2009-05-31

OJOJOJOJ. Vad hände?
Blev nog lite för mycket bål på Marres fest igår. Och kanske liite för mycket öl på Garage också. Kanske också liite för många shots... fast man klagade ju inte igår allafall. Bara idag. Varmt är det också, synd att jag har huvudverk och snurriga ögon bara, annars hade det varit en bra dag att bara ligga ute och sola beeeeeeenen.

På tisdag blir det Sweden Rock för dom tuffa. Jag ingår dessvärre inte där. Jag är för töntig helt enkelt. Känns som att jag kommer att vara lite smått avis på dom jävlarna. Men så går det när man köper biljett till P&L så fort dom började sälja. Det var ju typ för ett halvår sen. Och man har ju ingen framförhållning direkt heller.
Tror faktiskt att jag skulle behöva duscha. Det kommer bli en sån dusch när man ser hur all smuts bara rinner av kroppen. En riktigt härlig känsla är det, när man går ut därifrån helt ren och fräsch. Ingen kan säga att man luktar äckligt heller. Skulle tydligen till farmor ikväll - äta middag sa hon. Jaha. Hej farmor, jag har inte alls varit ute i natt och försökt komma på vad fan jag heter. Jag är heller inte bakis, och absolut inte fortfarande full! TREVLIGT värre.
Det får bli som det bli.

Nu ska jag fan duscha den där duschen.

faktiskt.
adios.


                             





jag är glad.

det var en kväll i maj

...Fortfarande väldigt seg. Håller på att somna sittandes. "Sjukhuset" går på tv, och jag försöker hänga med när dom hittar gamla fylle-gubbar i Uppsala. Ögonen vill inte hålla sig öppna, tror det har något med nattens bravader att göra.
Kul hade vi allafall.
Jag blev stucken av en geting tror jag, när jag låg ner på stigen imorse. Jag skulle bara ta en liten paus upp för den långa backen. Ankan och apan tjatade på mig att vi skulle gå, men jag vägrade för jag ville vila. Sen när det stack till i ryggen var jag på benen med en väldans fart! Gud straffade mig direkt med andra ord. Bara för att jag var så envis. Tack.

Har försökt att sola men tror kroppen strejkar. Fan, livet är hårt. Har försökt ta en återställare, men kroppen verkar inte vilja ha det heller. Vad har hänt? Såhär har man ju aldrig varit förut.. Kanske helt enkelt blev lite för mycket av allting igår.

Nu är det en liten pojke som får behandling för leukemi på "Sjukhuset". Han kan inte vara mer än tre år. Tur att man inte har sånna problem. Stackars han. Ingenting är rättvist i den här världen. 

nu blire kul, för ankan är på ingång:D

pusookram
 

solen skiner idag., o boy

jag mår illa. åt en bulle precis. fy fan.  det blev vilt igår kan jag säga. "och en annan öl".
men nu är en ny dag och solen skiner!
ankan och torsken åkte in till storstan' och hämtar nalle. och jag och apan ligger och degar i hans mögliga soffa. och jag mår illa, som sagt.
nu borde ankan komma hit. för det är faktiskt segt. faktiskt.

ha en bra lördag gott folk. adios amigos

RUN FORREST GUMP!

förstår inte varför jag skulle ut och springa igår för.
jag har inte rört mig mer än en meter i motionsväg på ett halvår, utan bara gjort allt annat som inte är hälsosamt för kroppen.
och så fick jag cp-ryck att springa fem km. inte bara en liten runda, utan fem jävla kilometer som en riktig maraton-löpare (eller kanske inte). och ja, det va fan skönt att röra lite på sig, men gissa om det har varit skönt i kroppen idag???  njaaa.. har ju inte kunnat sitta ordentligt, gå normalt eller gå av tåget utan att snubbla på människor som undrar varför "hon gör sådär". 

kanske man ska springa lite mer då. när man ändå är igång. bara jag inte stöter på en älg där i skogen...

mmmmmmmmmuuu

idag höll jag nästan på att blåsa bort.
håret bara flög åt alla håll och jag var sur att det inte var samma väder som igår. I år har vädret humörssvängningar må jag säga!

snart är det äntligen fredag och helg, då kanske man får se en älg?
(det där rimmade väl typ inte äns?!)

jag är övertrött och har tråkigt. skrattar lite åt allt. du vet, sådär jobbig. ^^ haha

PUSS

kärlek till sommaren kärlek till solen kärlek till allt

fy fan vad varmt det  var idag.
det var ju friluffsdag i hagaparken också, var mycket bättre än jag trodde.. iofs så gjorde jag inte så mycket mer än att ligga på gräset och sola och äta sallad. tror jag fick lite för mycket värme där ett tag också, för huvet gjorde lite för ont. fattar inte hur dom andra orkade spela brännboll och sånt i värmen.
sen vid fyra kom jag hem igen.
nu bränner det i ansiktet och vid axlarna. nice nice. jag var tillochmed ute och sprang idag också, vad gjorde solen med mig?!


snart är det helg. JA!
och snart är det sommarlov. ännu mera JA!
ÄLSKAR sommaren.  

                                                                      
                                                                   

om du var naken skulle jag ge dig...

..allt det där jag aldrig ger dig.
(busigt va!!??)

imorron är det fri-luffs-dag. vi ska va i solna. fyyy så tråkigt. hoppas det är sol, så man kan schteka lite.

nu fick jag ont i huvet, så jag kan inte skriva mer.

Godnatt!

FULLAST KÖR

Nu sitter jag här hos den där jävla alex igen, hur fan hamna här då. Ankan här förresten.
Igår så kommer jag inte ihåg ett smack, men jag hade tydligen faceplantat utanför plantan! Sker grejjer där asså.
Nu har dräggen vaknat (vi med andra ord) o jag är fortfarande full men dom andra är nyktra som små spikar.
Plånbok och mobil existerar inte, lär ju varit nån gammal fittig pundare som tagit skiten, kanske torsken ! :O

1, 2 FUCK YOU GOOD BYE

nej !

va fan. jag visste väl inte att det va nationellt matteprov idag! det var ju bra, att skolan informerar så noga med sånt. Jätte bra.
sen blev jag arg, för jag fick ingen lunch i skolan, så då drog jag till tåget, som stod stilla i typ en kvart. Sen stannade det i Rotebro, (antar att ngn hoppat i väsby....) så jag fick åka en seg ersättningsbuss till Märsta. Det tog typ en och en halv timme för mig att åka hem, och jag som var så hungrig...

längtar till helgen. orkar inte gå upp tidigt varje dag.

:D

24 dar kvar i skolan. typ skönt.

nu är jag Arg.

varför skulle jag, på min lediga tid, följa med på nån tråkig teater med skolan klockan halv sex på kvällen, bara för att det heter "obligatoriskt"? är det obligatoriskt så ska dom lägga skiten på dagen när skolan ska va! faan inte på kvällen, när jag ska sova. :/

bolljävel

Inatt drömde jag att jag var med i en fotbollsmatch. Jag var den bästa spelaren, som sköt rakt på målet och missade. Jag tyckte allafall att jag var den bästa i laget, eftersom jag tillochmed spelade med klackskor. Kommer ihåg att jag var forward, men var ändå mest nere vid mitt mål och försvarade. Då fattade jag inte varför alla skrek och ropade att jag skulle upp och göra mål, men nu gör jag ju det.
Tror jag drömde det där om matchen för att vi spelade fotboll igår. Jag var inte så bra, för jag satt ner och vilade lite för ofta tror jag. Det var ingen seriös match, men ändå. Sen så började jag att frysa, så då gick jag runt lite och försökte sparka på bollen.
Väntade bara på att någon skulle skuta bollen på mitt huvud, men det hände aldrig, för ovanlighetens skull. Däremot blev jag ner-tacklad av en viss apa. Det var lite tokigt.

Idag är jag seg.

                                                                       

uuuuuäääää

Tråkigt med regler.

Regler är till för att brytas. Juste!!

jahapp.

Igår var det lillfredag. Jag och Lihn levde därefter också. Allafall lite. Tror dock att vi var lite jobbiga, pratade lite för högt och så. Så, förlåt kära Ankan. 

Mina ögon kunde nästan inte hålla sig öppna idag på tåget och bussen hem. Det var ganska jobbigt, för jag ville sova samtidigt som jag ville hålla mig vaken eftersom jag inte ville börja snarka och grejer när alla sitter där. Pinsamt ju.
Tror jag ska ta en liten powernap nu eller så. Behöver sömn, sömn, sömn och ännu mera sömn.

..Ska bara kolla klart på Pineapple express.


det blev en söt cider med päronsmak. jag var lite mätt på ölen och behövde dryck-ombyte.

Vi två väcktes av att städaren som plockar upp tidningar och skräp på tåget, meddelar att det är slutstation och att vi måste gå av.  Vi hade somnat, och var ensamma kvar i vagnen. Jag hade magsmärtor och var stupfull. Han var också full men höll under hela vägen hem en jacka runt mig, eftersom det var så kallt ute. Det hade varit varmt under dagen, men vid tre-tiden på morgonen kändes det som en kylig vinterdag. Kändes som en evighet att gå dom där 10 min hem. Jag ville bara ligga i den varma sängen och sova. Minnet är bra men kort. För jag kommer inte ihåg om jag däckade så fort vi gick in, eller om vi åt något innan. Jag brukar alltid äta när jag kommer hem på nätterna. Fyllekäk är ju det bästa som finns.

Vi hade varit och firat Tone och Emelie, sett Last Exile på klubben. Sen drog vi vidare till något ställe, där pengarna plötsligt tog slut..
Kommer ihåg att jag gick emot mina principer, genom att köpa två st cheeseburgare och en ost och skink-toast. Ville väl testa eller provocera mig själv och se om det gick att äta kött på fyllan, och det gjorde det ju. Fast får lite kväljningar, när jag tänker på att det inte bara var en köttbit, utan tre jävla portioner med skiten!

Tredje Maj idag.
Märker att sommaren är påväg, för vädret är hur bra som helst! Varmt är det också. Massa blommor och sånt, gröna sånna där blad på träden. Lite roligt sådär.
Valborgs-helgen var allafall jätte bra. Den riktiga baksmällan kommer antagligen imorgon, på tisdag, onsdag och på torsdag. Så det brukar vara, man sitter och sover på lektionerna i skolan istället för att lyssna och va med. Lite synd, men å andra sidan är det bevis på att jag haft kul under helgen. Och det är ju bra. typ.

Men nice, då går man och sover nu då. Kommer bli den djupaste sömnen på länge. Skönt.


                                              

och man blev kysst av solen också.

Och den tog som fan. Solen alltså. Liknar en kokt kräfta i ansiktet. Ganska gulligt, lite sweet sådär. ^^

Känns som söndag, fast det är lördag. Blev en riktig lång helg det här. Valborg gjordes i Uppsala. Ganska galet, men riktigt kul. Kul var det också när vi tog återställare på pizzerian. Norrland Dynamit 7.0 blev det. Jag drack två, sen blev allt väldigt kul. Då ringde mor, och det förtsa jag säger är "nej, vi sitter här och dricker 3,5:or" sen så skriker tal-kören "SJU NOLLOR!!!"  "Eller, aa, 7.0:or då..." svarade jag. Det sista hon sa va "Men drick inte för mycket nu Ewelina". Nej visst. Klart att jag inte gör. Det var ju bara två st... än så länge.

När vi anlände till Sugtina igen, så gick det vilt till på studsmattan. Jag hoppade som aldrig förr, högt upp i luften. Sen mådde jag illa. Behövde en 3,5:a. Den gick ner.
Framåt kvällen tog vi bussen ut till Beeersta, för att grilla och spela kubb. Det var mysigt, och varmt var det i luften också, kändes som sommar. Undrar dock varför jag alltid ska bli offer för att få saker kastade på mig. Tone kastade kubb-pinnen på min lilltå, och samtidigt som jag stod och kved som en fågelunge över smärtan, så dojnk! så fick man en till på läppen. Istället för att känna smärtan så as-garvade jag istället. Så jävla komiskt att Jag alltid ska få allt skit som flyger i luften på mig. (Förra helgen fick jag ju en glasflaska i huvet.....) Hoppas bara att dom inte gör det med mening. Hahaha 

Ikväll ser vi Last Exile som spelar på klubben. Kommer nog bli kul!

Nu måste jag dra mig ut i solen, fan varmt ute ju.

RSS 2.0