med treo i min hand och jag klagar inte.. (och lite visdomsord)

Var mitt uppe i att städa, då jag bara kände att jag håller på att dö. Kände någonstans där inne att magen ville vända sig, mitt huvud ville bli skutet.. Så fort som fan släppte jag den där äckliga dammsugaren och hasade mig till köket. Jag fyllde ett glas med vatten och tjoffade i en sån där brustablett som heter Treo. Med ett glas huvudverktablett i flytande form, sitter jag här nu, och tror seriöst att jag ska dö. Det här känns inte ok. Jag som hade så kul igår, varför ska man straffas för allt man gör ? Dagen efter till på köpet! Jag frös på Bryggan igår, så jag köpte mig en alldeles varm Irish Coffee, den var god som fan, men sen blev det mer öl. Fy fan. Och det första jag gör när jag kommer hem idag var att städa. Att jag orkar. Eller, det gjorde jag ju inte. Orkade alltså. Så därför sitter jag nu här, och samlar kraft och energi till att fortsätta leva. Fast helst av allt vill jag bara dö nu. Vilka jävla problem man kan ha va? Glad som fan är jag allafall, att det är sånt här som gör att jag vill dö. Då har man det bra, ellerhur! En liten bakfylla - deppig - måndag nästa dag, then i'm back on track again ;)
Btw, Jag vet vad sann lycka är. Jag vet att människan är en jävligt bra grej. Smart jäkel. Du som inte tror på lycka, och du som inte tror överhuvudtaget, kommer få det väldigt tråkigt och dåligt i ditt liv. Känn din inre harmoni, och lev för fan. Gör som jag: LE, SKRATTA, LEV! (och klaga för fan inte på sånt som inte är problem egentligen..) Människan klarar så mycket mer än vad vissa verkar tro. Klarade man sig på medeltiden, så klarar man sig nu med. Fånga dagen, och lev inte för morgondagen, för det är Nu din framtid är. Igår är historia. Idag är ditt liv och framtid. Lev det med glädje, och slösa inte bort tiden på att klaga. Gör ngt istället. Imorgon kan vara försent, du kanske dör när du går över gatan tixempel. Eller, du kanske halkar lite på perrongen och slår i bakhuvudet och då kanske du blir lite förlamad eller så. Inte så värst kul det. Men men. Nu ska jag återgå till livet istället, och inte sitta här och svamla som en moraltant. Gör som du vill då, men Jag tänker allafall leva som jag lär här ovan. :)
pusspuss!



medelhavsmuseét och frysta hallon

Vi var på Medelhavsmuseét idag under svenska-lektionen. Eftersom det inte alls var länge sen vi var där, så var det inte så kul, mest softishhhh.
Tidigare fick jag sluta i vilket fall som helst, då kulturhistorian blev så inställd den kan bli. Det gillar vi! :D Jag kom alltså hem mycket tidigare än vad jag skulle ha gjort. (vanligen slutar jag 16:30 på fredagar, vilket inte äns klockan har hunnit bli..)
Nu har jag precis druckit kaffe och ätit frysta hallon, en blandning av varmt och kallt. ^^ Jag ska ut på en prommis nu. Kvällen till ära blir det "Snabba Cash" på bio. Trevligt värre!

I really don't know life at all


pölsa

"...som påminner mycket om detta, fast då måste jag ta'n på engelska tror jag, annars börjar jag bara grina här.. dä vill ja inte. I had a little frog once. A little green frog, very qute, and I love that frog very very mutch, it ment everything to me. And one day, I woke up; the frog was gone. And I thought to my self that: if the frog is gone - i'm going to kill myself. So when I stod there, in my boy-room, with my step-fathers gun, pointing at myself ready to kill - the little frog walks into the rum like this, and it stands and looked at me. Then I understood, that if you really really love someone, as my frog did with me, they.. they can come back. And that's not only animals, it colud be people also. So, Slim Sussie loves you.. she will come back! I promise. She's coming back. Be happy and jump on your moped and take a ride around the city, and i don't know, have fun! You and your moped. Thank you for listening, over and out."


blommor & bin, hat & svin

En gång i livet möter du nån som ändrar det som sker, 
som ändrar det du ser 
En gång i livet möter du nån som ändrar det som sker, 
som ändrar allt du ser 
och det är allt du förstår 
allt du kan och allt du vet 
det är din nya verklighet 

Och vill du därifrån så finns det ingen väg och gå, 
för vem vill lämna en doft av vår? 
det är blommor som har fångat dig, fångat dig... 

en gång i livet vinner du allt 
när ingenting går fel i hjärtats stora spel 
jag sa, en gång i livet vinner du allt 
när ingenting går fel i hjärtats röda spel 

och vad skulle stoppa dig, 
allt som finns det hände nyss, 
kvar är smaken av en kyss 

och vill du därifrån så finns det ingen väg och gå 
för vem kan lämna en doft av vår? 
det är blommor som har fångat dig 
så vill du därifrån finns det ingen väg och gå 
för vem vill lämna en doft av vår? 
det är blommor som har fångat dig, fångat dig... 








     



/Ewelina

Men guud vad bra sagt! Fan vad smart jag är... Ska skriva en bok.

Den egentliga kärnan i all vänskap och kärlek är detta, att man lika gärna delar sin väns lidande som hans glädje.

2010


RSS 2.0