I'm walking on sunshine

Är på jobbet och för tillfället är det lite dåliga vibbar i luften här vid tv-soffan.. Vissa har nog vaknat på fel sida tror jag. Det är ett jävla liv kan jag säga! Hoppas det lugnar ner sig snart. Är allafall på topphumör, fan vad glad jag är. Gårdagskvällem var jätte bra, och jag vet att det kommer bli minst lika bra ikväll. I'm à happy girl. Slutar vid fem också, hur skönt som helst! Synd bara att inte solen är framme, typ det ända jag kan komma på att klaga på. Nu ska jag dirtsätta jobba och försöka hålla ställningarna här, hehe.

Sunshine

Sitter i solen på jobbet. Himla fint väder idag, det var det igår med. Då var vi och fiskade en stund. Eller, jag låg på bryggan och solade medans de andra fiskade. Det blev några aborrar iaf. Sen började det regna, då tog vi tak under Våfflans uteservering och tog en kaffe. Jätte mysigt! Idag innan jag började jobba vid tolv, gick vi ner på valvet och åt en jätte god brunch. Också väldigt mysigt, det berodde ju självklart på sällskapet.. Imorgon ska jag också jobba, sen är jag ledig resten av helgen! Fick in en saftig lön på kontot idag också, inte helt fel det. Nej, helgen kommer bli bra känner jag på mig. Nu ska jag fortsätta jobba! Sen blir det världens godaste Valvet-sallad till middag!

Idiot

Fattar inte. Hur kan man vara så iskall? Hur kan man vara så ond? Hur kan en människa göra så? Jag förstår inte, kommer aldrig förstå en människa som är så rå. I Oslo är det kaos. En idiot har förstört, dödat och satt hela landet och många andra länder i skräck. Att en person, en enda, kan ha sp stor makt och påverkan på så många.. Helt sjukt. Han är sjuk, hans åsikter är sjuka. Hela han är ett omänskligt monster som inte förtjänar att finnas på denna jord längre. Jag är så ledsen och upprörd, känner stort medlidande för alla offer som råkat ut för attentatet i vårar grannland. Det ligger precis bredvid oss, och vad ska hända härnäst? Är det vår tur nästa gång? Ska vi också straffas för att vi är människor? Hatar. Vill inte se mer på nyheterna. För smärtsamt.

Fredag

Är på jobbet och lagar just nu middag. Lax, potatis och räksallad ska dom få till middag. Har varit ledig tre dagar dem här veckan och det känndes nästan som en liten semester.. Men nu ska jag jobba hela helgen så då tar jag igen alla timmar jag inte jobbat, plus en härlig helg - kvällsOB på det. Sen är det ju inte länge till löning heller, känns hur bra som helst! Nästa vecka jobbar jag bara två dagar dessutom, vilket flyt va. Imorgon kommer dagen jag har längtat efter i en vecka också. HAN med stort H kommer äntligen hem igen. Oj så jag har längtat! Haha, det går bra nu.. Efter jobbet, vid åtta tiden, ska jag ta en härlig lång-promenad innan jag går hem. Väldigt praktiskt när man kan göra så, det blir ändå en liten prommis hem, så kan ju lika gärna få en extra-sväng. Nu ska jag fortsätta jobba, sen ska jag ta rast och äta min middag!

Kafferep

Har precis kommit hem från kafferepet hos storebror. Gott kaffe och mysigt sällskap var det, både mormor och farmor var där också. Hade ju inte hittat någon bra present till honom, så fick göra en fuling och springa ner på systemet och köpa en whiskey i all hast. Det går alltid hem, så var ingen fara på det sättet. Fast hade egentligen velat ge honom nåt roligare.. När han fyller 25 ska jag komma på nåt bättre! Vädret är inget roligt idag, så kan med gott samvete lägga mig i sängen och kolla på andra säsongen av Tre kronor. Jag vet, jag är en nörd. Men är lite av en sucker för svenska serier och filmer. Känns som det är inte så många som är det nuförtiden? Tycker alla fall att det är riktigt intressant att se på, den är ju dessutom från - 94 så lite kul är det allt att kolla in 90-talsmodet hehe. Men först ska jag äta middag, har en omelett som står och blir klar i stekpannan. Det är gott det. Imorgon ska jag jobba, lördag och söndag också. Sen är jag ledig måndag och tisdag. Jobbar onsdag och torsdag, sen ledig hela helgen. Det är då vi ska upp till Dalarna. Nu vill jag ha mat.

När verkligheten visar sig

Onsdag och solen skiner som aldrig förr. Var på Stinsen med mamma idag, köpte lite nytt till garderoben. Nästa helg ska vi till Dalarna. Det ska bli jätte mysigt. Hoppas bara att solen skiner då med. Men annars finns det ändå nån slags charm med regn, om det skulle bli så. Det blir jag, Emma, Linda, Elsa och Ellan som åker upp. Eller, jag och Ellan tar tåget upp på fredag medans Emma, Linda och Elsa åker på onsdagen. Det är bara för att jag jobbar både onsdag och torsdag. Tror det är samma anledning för Ellan. Dejtade Emma på Valvet idag. Jag åt sallad och drack kaffe med mjölk i, hon satt och höll mig sällskap och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det är det bästa med Emma; man kan verkligen prata om Allt. Hon hade redan ätit, därför satt hon utan nåt. Det blev alla fall en Cola senare från Ica, som vi tog med oss när vi gick förbi gravarna. "Arna". Ja, det är fler än en grav vi besökte. Närmare bestämt fyra stycken. Två var för mig och Emma. Eller, hennes kära ligger under en och samma sten, men det är ändå två individer. Min morfar och farfar ligger på enskilda platser men inte alltför långt i från varandra. Jag vill inte att de ska vara döda längre. Jag vill träffa dom jätte mycket. Det är orättvist. Det är en fin kvällssol nu. Ljummet är det ute också. Ska ta en promenad senare. Man måste få röra på sig. Imorgon fyller min storebror 23 år. Jag skulle också vilja fylla år på sommaren. Verkar så mysigt. Fast är rätt nöjd med att vara född ganska tidigt på året ändå. Vi ska allafall till dom imorgon, hoppas de bjuder på gott kaffe. Han ska få en present av mig också. Ska bara fixa den först.. Nu ska jag bege mig.

sun

Vilket fint väder vi har!! Har jobbat klart för idag, och imorgon och på torsdag är jag ledig. Kan väl inte bli så mycket bättre. Eller jo, det kan det faktiskt. Men det är inget jag riktigt kan ändra på just nu.. Bra att ha nåt att se fram emot allafall. :D Jag ska snart börja laga mat, vet inte riktigt vad det ska bli. Får se..

Längtan

Ledig - skönt. Sov länge i morse men känner mig ändå inte tillräckligt utvilad, får sova tidigt ikväll. Börjar känna en känsla av längtan. Eller, har egentligen längtat sen sista kramen där på parkeringen innan du åkte. Låter som du ska vara borta en evighet, och just nu känns det faktiskt som en vecka är det också. Det är lätt att sakna en person som får en att må bra. Får en att le och känna sig helt varm i kroppen när man tittar in i personens ögon. Föll pladask. Känslor än känsliga grejer. Igår kom min kära familj hem. Det är bra, är inte ensam längre alla fall. När jag kramade om dom märkte jag att jag saknat dom lite ändå.. Även om jag inte ångrar för fem öre att jag inte följde med. Hade ändå inget val eftersom jag skulle jobba nästan hela veckan, så dåligt samvete har jag inte! Kunde inte hålla mig länge tills jag var tvungen att berätta om min vecka här hemma. Haha, har varit på väg att ringa och säga det flera gånger, men ville inte ta det på telefon. Dom såg alla fall på mig att det var något så fort dom såg mig. Så inte kunde jag dölja det särskilt bra inte! Nej, nu ska jag ta tag i lite saker.

Kladd

För att trotsa dietprogrammet som tidigare visats på tv, gjorde jag nyss en saftig kladdkaka till "mina" älskade gamlingar. Ett mysigt avslut på den långa helgen också. Jag måste vara världens bästa äldreboende-personal..

The end

Nu är det inte många timmar kvar till sömnen.. Och friheten. Tiden går faktiskt ganska snabbt efter middagen. Då rullar det på, vilket är skönt! Tog tillfället i akt och passade på att smita i väg till massagestolen för nån timme sen, sååå himla skönt. Skulle kunna sitta där i flera timmar om jag bara kunde. Massage är verkligen något av det bästa jag vet. Någon gång ska jag köpa en sån där. Lyxigt ju. Tror jag ska gå mot stolen om en stund igen, finns ändå inte så mycket att göra för tillfället. Konstigt nog känner jag mig faktiskt inte riktigt så dödstrött som jag gjorde förut. Fast tror det kallas övertrött. Ingen människa klarar av att vara vaken så här länge utan att bli seg. Ja om man inte går på piller såklart.. Jag känner mig allafall nöjd att jag tog nattpasset ändå, nu är det gjort och jag ska inte göra om det. Man lär sig alltid nåt! Sen lär det ju kännas rätt trevligt när jag ser mysiga siffror på kontot i slutet av månaden. Lätt värt det. Nu sitter vi alla i soffan och slötittar på nåt skitprogram om tjockisar som ska lära sig att hålla sig borta från skitmat. Hatar såna program. Är det så svårt att förstå såna saker som är så uppenbara?! Ät inte mer än du förbrukar ! Herregud. Det handlar ju bara om vilja och självdiciplin.. Möjligtvis ett och annat sockerberoende också. Men det är "bara" att låta bli giftet i några dar, sen är problemet som bortblåst. Nej, jag ska inte sitta och moralisera om såna saker, alla är olika och det är svårare för vissa helt enkelt. Men gillar ändå inte program som dom. Tycker att det är nog proppat om dieter hit och dit. Nya folkdkudomen heter ju för fan ätstörningar och inget annat. Allt är medias fel. Usch. Nej, nu ska jag inte vara bitter mer. Jag slutar snart för idag och ingen är gladare än jag för det! :D

Söndag

Död. Herre min Gud. Detta gör jag inte om, inte frivilligt allafall. Jag har varit vaken länge förut, men inte såhär länge (nykter). Gick av nattpasset vid sju i morse, sen fick jag lov att äntligen stänga ögonen för en stund. Tog in på äldreboendets viprum; ett litet svart rum med en säng och lite filtar i. Dog lite av lycka när jag såg den och insåg att jag skulle få lägga mig i den.. Slocknade så fort huvudet landade på filten som fick bli min huvudkudde. Sen sov jag. Började egentligen åtta, så en timme skulle jag få sova. Men tack vare min godhjärtade kollega, så sov jag mer än så. Vaknade vid tolv igen och insåg till min förskräckelse att han hade varit alldeles för snäll. Jag hade ju missat hela morgonen och lunchen, inte hjälpt till med något. Samvetet gnagde rejält, och så fort jag kom ut i köket sa jag åt honom att gå på rast, så länge han ville. Fan vad snälla människor det finns! Fast var nog ändå nödvändigt med den vilan jag fick om jag ska orka hålla ögonen öppna till nio ikväll. Jaha, skit samma. Man ska vara glad att man har ett jobb. Nu ska jag fortsätta jobba!

Nattvaka

Klockan är långt efter läggningstid, och jag jobbar fortfarande. Man kan säga att jag bor på jobbet det här dygnet. Kommer inte få en blund heller, så i morgon kväll när jag väl slutar, så lär jag vara blek som ett lik och gående som en zoombie.. Fan, varför ska jag ge mig in på så konstiga saker för? Vad skulle detta vara bra för? Visst, lite extra klirr i kassan är ju aldrig fel. Men just nu känns det som om sömn har ett litet snäpp högre värde. Men det är bara nu. Vila kan jag göra sen. Har tryckt i mig en sockerbomb så lite krut finns det allt i mig så här långt. Kommer dock vara halvt död på måndag, men tror att jag är ledig då, är inte helt hundra. Imorgon kommer min familj hem från Öland igen, en hel vecka har dom legat och latat sig på stranden. En hel vecka har dom varit utan mig. Skönt att dom får träffa mig snart igen, måste vara jobbigt att vara ifrån sin favoritdotter så där länge.. Jag har i och för sig haft en jäkligt bra vecka, inte för att jag inte har saknat min familj, men så här med facit i hand så kan jag inte vara mer tacksam över att jobbet stod i vägen för att jag skulle kunna följa med till Öland.. Hehe. Livet är allt ett kinderägg. Gudars så jag nattyrar. Mitt huvud snurrar ganska rejält kan jag säga. Behövs inga konstgjorda medel här inte för att få snurr på huvet ;) Nej, nu måste jag aktivera mig lite känner jag. Kommer somna annars.

26

Ändrade planer här va.. Blir att jag jobbar i natt och även hela morgondagen fram till nio på kvällen. Hur jag kommer orka? Haha, ingen aning. Det blir en utmaning.. Då ska jag också passa på att nämna att jag jobbat sen åtta i morse också. 26 timmar allt som allt. Kommer va lagom stolt efteråt, och trött. Det kallas penga-kåt, som min kollega säger. Är ledig onsdag torsdag allafall. Nu är mina kära vänner påväg ner till Varberg för att surfa, sola, bada, grilla, gå på Ullared och bara ha det allmänt bra. Om jag är avis? Nej. Jag är fan bitter! Skulle varit mycket trevligt att hänga med, men jobbar man så gör man. Inte så mycket att göra åt saken. Får allafall en helg med tjejerna i Dalarna om nån vecka. Det kommer bli hur mysigt som helst! Ser fram emot det. :) Nu ska jag fortsätta jobba.

Moln

Är på jobbet och klagar inte allt för mycket. Är mitt uppe i ett rus som hållit i sig rekordlänge. Kan inte förstå hur det kan vara möjligt, men det är bara att tacka och ta emot. Jobbade till nio igår, och drivkraften att hålla humöret uppe var ju såklart det som väntade hemma efter, när jag kom hem.. Vaknade också på topp. Det kan ju inte bli bättre. Nu dröjer det en vecka tills vi ses igen, men jag har satt upp mig på lite extra pass på jobbet, veckan kommer gå snabbare då. Du vet, att jag kommer att le hela veckan. Sug på den du! Idag slutar jag nio igen. Ingen fara, har inget bättre för mig ändå. Fan, hade jag ett par vingar på mina skuldror, så skulle jag sväva lika harmoniskt som en örn uppe i det blå bland alla fluffiga moln. Fast tror faktiskt inte att jag behöver några vingar. Jag svävar bland molnen ändå. Klyschigt som fan låter det. Men den här gången stämmer det ju.

Fredag

Sitter på jobbet och är seg. Vill egentligen bara hem och spendera min tid på något helt annat.. Men vem har sagt att man ska få allt? Ska egentligen inte klaga, har haft en helt underbar vecka och det är jag jätte glad för. Kan inte vara gladare faktiskt. Men ändå, måste ju få klaga lite. Igår var en jätte bra dag och kväll, dagen innan den också och dagen innan den o.s.v Fast man blir ändå seg av att vara uppe sent.. Men det är ju lätt värt det. Ska snart börja med maten till alla dessa människor, blir lax och potatis. Låter gott det, men jag ska äta min mat. Falaffel och linser, gott det med. Inte för att jag har nåt emot mitt jobb - det är skit bra, men just nu skulle jag ge en hel del för att bara få komma hem och göra andra saker. Slutar vid nio, så får nog hålla ut ett tag till. Bara att le och vara glad, för sen väntar en fantastisk kväll. Som de sex tidigare.

Leva livet

Jag skulle säga att jag är lite glad. Att jag de senaste fem dygnen mått bättre än vad jag gjort på år och dar, känns det som. Jag tänker, varför just jag? Hur stor är chansen att Jag har sån här tur!? Det häftigaste är ju timingen, som ett jävla öde som bara vill ge mig kärlek och lycka. Hur coolt är inte det? Jag blir helt varm i hela kroppen när jag tänker på hur de senaste dygnen har varit. Drömmer jag? När ska drömmen ta slut? Är det någon som driver med mig? Jag har väl aldrig haft tur, varför skulle jag ha det nu? Är det kanske min tur nu? Vad det nu än är, så är det helt fantastiskt underbart! Och ja, jag vet; ta ingenting för givet. Det är så lätt att man börjar slappna av för mycket och tro att det är prestationslöst, och det är helt fel. Man får aldrig glömma den gyllene tacksamheten. Att uppskatta det lilla i varje stund, fan vad det gör mycket! Idag fyller föresten Vickan år, the princess. Congratz babe!

Dygn av glädje

Är på jobbet och är på ett otroligt bra humör. Fattar inte hur en ren tillfällighet kan förändra så mycket. Jag tror fasiken på ödet.. Precis när man känner att det mesta är trist och grått, så sker det plötsligt mirakel, känns som mirakel. Förstår inte att jag var kapabel till att känna en sån härlig glädje som sprider dig i hela kroppen. Samtidigt tar jag ingenting förgivet, och tar istället vara på varje sekund som jag får känna lyckan. Tidigare har såna här grejer bara kännts halv bra och att det "duger väl". Långt ifrån perfekt, och nej, jag har aldrig upplevt att det klickar så bra med någon. Men återigen; jag är väldigt försiktig. Vill inte åka på fler nitar, vill inte förlora, förstöra eller ha för höga förväntningar. För trots att det känns helt underbart såhär långt, så kan det lika gärna förändras lika fort som det började. Jag litar inte på att allt plötsligt löser sig eller håller för evigt. Men jag tänker alltid fortsätta att hoppas och tro på det. Mer kan jag inte göra. Just nu, känns allt bara så jävla klockrent, och jag kan inte med ord förklara hur bra vissa människor kan få en att må. Tackar ödmjukt för det, kära du.

Måndag den elfte i sjunde tvåtusenelva

Jobbar just nu, dom sitter och äter middag och jag ska snart gå på rast och äta min middag. Hade det inte varit för att vi serverar korvgryta idag, så hade jag snott åt mig en portion.. Men det där med korv funkar liksom inte riktigt för mig. Helgen var hur bra som helst, bästa på väldigt länge. Kul när det händer roliga saker ibland. Måste gå och dricka ett glas vatten, är törstig. Mycket bra info, bäst att du antecknar detta tror jag. ;)

Hela dig

Jag säger tack, till livet för att jag är nöjd Jag känner oro men samtidigt tröst och förståelse Jag blir kall och samtidigt varm, för livet är minus och plus Jag säger förlåt, för det finns vemod i mig Jag säger älska, fast jag inte vet Att gläjde och sorg finns, betyder allt Jag skulle bara veta, vet du? Att mening finns, är sant Ödet är på riktigt Det är ödet, säger jag Jag vet inte vad du säger Men livet, vill tacka dig, glad att jag lever Glad att jag, glad att du, existerar Hur det än blir

Äntligen..

Fredag! Fan va skönt, och jag slutar inte alltför sent heller. Plus att solen skiner, kan ju knappast bli bättre. Efter jobbet ska jag åka och köpa lite nya kläder också, sommarkläder är alltid kul att köpa! Hoppas att solen skiner i morgon med, för då ska jag och bästa emma sitta ute hos mig och pimpla vin hehe. Då blir det galet kan jag säga! ;) sen ska vi ner till blå är det tänkt. Just nu sitter jag i Barbros fotölj och hon är skogstokig för det haha, kan inte låta bli att skratta för det är så kul att retas lite med dom., Men hon ska snart få son fotölj. Man ska inte bråka för mkt med dom hehe. Nej nu ska jag fortsätta jobba! Have à nice day!

Sommar och sol

Tjena! Vilken härlig dag, på tiden att solen visar sig lite tycker jag allt! Började kl. 12 idag så jag fick mig en liten sovmorgon, dem gick jag till Ica och köpte frukost och sen förbi Valvet och köpte med mig em god sallad som jag ska äta till middag ikväll. Jobbar ju till nio ikväll.. Så ser fram emot en god middag sen, alltid nåt! Just nu finns det inte så mkt att göra, så jag sitter och håller en go tant i handen, så mysigt så. Ska fixa lite kaffe snart tänkte jag. Skönt att det redan är onsdag, snart fredag med andra ord.

Friday i'm in love

Så var det fredag igen, trevlans! Jobbade till fyra sen drog jag hem och duschade och efter det gick jag och Emma till Valvet och åt middag. Är trött efter veckan och ska snart sova så jag blir pigg till i morgon. Ska på rolig middag med roliga människor då! Kommer bli Nice :D Nej fan. Hoppas solen skiner imorgon, för gudars så jag hatar spöregn.

RSS 2.0