just nu allafall. Måste dock läsa på lite på en del saker.. Fast har ju tid på mig. Ska snart gå till bilskolan och plugga intensivt i två timmar, för att sen ha körlektion. Ska också boka tid för skrivning och uppkörning.. Wish me good luck!

Lördagsjobb

Godmorgon! Sitter och äter frukost; linser, tofu, kvarg, keso och ett ägg plus en stor latte. Ska iväg och jobba snart, jobbar till nio ikväll. Så är det imorgon med. Jobbade kväll igår med. Men det är bara var tredje veckan man jobbar hela helger. Tur! Känner mig på bra humör ändå.. Inte hela världen att tjäna lite pengar. Synd bara att det skulle va så fint väder just nu bara.. Nej, nu måste jag skynda skynda!

Härliga helg

Åh vilken härlig helg! Och ändå är den inte slut. Igår hade vi en jääätte mysig kväll, bara jag och min älskade Jocke. Först åt vi en god middag; spett med tigerräkor, zuccini och andra rotfrukter som vi grillade i ugnen. Efter det drack vi massa kaffe och la oss i soffan, kollade på Idol sen blev det film; Black Swan. När den var slut hade klockan blivit ganska mycket. Låg och bara myste en stund sen somnade vi vid halv två.. Imorse sov vi ut till klockan var halv elva. Skönt! Sov verkligen jätte bra i natt. Efter att jag hade legat och dragit mig i fem minuter (kan verkligen inte ligga kvar i sängen länge efter att jag vaknat..) så gick jag och fixade frukost, väldigt gott var det! Duschade för nån timme sen och nu sitter vi vid varsin dator och nördar oss hehe. Ska förbi mig sen innan vi beger oss i till stan. Vi ska äta middag på en mysig resturang som vi bokat bord på. Efter det ska vi på spelning, det är Jockes kompis som spelar i bandet. Kommer nog bli en bra kväll. Imorgon ska vi på visning på en jätte fin lägenhet, sen blir det kalas och middag hos mig för min lillebror som fyllde år i måndags. Nu ska jag dricka upp mitt goda te, sen ska jag börja packa ihop mina saker och sen börjar vi nog röra oss in hem till mig. :)

Zoomibe

Imorse när alarmet ringde var jag inte pigg! Hade absolut ingen lust att gå upp och vara på jobbet klockan sju.. Men eftersom jag känner mig själv så pass väl, så var det ingen ide att ligga kvar "bara en liten stund till", för det har aldrig och kommer aldrig att funka för mig. Det var bara att gå upp helt enkelt. Fick ta min varmare jacka för jag kände hur kyligt det var ute. Cyklade också och då blir det ju ännu kallare. Usch, nu är verkligen vintern på väg. Såg på vädret att det redan ska snöa uppe i norr också. Hoppas det dröjer ett tag tills det börjar komma snö här.
Struntade i zumban igår. Ska dit ikväll istället. Börjar ett imorgon, ser fram emot att sova ut lite då på morgonen. Fan, har ont i kroppen. Skulle inte va helt fel med lite massage. Får be mr. J om det ikväll hehe.
Är förkyld också, och fan vad jag gnäller.. Men det är faktiskt Inge kul. Hösten är Inge kul. Det är då man inser att sommaren är slut för det här året igen. Men det är inte mycket att göra åt saken. Åh vad trött jag är.
Jag just nu; en falsk bild som som säger att jag är på topp..


Kanelbullens dag!

Japp! Det är alltså kanelbullens dag idag, och jag är inte sämre än att jag passade på att baka en sats bullar här på jobbet. Vet inte riktigt hur dom blev, men de duger säkert ;)
Vackert väder är det idag också! Härligt. Jobbar till fyra idag, känns jätte bra. Imorse firade jag och mitt hjärta lillebror eftersom vi inte hann träffa honom igår. Han fick en till kontroll till sitt Xbox, ett spel till och sen tänkte vi ta med honom på bio någon kväll och äta middag efter. Han blev jätte glad! Förstår jag, när man blir väckt två dagar i rad med paket på sängen :p Han fick allafall en bra dag igår, han var över-lycklig över sin nya laptop han fick. Fast personligen tycker jag att han är lite för liten för att få det. Så var det minnsan inte på min tid, när jag fyllde elva haha. Då var det andra saker man önskade sig.. Kommer dock inte ihåg vad, men vettigare saker än datorer och mobiler var det iaf ;) Fast tiderna förändras ju. Inte barnens fel att de vill ha samma "leksaker" som vuxna.
Är lite kluven om jag ska på zumban ikväll.. Inte för att jag inte vill, men det är i Märsta på tisdagar och vem orkar sätta sig på en buss som tar em halv timme liksom?! Men men, får väl flirta med mammsen hehe. Annars är det ju ett pass i morgon!
Nej nu ska jag servera nybakade bullar och kaffe.


Måndag

Jahapp. Då var det måndag igen. Fick äntligen tillbringa gårdags-kvällen med min älskling igen. Som jag längtat efter honom! Och vi hade en jätte mysig kväll. Båda började sent idag så vi kunde tillbringa hela morgonen tillsammans idag. Idag fyller ju lillebror år också. Hann dock inte träffa han imorse, och kommer ju hem sent ikväll men får försöka fira han en liten stund då allafall.. Är lite bitter över att jag inte kan gå på zumban ikväll. Fast hade tänkt gå imorgon och på onsdag istället. Kanske lika bra att jag inte går ikväll föresten, har ju faktiskt varit sjuk nästan hela helgen. Då ska man nog ta det lugnt nån dag efter.
Jobbar nu som sagt, känner mig lite seg och skulle inte ha nåt emot att sluta betydligt tidigare än vad jag gör. Å andra sidan ska jag vara glad över att ha ett jobb.. Slutar ju snart här. Det suger. Måste söka nytt jobb. Nu typ. Vill Verkligen inte gå utan jobb, utan inkomst sen. Får se hur det blir sen helt enkelt.


Andra Oktober

Är mer eller mindre frisk nu och mår mycket bättre! Konstigt det där med influensa; kommer som en blixt från klar himmel och försvinner lika snabbt.. Skönt att det är över nu allafall. Även om jag inte träffat mitt hjärta på hela helgen (förutom igår när han kom förbi en snabbis, men han vågade ju knappt röra mig hehe) så har jag verkligen vilat ut och tankat på med ny energi. Sovit mycket och länge. Var riktigt länge sen jag sov till över tio på morgonen.. Har ju aldrig haft behov av det, så antar att kroppen behövde den vilan ändå. Var ju piggare redan igår, dock inte riktigt hundra, men så pass pigg att jag orkade ta tag i projekt: Rummet. Ja du. Var ska jag börja. Innan igår har det varit mer eller mindre kaos på mitt rum en längre tid. Garderoben var minst sagt en katastrof, så den blev prio nummer ett. Förutom de kläder som redan låg utstpridda på golvet Bredvid klädhängaren, så slängde jag ut dom ytterligare hundra plaggen som låg huller om buller inuti garderoben på sängen. Sen var det bara att gå igenom allt. Hade fyra högar med kategorierna: Slängas, Sommarkläder, Vinterkläder och Underkläder. Nu pratar vi struktur. Inte konstigt att jag inte hittat nåt att ha på mig tidigare.. Fick ihop fyra kassar som jag nu har skickat till klädinsamlingen. Resten ligger fint vikta i prydliga högar i min garderob nu. Känner mig jätte nöjd att jag äntligen fick det gjort. Sen var det bara resten kvar. Tog badrummet efter det. Nu skiner kaklet som aldrig förr! Sen fixade jag det som var kvar i rummet. Slängde massa gammalt skit som samlats under sängen (varför hamnar det alltid så mycket under just sängen?!;) det var massa tidningar, pet-flaskor och Gud vet vad. Nu är det allafall borta och golvet är rent. Åh vad bra det känns med ett rent och fräscht rum. Idag har jag mått super och varit riktigt pigg! Rensade och förvällde all svamp som älsklingen kom med igår. 10 liter trattkantareller. Fryste sen in det mesta men sparade en liten påse i kylen, som för övrigt snart är slut. Gjorde en smörgås med svamp på till lunch, och nu till middagen tog jag lit också. Är glad att jag gillar svamp. Inte alla som är det, min storebror till exempel. PÅ eftermiddagen tog jag en promenad och det var skönt ute tycker jag. Min storebror och Matilda var över på middag ikväll också, mest för att ge lillebror paket eftersom han fyller år imorgon. Sitter i min säng med tända ljus och en latte i handen. Tänkte plugga lite körkorts-teori sen tänkte jag. Är rätt nöjd med helgen ändå, trots att det inte alls blev som jag tänkt mig. Fast så är det ju oftast, det blir som det blir helt enkelt. Ikväll ska jag se på Gustavsson 3 tr på fyran. Tror nog det passar mig hehe. Imorgon blir det ny jobb-vecka. Börjar tolv och slutar nio.. Ciao!

RSS 2.0