... och jag är en STÄD-tant!

Japp. För jag har städat mitt kära rum så otroligt jäkla bra, att man skulle kunna tro att det är en städ-makare som har gjort det. Fast det är det inte. För det var bara jag som gjorde det, men himla fint blev det. Det luktar tillochmed ganska gott nu.. haha, bättre än den instängda damm-lukten som var innan allfall. :)

Idag jobbade jag till tolv. Det var ganska segt att jobba även fast det gick snabbt.. men jag hade ont i huvet, mådde illa (som jag för övrigt gjort hela dagen, av någon konstig anledning.. !?), hade ont i ryggen och kände mig trött, även fast jag gick och la mig vid nio igår kväll. Det är väl baksmällan från alla sena nätter som kommer nu kanske?
Jag tog en Voltaren och gick och vilade mig när jag kom hem, sen vaknade jag halv fyra och kände den där äckliga jävla huvudverken komma tillbaka igen.. SUCK. Just nu känns det lite bättre faktiskt..

Imorgon är jag ledig. Skönt! Får se vad jag hittar på då.
Nu ska jag ta ett stort glas vatten, så inte det börjar göra ont igen där uppe.


Ha det skiiit bra. 
/Ewelina



                         


En rå tant.

Hon säger åt mig alla fel jag gör, hon skäller på mig om jag är sen. Hon skäller på mig om jag är för tidig. Hon ryter åt mig när jag lägger kuddarna lite snett, och när jag vädrar täcket för länge. Hon pratar skit om mig med mig, för att hon har glömt att det var jag som hjälpte henne dagen innan, och därför klagar hon om mig med mig.
Hon tycker att allt är dåligt, och allt är tråkigt.

Och jag förstår henne. Och jag tycker om henne, så mycket. Hennes råa attityd är ändå så charmig och jävligt udda. Jag känner igen mig i henne, kanske blir jag också en sur tant.
 
Hon är bara ledsen för att hon inte längre kan se, inte längre kan röra sig som förut, inte längre kan gå långa promenader. Att hon är så beroende av andra. Kroppen envisas med henne, därför är hon sur. Och grinig. Och jävlig. Men jag bara ler, och är vänlig mot henne, och fattar att hennes ord inte är mot mig personligen, utan att hon bara är frustrerad över sin utlämnande situation.
Och någonstans där inne, så vet jag att hon uppskattar allt jag gör för henne, allt som vi hjälper henne med. Ja, annars hade hon väl bett mig dra åt helvete. Och det har hon ju inte gjort, än allafall..
Alla människor reagerar olika. Den här tanten på det här sättet. Och det blir inte bättre av att jag blir sur tillbaka, för jag tänker vänta tills hon fattar att jag hjälper henne för att hon inte kan göra vissa saker själv, vänta tills hon säger något snällt. Det kommer nog snart, för tanten är ju fan snäll där inne. Och tanten är 96 år. Hon måste skynda sig att bli glad..

Sen så har vi ju min bästis-tant. Och hon mår fan inte bra, men hon klagar inte ett skit heller! Men sån är hon. Hon är jätte rolig, skojar med mig hela tiden och blir ledsen när jag går. (jag med.) :P
Det är faktiskt skit kul att ha en bästis som är närmare 100 år. Inte alla som har det! Juste.

Ville bara säga det, om dessa tanter nu skulle läsa min blogg, vilket jag absolut inte tror. Men ändå. Då vet dom allafall att jag förstår dom. Skulle iofs vara kul om dom också hade en blogg, då kunde dom skriva hur "överdrivet trevlig den där Ewelina är, hon bara ler och ler även fast jag är skit sur tillbaka, hon måste ju va knäpp!".  Ja, typ så..

Hade skit kul igår föresten :). Men det blev tidigt, för jag orkade inte va seg på jobbet idag..  kanske var tur det. ^^
Ikväll ska jag sova jätte tidigt, har missat några nätters sömn nu, så jag ska fan bli pigg igen. :D

Jag vill föresten åka till Italien. Tror jag ska göra det.

/Ewelina


                          

And then I have to say: I'm so sorry. Och sen blir det knega istället för att dega....

Idag är jag trött. minst sagt.

Fan alltså. Min bästis-tant på jobbet är dålig, hon mår inte bra. Jag vill inte se det, jag vill inte se det när hon är så himla go! Varför kunde hon inte vara lite yngre, lite piggare och lite bättre ..? Så jag slipper se det.. Men man kan ju inte få allt.

Ikväll ska jag ha det riktigt trevligt och kul! Jag ska nämligen in till storstan med den bästaste i världen! :D

Imorgon jobbar jag igen som jag också gjorde idag. För jobba måste man göra om man vill ha pengar. Och pengar är ju bra, för det blir man ganska glad av, och glad vill man ju vara. Faktiskt.




Förlåt! Jag är en riktig knäppis när det slår till. Fast du fattar ju att jag bara pratade i nattmössan.

/Ewelina


                     

The legends we don't will forget

Min lillebror har köpt skivor med Michael Jacksson. Samlings-dvd:er också. Han tycker om Jacksson säger han. Nu när han är död, säger jag.

För min lillebror är 8 år och hade aldrig hört talas om honom innan han dog. Det är märkligt, att folk börjar uppskatta något så fort de försvinner. Men så var det ju med vår kära Astrid Lindgren också. Plötsligt var det Pippi-hysteri i landet. Alla började läsa Pippi och Emil som galningar. För det var ju så tragiskt att tanten var död.
Hon blev gammal, Astrid. Och för mig spelade det ingen roll om hon var död eller ej, jag har alltid älskat hennes sagor, mest Karlsson på taket faktiskt. Och dom var ju redan skrivna för länge sen! Dom finns ju kvar.
Men jag kollade inte sönder filmerna bara för att författaren dog, utan jag kollar som vanligt på dom. Man vill ju inte titta sönder dom heller.

Sälj-statistiken på Jacksson-skivor lär vara skyhög nu. Han drar nog in flera förmögenheter, bara på sin egen död. Pengar som åker in på hans barns redan proppfyllda bankkonton.
Är det inte tragiskt? Att man hyllas så förjävligt mycket när man försvinner? Det är klart att han varit omtyckt i livet också, men det är först nu han verkligen hyllas för det han har gjort, och ändå kan han inte vara med om skiten. Han kan inte njuta av pengarna som skulle ha gått till honom, utan han får ligga där under jorden och tänka på vilken jävlig uppväxt och trauman han har i bagaget .. Fan synd om honom. Inte var han speciellt gammal när han gick bort heller.

Så både han och Astrid blev översvämmade med tårar och hyllningar. Fast båda är ju ändå legender, Michael Jacksson och Astrid Lindgren. På lite olika nivåer då kanske. När stora begåvningar plötsligt försvinner med den naturliga mänskligheten, så betér vi oss andra dödliga lite knasigt.
Så, jag förstår att du kan hela "Thriller" utantill nu, kära lillebror. M. Jacksson är död, och vi ska minnas allt bra han har gjort. (Dåliga och knäppa saker hans sägs ha gjort, har vi redan glömt.....)

Idag är det föresten löningsdagen. Alltså den 25:e, då det smäller! Som Magnus Uggla säger.



                                                       


(klicka på bilden för större format)

Hoppas du får en kul fredag. Det ska jag ha allafall.
Det blir vad du gör det till.

/Ewelina

Jag hade en gång en dröm

Jävlar vad jag är trött idag, jag somnade vid fyra typ. Och gick upp halv tolv.

Nu har jag precis ätit frukost och så, försöker bli pigg, men tar det ändå lugnt nu när jag är ledig. Jag ska inte stressa ett skit idag, utan göra allt i min takt. Haha, då har jag nog fortfarande pyamasen på mig när jag ska sova ikväll ^^ Men det är skönt att bara vara riktigt jävla seg ibland.

Vet inte vad som händer idag, den som lever får se! Och det gör ju jag, och kommer göra också, så då lär jag få se. hahahahah. juste!
Dom där fula och knäppa marsvinen låter som fasiken här brevid mig (fattar inte varför man köper sånna där? Dom kan ju inte prata eller vara roliga äns!) Funderar på att ställa hela buren under min lillebrorsas säng, så får dom ta och stå där ett tag tills dom har lärt sig att vara roliga. jag är visst djurvän.........

Inatt drömde jag så jäkla konstigt. Det var helt sjukt, och hur verkligt som helst. Kändes som jag levde i drömen. Jag vet inte om jag tycker om sånna drömmar, det blir så fel.. Det var som en natt när det blev sådär verkligt. Då drömde jag att jag vann hur jävla mycket pengar som helst på en sån där trisslott. Jag var jätte glad och tänkte på allt jag skulle köpa, och allt jag kunde göra för pengarna. Jag kände mig verkligen totalt problemfri. Allt var så lätt, och det var en riktigt verklig känsla..
Men. Så vaknar jag. Jag blev så arg!! Fy fan, jag ville inte äns somna om och bli lurad på nytt. Tror dom flesta har drömt sånt där.. Och satan i gatan vad arg och besviken man blir.

Det var dock ingen sån dröm jag drömde inatt, det var mer saker som jag var med om som skulle kunna hända i livet när som helst, men ändå, lite läskigt är det ju faktiskt. Vad är drömmar för något egentligen? Det måste ju vara en jävla mix av alla sina tankar som gått genom huvudet hela dagen, för oftast så känner man ju igen vissa saker, bara att dom är ihopsatta med andra saker på ett konstigt sätt!

Jag borde faktisk borsta tänderna, och klä på mig, och fixa lite. Även fast det är världens skönaste att bara dega, sega och vägra knega-sönder när man är ledig. Men det kan ju också vara smart att hitta på något när man ändå är hemma. :)

Tänkte faktiskt ta vara på min lediga tid nu. Göra något kul.
Hoppas du också gör något kul.
/Ewelina

 
                         

den 25:e smäller det!

Nu har jag jobbat och sitter och äter min försenade lilla lunch. Imorgon är jag ledig  :D:D

Idag testade jag den andra nya Stimorol-smaken. Det var choklad och mint, det var ungefär som att tugga på After Eight i en timme, lite intensivt kanske, men den var god, mer smak av tuggummi. Fast jag tycker nästan att den där Choklad-caramel var godare. Men nu har jag provat båda, och vi får se vilken smak det blir imorgon!
(Att tugga tuggummi med godissmak är ett bra tidsfördriv när man jobbar. Ibland tar tanterna hundra år på sig att ta sig från en dörr till en annan.)

Jag vill göra något kul ikväll
eftersom jag inte ska jobba imorgon... vad vet jag inte, men jag får väl hitta på något. :)
Pratade med Vickie igår föresten. Jag hade en liten webb-cam konversation med henne, och fan i helvete vad brun hon redan har blivit. Jag blev så glad när jag fick se henne vinka till mig. :p haha,. Jag vill också till Spanien...
Får se om det blir någon resa för min del den här sommaren. Skulle ju vara skit kul.

Idag fyller Thomas år.   Grattis Thomas/torsken!!

/Ewelina




massa stora bubblor.

Idag köpte jag tuggummi. Det var en ny smak tror jag; "Stimorol Chocolate goes Caramel goes .... fusion" hette det. Och satan i gatan vad gott det var! :D 
Det är som en evighets-chokladbit. Och stora bubblor blir det av det också. Först tog jag ett, men det var så gott att jag hällde i hela paketet i munnen. Trångt blev det iofs, men mmmmmmmmmmmums  gott !

Ja, det var väl mest det jag ville berätta. Min storebror fyller föresten år idag också. grattis till dig. :)

Imorgon jobbar jag bara till tolv, sen är jag ledig torsdag och fredag. :D yipppieee!

Nu blir det kaffe, och sen ska jag till Ica och köpa mer Chocolate-Caramel-Flavour-tuggummi.
(Man blev föresten ganska hungrig av dom, och lite ont i käkarna också, men det är det värt.)


                                              


(A)

jag tänkte åka till amsterdam. är det någon som vill följa med?  Typ den 10 augusti.


jahapp.

Gudars vilken lång helg det blev.

Igår var jag på 70-års kalas hos farmor, och där snålades det inte på mat och dryck. Herregud säger jag bara. Väldigt trevligt var det dock! Sen åkte jag vidare till Granby, men det var inte länge jag höll mig vaken där. Var ju så jäkla trött innan också, så tror jag somnade ganska fort faktiskt. Det hade gått ganska vilt till där innan, om man säger så. Känns som om det blir action-helger hela tiden nu... ^^

Idag mår jag skit och vill bara sova i några dagar. Fast det går inte eftersom jag jobbar imorgon.. Så det får bli en tidig kväll för mig.

Kom precis hem från mormor.. Drack mängder med kaffe för att hålla mig lite vaken, håller på att somna nu iofs.
Kanske att man ska ta sig en dusch..

/Ewelina

ojojoj. NU blev det fel i systemet

Men fan vad jag ska svamla i bloggen at the fyll. haha. Det var fan en galen natt kan jag säga, en action-natt, med både skott-lossning, blod och tårar. Jävla dårar. ^^

Får se om det blir likadant denna natt då..fast vet inte om jag orkar det. :p
äsch, vi får se. Nu ska jag jobba klart den lilla stunden som återstår av arbetsdagen. :)

Ha det grymt.

/Ewelina

                        

Knega istället för att dega...

Jo, jag jobbar fortfarande. Har bara lunch, sen bär det av ut på jobb igen! Har sån jävla huvudverk. Fattar inte varför, har haft det i alldeles för många dagar nu, men kanske har det att göra med att jag inte sover så mycket, kan det bero på det?

Jag dricker vatten hela tiden, tog en sån där tablett mot huvudverk förut, ändå hjälper det inte.
Skönt att jag är ledig i helgen allafall. :D
Vädret är ganska äckligt också. Kvavt och fuktigt som fan, och det känns som om det ska börja åska och regna när som helst.. Fast solen är framme, vilket gör det ännu jobbigare för då blir det ju ännu varmare och jobbigare. Men skit samma, man ska inte klaga.

Nej, nu måste jag jobba. Ligg och dega du, din latmask medans jag jobbar på och blir trött! ^^

/Ewelina


                                                  

Att bli med rullator ?

Att bli gammal kan inte vara kul. Tror man får en sorts ångest, dödsångest typ. Det är som att vara på en skit rolig fest som börjar närma sig småtimmarna; man vet att det inte är långt kvar, och man vill för allt i världen stanna kvar även fast det egentligen är slut. På efterfesten ligger de flesta däckade i soffan, badkaret eller på golvet. Det är bara du som ligger eller sitter med halv-öppna ögon, och känner en ångest över varför du inte tog vara på tiden bättre. Du tänker att tiden gick alldeles för snabbt och du bara levde förbi den. Du känner att du gott kan dricka mer..


Jag tror att det är samma sak. Eller, inte samma sak är det ju inte, men kanske samma känsla eller något.

Varför jag tänkte på detta var inte för att jag har någon dödsångest eller ålders-noja (det vore konstigt isåfall) utan för att jag träffar jävligt gamla människor nästan varje dag, och jag har fått det mer klart för mig att man verkligen blir gammal på riktigt. Jag har aldrig fattat det, att det kommer att hända mig också! Låter nog konstigt, men det är så långt fram i tiden, att det blir overkligt för mig. Sen när man får det svart på vitt, så stannar man till och tänker att fan, jag är ju också människa. Precis som dom.

 Kanske är det för att jag alltid sett mig som det minsta lilla barnet på jorden, för att jag är så liten (både fysiskt och psykiskt!) och så jävla töntig. Det är också kuuul. Jag kommer aldrig att bli vuxen mentalt. Hoppas jag allafall! Det verkar tråkigt att ha tråkiga tankar i huvudet om sånt som inte är viktigt om 100 år.

Men alla fall, lite tänkte jag till igår om det där med att bli tant. Hur fan ska det se ut? När jag blir tant? Stackars.


Lika bra att leva nu då. Så man slipper rullator och allt tjafs om 50 år. Och det där med att vara nykterist i detta liv, det verkar ju helt idiotiskt om man nu ändå ska ligga under jorden för evigt efter denna fest, denna livs-långa fest. DÅ kan man gott och väl vara nykterist suga på jorden..

Jag hade så himla många tankar som svischade runt i huvudet igår kväll, och det var käraste Ankan som blev offer att tvingas lyssna på dom tyvärr. Men fan värt att tänka på allafall, ellerhur!?

                       

/Ewelina


Äckligt.

Mördaren och våldtäktsmannen Anders Eklund har en flickvän.
Läste på Aftonbladet.se att han skaffat en flickvän; en 35-årig tvåbarnsmamma som tyckte att "Anders verkade så utsatt och ensam".

Kan han inte bara få vara ensam då??? Han har ju för fan MÖRDAT och VÅLDTAGIT en 10-årig liten flicka. Hur fan kan man känna sympati för en sån människa då? Och hur fan kan man vilja vara med honom? Det måste ju vara något fel på henne också i såfall.
Usch!! Blev äcklad av bara rubriken.

Hon säger också att "Det är trevligt att träffa honom". Ja. Men verkligen JÄTTE trevligt tyckte nog hans offer också att det var att träffa på honom..
Människor som är kapabla till sånt är nog jävligt manipulativa och har många olika personligeter som är otroliga kontraster till varandra. Det är faktiskt väldigt läskigt.. 
Och därför har jag så svårt att förstå hur man på allvar kan vilja vara tillsammans med en mördare och våldtäktsman.
Är det en slags fetish för endel kanske? Mer en sexuell störning skulle jag vilja kalla det...

Varför vill man vara med någon som gjort så brutala saker? En tjej som heter Jenny Palm forskar om det och jag
läste på Aftonbladet.se varför vissa kvinnor dras till kriminella män:

- Uppväxten är viktig. Det handlar nästan alltid om kvinnor som haft det tufft, som mår dåligt, säger Jenny Palm.

För en kvinna med en uppväxt där exempelvis missbruk eller våld har förekommit, kan det ibland finnas en känsla av att inte riktigt vara en egen individ. Det blir hon först när hon träffar någon och blir bekräftad. Bekräftelsen blir ännu större om man är tillsammans med någon som har synts i media.

Ett bankrån kan för dessa kvinnor vara ett uttryck för styrka och handlingskraft och därför något positivt, något manligt.


och:

Det finns kvinnor som dras till kriminella, lite farliga män som begått brott som stöld, bedrägeri eller narkotikabrott. Sedan finns det kvinnor som skriver till mördare, pedofiler och våldtäktsmän. Jenny Palm skiljer på dessa.


- När man skriver till en mördare eller våldtäktsman, som Joseph Fritzl, då tror jag att det handlar mer om att man vill ta hand om mannen, omvända honom och leda in honom på "den rätta vägen".

Det kallas ibland för Florence Nightingale-syndromet. Ofta nämns det när personer förälskar sig i den de vårdar, exempelvis sjuksköterskor eller kriminalvårdare som blir kära i sina patienter respektive interner. Men det används ibland också som en beskrivning av någon som mot alla odds vill hjälpa och omvända en brottsling.

Även Björn Lagerbäck tror att någon slags önskan att "ta hand om" ligger bakom.

- Det handlar om någon slags modersinstinkt, man vill omvända en kille. Det är precis som när det gäller misshandlade kvinnor. Då framgår det ofta att de tror sig se den där lilla sårade pojken längst inne och vill rädda honom.


Jag tänkter inte lägga ut någon bild på svinet. Bilden på/av honom vet alla hur den ser ut.

Fy fan säger jag bara.

/Ewelina
Godnatt

gäsp

Fan vad trött jag är.

Håller på att göra kaffe, det kanske hjälper lite..
Men annars så är jag bara väldigt trött.


ett regn

Sådär! Nu har jag jobbat färdigt för idag. Imorgon är jag ledig, så jag kan vara vaken hela natten om jag vill. Och det vill också. ^^
Jag sitter och äter lunch just nu, och såg för 20 minuter sen att det började spöregna, precis när jag kom innan för dörren. Regnet har verkligen "hängt" i luften hela förmiddagen, och jag har varit ute hela tiden, och så kommer det precis när jag kommer hem! Ibland undrar man om det sitter någon där uppe och älskar mig?

Jag hade jätte svårt att somna inatt, (vet inte varför) så jag är trött idag.. :(  Borde egentligen ta en liten powernap (hur bra som helst!) om jag ska orka vara vaken sen..




                               

                                                    Men! är det inte mig han tittar på???


/Ewelina

Ville bara säga godnatt


'Jag borde sova nu för jag ska upp tidigt imorgon.
Godnatt!



En fråga mellan rosor och liv. (eller bara kärlekstönterier, blir så jävla konstig ibland alltså..)

Jag ska visa dig en ros som är så röd, så riktigt röd att du kommer tro att rosor också kan blöda, kan dö. Det är en blödig ros som doftar poesi och döda minnen för rosen ligger på en grav, i en grav. Det är hemsk, jag vet, men fint ändå. Det finns sorgliga saker som är fina, vackra och ganska fridfulla. Allt behöver inte vara solsken och happy hour för att det ska vara stämning, nej inte denna stämning allafall. En sorglig stäming behöver inte vara mörk och kass nej den kan vara harmonisk om man vill. Jag vill, vill du?
Varje ögonblick kommer alltid bli som du gör det till, för du kan, du kan välja hur du ska sörja, hur du ska uppskatta och hur du ska älska dina ögonblick.
Du väljer också om den blödiga rosen ska dofta döda minnen eller minnen som för dig alltid lever kvar, dom kan då vara friska, vackra och älskvärda minnen. Rosen blir då inte blödig utan väldigt nostalgisk och härlig. Jag känner mig så överdrivet positiv, jag undrar om det är normalt, bra eller helt knäppt.. Jag känner mig så lätt och problemfri,  fri som en fågel även fast jag inte är det. Tror jag har valt att vara så, livsenergin ska ju finnas kvar livet ut. Tror jag själv har valt att vara så smart att tänka så.
Eller så är jag bara kär och blind för allt som heter problem..

                               


en vilsen gåta

det sitter en liten pundare och skriver sliskiga anonyma kommentarer här i min blogg. Antingen är det Elin, eller så är det en kåt hashtomte.
oj då. nu upprepade jag mig.
 










MOHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAA

Aldrig mera KOL-ångest

                  
                                         

                                                                 
     Jag har slutat röka




 


fniss

Den unga studenten Nicklas fick jobb på en bank i London, och mötte sin första kund, en snygg kvinna som ville öppna ett bankfack. Nicklas sa:
- Okej, first I want to see your leg and then you will fill in this blanket.
Kvinnan stirrade oförstående på den unga mannen och funderade på vilket ben han vill se och vilken filt han pratade om.
Nicklas märkte att hon såg osäker ut och fortsatte i mjukare ton för att höja stämningen:
- Do you want a small or a big fack?




Den lilla flickan i sin aftonbön:
- och sen, snälla Gud, ge lite varma kläder till dom stackars flickorna i tidningen som pappa läser...


Kul va ???!!!!


.. jag är trött.
/Ewelina


Söndag

Första natten på länge som jag verkligen sov! Och fan vad utvilad jag är då. Ska dra till jobbet nu, men slutar tidigt. Skönt! :D Ganska fint väder är det också. Trevligt trevligt.

Ha en skit bra dag.
Grattis farmor föresten, du fyller ju 70 idag. 



 

                      

En kväll i tv-soffan. Med mig själv och ensamheten. Låter tragiskt, men jag undrar vad tragiskt betyder?

Känns konstigt att sitta hemma en lördag-kväll. Minns inte sist jag gjorde det. Mobilen har ringt ganska mycket hittills ikväll, och alla undrar hur fan JAG kan vara hemma?! Och jag kan säga, att vore det inte för att jag är så jävla trött och ska jobba imorgon så hade jag faktiskt följt med mina kära vänner på partaj. Men man måste faktiskt ha sömn också, annars funkar det inte. Det kommer ju fler kvällar.

Känner mig dock ganska ensam. Satt och kollade på Sommarkrysset och åt middag i min ensamhet. Och Sommarkrysset som är så himla.... kåt. Kanske låter konstigt att ett program kan vara kåt, men längst fram vid scenen står det ett hundratal tjejer i åldrarna 11-15 år och Skriker bara "Johan Palm" eller "EMD" nämns. Det är ju kul en gång att höra hur högt dom kan skrika, men efter fyrtioelfte gången så blir det .. tjatigt och kåtigt. Unga och kåta små barn. Därför blev jag bara ännu mer irriterad när man inte äns kan sitta och titta på ett vanligt "underhållningsprogram" utan att det kommer värsta fjortis-tsunami-vågen över en! Men men, det ska tydligen va så nu för tiden...
Sen blev det filmen Ondskan på fyran. Den har jag sett ett x antal gånger så jag bytte kanal när låssas-farsan skulle hålla på med sitt skärp, piska han Erik och grejer. Sånna brutala saker vill jag inte se innan jag går och lägger mig.

Hörde du att M. Jackson är död föresten? 


 
                                     

Alla barnen använde kondom utom Ellen, hon blev på smällen..

......HAHA. Visst ären bra? ^^


Jag kom hem klockan fyra imorse. Emelie körde hem mig :) Då sov jag i två timmar, kanske tre, sen gick jag upp igen med kläderna på och sminket kvar; jätte smart. Det var bara att ta en macka och cykla till jobbet direkt. Men inte fan var jag pigg. Det var typ fyllekörning på högsta nivå. Vinglade in hos tanterna också, haha. Hoppas dom inte märkte nått. ^^ Fast lovar att aldrig göra så igen, för det var fan inte kul. Tänkte bara på sängen, på att sova.

Men kul hade vi allafall igår! :D Så det var inte alldeles i onödan. Ikväll blir det jävligt tidigt för min del kan jag säga. Hahah, och jag som hade tänkt att följa med på kalas ikväll med, inne i stan. GLÖM det säger jag bara, jobbar ju fan imorgon också. Och då ska jag vara pigg! Jag ska va så pigg så tanterna tror att jag går på tjack eller nått..  (skämt åsido).




Det var en gång ett gammalt par som inte haft sex på länge. De hade provat på allt, men ingenting hade fått den lille soldaten att stå givakt. Så de gick till en doktor och berättade om sitt problem.
- Hmm... Det har inte provats men vi kan testa att operera in en stålbit i ert underliv, sa läkaren, och en magnet i ditt ollon. Men, som sagt det har inte testats förut.
Paret ville gärna prova metoden och kom överrens om att träffa läkaren två veckor senare, för att se resultatet.
Efter två veckor kom gumman ensam in till doktorn, som undrade var gubben hennes hade blivit av.
- Kåken, sa gumman tyst.
- Kåken? utbrast doktorn. Sitter han i fängelse? Fungerade inte metoden?
- Jodå, jag har nog aldrig haft ett så bra sexliv. Men så åkte gubben min till simhallen. Och så kom en 9-åring med tandställning...

Tänkte att du skulle få skratta lite.

hehehe
/Ewelina


          
                       


ok.

Fan..
Jag hade skräcken framför mig idag. Tanten hade KOL (Kroniskt Obstruktiv Lungsjukdom). Man kan få det om man har rökt hela livet. Jag är ljusår ifrån den sjukdomen, men jag fick mig en liten tankeställare idag när jag såg hur jävligt det verkar vara. Hon var så söt och snäll. Och alldeles för mager och tjippande efter andan satt hon i sin soffa och drack kaffe med mjölk och två sockerbitar i. Hon har verkligen jätte svårt att andas, men ändå är hon hela tiden glad och trevlig, och jävligt rolig också.
Jag visste att man kan få KOL om man har rökt hela livet, men jag har ju aldrig sett någon som har det... och det är fan inget man vill köpa sig till att ha. För det är ju precis det man gör när man röker. Man köper sig en död man kvävs till. Fan inte värt det. Och även fast man inte får den sjukdomen (inte alla som får den) så mår man inte så bra av att röka.

... säger den rätta personen ja. Men jag vet. Det är lättare sagt än gjort. Jag tycker själv att det är skit äckligt att dra in en giftig jävla rök i lungorna. Ändå gör jag det dagligen. För "jag dör ju inte nu.." tänker man. Nej, men jag tänker inte sitta som tanten på jobbet om 60 år allafall.


Dags att fimpa tror jag.


en idé

Människor är som träd.
Grunden är densamma, för stammarna är likadana. Alla föds med en. Men grenarna och löven är helt unika, och alla lever olika länge. Sen finns det olika sorter också. Vissa är längre, vissa kortare, vissa smalare och vissa tjockare. Men alla har samma ytliga grund; en stam, och ett liv. Sen beror allt på vilket liv dom lever. Hur dom lever. Alla är lika, men ändå så olika. Alla har en egen historia med sig, som har gjort en till den man är och blir. Precis  som vi. Alla lika, alla olika. Så, människor är som träd.










Vissa kallar det djupt att filosofera..




           
                            



/Ewelina

aj aj aj

Jag somnade klockan fyra idag, när jag kom hem från jobbet. Sen sov jag till halv tio. Nu är jag utvilad, men det är fan inte bättre någon annanstans. Det här är den värsta baksmällan jag haft allafall, om det nu är det. Det gör bara så jäävla ont. Kramp i magen typ, det gör så ont att man bara vill lägga sig ner och skrika som fan. Och jag har jobbat med skiten idag. Det var inte det roligaste kan jag säga..  Hoppas det blir bättre tills imorgon.

Vet inte riktigt hur jag ska kunna sova inatt, nu när jag sovit i 5,5 timmar.. Men va fan, skit samma. Annars är det bara att knapra piller, som gör en trött. ^^

Åh, "Sommartider" med Gyllene tider kom på nu. Fan va skön den är! Värsa sommarkänslorna man får. Synd bara att det är mer höst än sommarvärme ute nu då. Men det vänder väl snart.


                                   

Mitt hår luktar jätte gott, för jag duschade nyss! :D På tal om ingenting alltså..
Och mina ben är jätte lena också, bara för att jag shaveade dom nyss. bara så ni vet. ^^   

Tror det är dags att försöka sova lite nu. Måste bli pigg igen. Vill inte bli som tanterna på jobbet.
/Ewelina




världens sjukaste

Fan vad dåligt jag mår idag. Känns som jag ska svimma hela tiden. Jag mår illa, har huvudverk och kallsvettas. Kanske är jag bakis, men det skulle va konstigt.. för det skulle jag ha varit igår ? Jag som jobbar idag och allt, men nu har jag lunch. Kroppen känns helt svag och allt är bara skit jobbigt! Va fan.
Tur att jag är ledig imorgon då..

Nu ska jag försöka äta något utan att jag mår ännu mer illa..
Trött är jag också.

/Ewelina

jag gillar vilo-pauser i gräset.

Det har varit en bra helg.
Lite kallare ute än förra veckan, men helt ok ändå. Imorse gick vi ner till grillen och käkade pizza till frukost. Jag blev så jäkla mätt så jag nästan inte kunde gå. Då gick vi till en brygga och låg och gäste. Fan va mätt jag var då allstå. (men den var väldigt god...)

Efter det gick jag hem till mig och duschade lite, kände mig så sliten. Sen gick jag till torsken. Kommer inte ihåg vad vi gjorde då.. tror vi bara segade och degade precis som man ska på söndagar. Sen efter några timmar blev jag och ankan hungriga så då gick vi till valvet  och köpte sallad, sen satte vi oss vid strandpromenaden och åt. Träffade Emelie där också..

När vi ätit klart så gick jag och ankan ända till til för att han skulle hämta sin ena sko (!). Den hade varit på vift inatt, hans tröja också. (och andra ögonbrynet). Så vi gick hela den vägen, och tog ganska många pauser för att vila benen. Jag är grymt trött idag kan jag säga. Sen innan vi skulle hem så la vi oss i gräset en låång stund. Sen gick vi vidare.

Jag är så jävla trött så jag skulle kunna somna nu. Ska föresten sova snart också.. jobbar ju imorgon.

Helgen var allafall väldigt bra. En trevlig natt i fredags, och en vild/jävligt rolig natt i natt. :D Variation gillar vi!

Nu ska jag sova. Håller på att dö av trötthet. Not so fun.

/Ewelina


             
                        


För mycket Rosa Pantern

Vi drog till Uppsala igår, efter lite gitarr och sång hemma hos Lovisa som var mycket trevligt.
Idag är mitt konto tomt. Det var alla dom där Rosa Pantrarna inne på Orange som tog pengarna. Men faan vad goda dom är!
Jag fick låna pengar till bussen hem idag. Det känns ju bra.. "kan jag få låna en tjuga, jag har supit upp mina pengar..."
Men men.
Jag är allafall jätte seg just nu. Mitt huvud dunkade sönder när jag öppnade ögonen halv tolv i morse. Första tanken var: var fan är jag någonstans?? Sen kom jag på att vi sov i Uppsala. Haha, ja men det är ju bra att man har koll ^^ Kul hade vi allafall igår! :D

Idag vet jag inte vad som kommer hända, den som lever får se! Nu ska jag bakis-äta tills jag somnar.

/Ewelina


                          

hudcancer & brännmärken ... och glädje på burk!

Nu ska Ewelina snart åka till Lovisa, för hon fyllde faktiskt 18 i tisdags! :D Vi ska fira henne så hon inte kommer ihåg ett skit imorgon. Eller, asså. Lite ska hon få komma ihåg, men inte allt. ;)

Idag har jag inte gjort ett skit! Jag har bara segat och degat sönder i min mögliga data-stol. Min mormor var förbi föresten, så vi hade en liten pratstund där efter lunch. Det var ju trevligt, min mormor är trevlig. (jag med).

Mitt brännmärke på handen är i form av ett hjärta, väldigt tjusigt må jag säga. Men ont, det gör det minnsan. Men det får man allt tåla.

Jag tror föresten att jag har fått hudcancer!!! Bara så ni vet. Mina händer har fått sånna där små vita prickar inuti huden, som inte känns, utan bara syns. Tror jag kommer att dö inom kort! Dom började komma när jag kom hem från festivalen.. Maybe the name of the shit is "beer-illness"? Nej.. man kan väl inte bli sjuk av glädje på burk heller? Kanske ska uppsöka läkare... för om det verkligen är öl-sjukan, så innebär det att min kropp kommer va fylld av vita prickar om 10 år... 

Fast det kanske är värt det??
Bara det inte är cancer så är jag nöjd. ;)


                             
                               

På slutet äv det skrivna

Rekomenderar inte att gå ut om man jobbar dagen efter. Det gjorde jag igår. Och jag var vääääldigt seg imorse kan jag säga. Men kanske det var värt det ändå? :)
Idag är det allafall fredag och jag slutade ca 1,5 timme tidigare (tycker som sagt om mitt jobb...). Får se vad som händer ikväll, men antar att det blir som alla andra helger. Men jag klagar inte. Älskar helgerna ;)

Idag åskade det. Och så såg jag en liten blirre (blixt) också. Dom är lite tuffa sådär.

Nu ska jag faktiskt duscha så jag blir riktigt fräsch och mysig. hehehehehehhee

Ps. jag är glad. Ds.

cameler och skit

Fasiken så varmt det är idag! Höll nog på att få solstink på jobbet när jag cyklade som mest, shit alltså. Nu skulle inte lite moln sitta fel .. Men - som ALLA säger: man ska inte klaga. Jo, det ska man. Är det för varmt så är det väl klart att man klagar. Men det är så i Sverige, det är antingen eller. Är det varmt så är det fan Afrika-värme, och är det kallt är det nordpols-kyla. Inget mellanläge här inte.
Imorgon är det fredag, och jag slutar klockan tolv! :D Sen är jag ledig hela helgen, jävligt skönt. Hörde dock att solen skulle dra sig undan då.. fan, lite sol får det va. Inte överdrivet. 

        

Här kan jag säga att det var varmt. På Peace and Love för en vecka sen! Tur att man drack mycket.....


I have to go to Ica. Måste köpa den där skiten igen. Hur kan man komma på sånt där egentligen? Camler alltså.

/Ewelina

det måste väl ändå vara kärlek?

Jag satt med en jätte söt tant på kyrkogården idag. Jag hjälpte henne att vattna på hennes mans grav... Jag vattnade som fan så blommorna nästan dränktes, men jag ville att vattnet skulle nå hennes man som låg där nere också. Tror han fick sig en liten dusch. Sen satte vi oss på en bänk brevid, och hon berättade för mig att han hade varit död i 17 år. Hon trodde aldrig att hon skulle orka leva utan honom när han dog. Men tiden utanför gick ju ändå, även fast allt stannade för henne i hennes värld. Hon är ganska gammal nu, men lever på minnerna från förut när hon hade den hon älskar vid liv. Nära henne, levande. Hon var så väldigt gullig den här tanten. Väldigt snäll.
Hon sa till mig att jag skulle ta vara på allting nu, på alla dagar som finns. För en dag kan allt bara ta slut. Och det vore ju inte så kul. Hon sa också att jag skulle skita i allt som inte var värt det, eller fick mig att må dåligt. Det är bara onödigt med tid och ork.
Lite senare hon fastnade med blicken på hennes mans grav, och sen sa hon; Men gudars vad hängiga blommorna är, dom tittar ju rakt ner i jorden. Tror dom vill närmare det som finns under..


Sen gick vi och vattande på gubben igen. Tror både han och blommorna var törstiga i värmen.
Hon är så bra, den där tanten. För hon kommer aldrig sluta älska något som inte länge finns kvar i livet. Hon kommer nog leva klart det som finns kvar i hennes liv, och vara så nöjd när hon få träffa han igen. Så jävla fint med sann kärlek!
Nu menar jag inte att man måste vara tillsammans hela livet för att det ska vara äkta eller fint. Det är ju innehållet som räknas.

Jag tänker bara göra sånt som ger mig något.


                                         

Tack tant. Du är min bästis.
/Ewelina

det bästa som jag vet

Fan vad jag bara vill vara ledig imorgon och på fredag. Bara sitta hemma och inte göra så mycket, eller dra och bada.. Jag har fan inte badat i år. Sjukt ju, jag som alltid brukar va så snabb med det. Men det är det där med jobbet alltså. Har svettats som en idiot för att hinna med allt idag. Tanter som ska ha det, och gubbar som ska ha det. Men det är ändå ganska kul, för endel tanter är så gulliga mot mig!

Är sugen på godis!!  Vill fan bada också, ett litet kvällsdopp vore inte helt fel nu.

Nu ska jag lyssna på musik.
 tja då brådds!
/Ewelina


Snälla förklara,
att solen trots moln alltid går upp.
Jag vill höra en saga,
jag vill tro på ditt ord,
andas din luft.
Och jag vill finnas där för dej,
när du faller.
I fallet å fånga upp dej.
 
Klockan tickar, minut läggs till minut,
och jag önskar att det aldrig tog slut,
ljuga att det alltid blir som just nu.
Inget måste, ingen morron, och ingen,
Hur kunde klockan så plötsligt bli tre? 
Du sover stilla där i rummet breved.
Har svårt att sova, hjärnan brusar för starkt.
Sitter i köket,
med klockan,
med disken,
med månen,
med kaffet.
 
Snälla förklara,
att solen trots moln alltid går upp.
Jag vill höra en saga,
jag vill tro på ditt ord,
andas din luft.
Och jag vill finnas där för dej,
när du faller.
I fallet å fånga upp dej.
 
Ja, tänk att det blir som på film,
och jag önskade precis ingenting.
Förutom att blåsa ringar av rök,
som sakta sänktes över 
bordet
och disken
och..
 
Titta ut och såg ett fönster med ljus,
mitt i skuggan som växt upp till ett hus.
Och jag tänkte att där satt det nån jag,
som *också* tänkte på allt och på inget,
På liv,
och på död
och på..
 
Snälla förklara,
att solen trots moln alltid går upp.
Jag vill höra en saga,
jag vill tro på ditt ord,
andas din luft.
Och jag vill finnas där för dej,
när du faller.
I fallet å fånga upp dej.
 
Snälla förklara,
att solen trots moln alltid går upp.
Jag vill höra en saga,
jag vill tro på ditt ord,
andas din luft.
Och jag vill finnas där för dej,
när du faller.
I fallet å fånga upp dej.

                    

RSS 2.0