Äckligt.

Mördaren och våldtäktsmannen Anders Eklund har en flickvän.
Läste på Aftonbladet.se att han skaffat en flickvän; en 35-årig tvåbarnsmamma som tyckte att "Anders verkade så utsatt och ensam".

Kan han inte bara få vara ensam då??? Han har ju för fan MÖRDAT och VÅLDTAGIT en 10-årig liten flicka. Hur fan kan man känna sympati för en sån människa då? Och hur fan kan man vilja vara med honom? Det måste ju vara något fel på henne också i såfall.
Usch!! Blev äcklad av bara rubriken.

Hon säger också att "Det är trevligt att träffa honom". Ja. Men verkligen JÄTTE trevligt tyckte nog hans offer också att det var att träffa på honom..
Människor som är kapabla till sånt är nog jävligt manipulativa och har många olika personligeter som är otroliga kontraster till varandra. Det är faktiskt väldigt läskigt.. 
Och därför har jag så svårt att förstå hur man på allvar kan vilja vara tillsammans med en mördare och våldtäktsman.
Är det en slags fetish för endel kanske? Mer en sexuell störning skulle jag vilja kalla det...

Varför vill man vara med någon som gjort så brutala saker? En tjej som heter Jenny Palm forskar om det och jag
läste på Aftonbladet.se varför vissa kvinnor dras till kriminella män:

- Uppväxten är viktig. Det handlar nästan alltid om kvinnor som haft det tufft, som mår dåligt, säger Jenny Palm.

För en kvinna med en uppväxt där exempelvis missbruk eller våld har förekommit, kan det ibland finnas en känsla av att inte riktigt vara en egen individ. Det blir hon först när hon träffar någon och blir bekräftad. Bekräftelsen blir ännu större om man är tillsammans med någon som har synts i media.

Ett bankrån kan för dessa kvinnor vara ett uttryck för styrka och handlingskraft och därför något positivt, något manligt.


och:

Det finns kvinnor som dras till kriminella, lite farliga män som begått brott som stöld, bedrägeri eller narkotikabrott. Sedan finns det kvinnor som skriver till mördare, pedofiler och våldtäktsmän. Jenny Palm skiljer på dessa.


- När man skriver till en mördare eller våldtäktsman, som Joseph Fritzl, då tror jag att det handlar mer om att man vill ta hand om mannen, omvända honom och leda in honom på "den rätta vägen".

Det kallas ibland för Florence Nightingale-syndromet. Ofta nämns det när personer förälskar sig i den de vårdar, exempelvis sjuksköterskor eller kriminalvårdare som blir kära i sina patienter respektive interner. Men det används ibland också som en beskrivning av någon som mot alla odds vill hjälpa och omvända en brottsling.

Även Björn Lagerbäck tror att någon slags önskan att "ta hand om" ligger bakom.

- Det handlar om någon slags modersinstinkt, man vill omvända en kille. Det är precis som när det gäller misshandlade kvinnor. Då framgår det ofta att de tror sig se den där lilla sårade pojken längst inne och vill rädda honom.


Jag tänkter inte lägga ut någon bild på svinet. Bilden på/av honom vet alla hur den ser ut.

Fy fan säger jag bara.

/Ewelina
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0