starkt kaffe och kalla höstvindar.

Jag pluggar, lyssnar på musik, dricker starkt kaffe och emellan åt så chattar jag med värdefulla människor, för att få värsta bra kombinationen. Om en stund ska jag ut i den bittra kylan som kom lika snabbt som tsunamin.
Prata med Vickie ska jag göra, för att få andra saker att tänka på än bara allt som har med skolan att göra; prov, läxor, jobbiga människor som man ofrivilligt måste samarbeta med bara för att man får betyg för skiten. Betyg betyg betyg. Allt du gör, allt du lämnar in och allt du kan - dina kunskaper, får du betyg i. Och får man sämre än väntat så får du istället ångest högre än betyget mvg. Inte djup ångest, men prestationsångest är något skolan gärna bidrar med.. Eller, du själv egentligen när man inte pluggat riktigt så hårt som man kanske borde ha gjort vissa gånger. Jag gillar inte att inte vara nöjd, så därför försätter jag mig sällan i situationer som dessa. Hatar att skriva "fattar inte ett skit" på det annars blanka provbladet, bara för att man inte kan. Haha, så istället kan man skriva en rolig historia om man nu inte kan svaren på provet. Det blir nog allafall roligare att rätta för läraren. ;)
Nu ska jag dricka upp mitt starka kaffe som gör att jag inte kommer kunna somna så tidigt ikväll..
Imorgon slutar jag 16:10. Imorgon blir en jobbig dag. Bäst att va på bra humör då allafall, annars kommer jag aldrig orka.
/Ewelina





spänning

Seg är jag idag. Trött också, men glad för solen skiner som fan på himlen. Det känns bra. Och jag blir så glad. Sen är jag också glad, därför att det har varit en sån rolig helg. Mysig också.
Idag var jag på rättegång på rättskunskap-lektionen. Det var ganska intressant, men jag höll på att somna för det var ett så töntigt mål. Misshandel, men på väldigt låg nivå. Det kändes ändå bra, för provet vi egentligen skulle ha haft idag blev p.g.a rättegången uppskjutet till nästa gång. :)
Det jag ska göra idag är att plugga både musik och historia. Lite rättskunskap kanske också om jag nu orkar med det. Sen måste jag städa mitt fula rum. Det ligger kaffepulver i min säng, och jag har aldrig sovit tillsammans med kaffepulver förut, men jag kan efter inatt säga att det inte var så trevligt. Så därför ska jag dammsuga min säng, och golvet också.
Så det ska jag göra nu, låter riktigt spännande va? Japp. Det är det också. hihi
/Ewelina



torsdag. faktiskt.

Det var en bra dag idag ju! Även fast solen kom fram för bara en liten stund sen, så har jag varit on top hela långa dagen. (Var dock inte så lång dag i skolan, men ändå.) Vet inte, men kanske beror på att vi bara har haft lektioner i form av musik, vilket är så kul. Jag hade baslektion idag också, haha. Jag sa direkt till läraren att jag inte har några "förkunskaper" alls, så han visste om det. (det var ju min första lektion..) Så han tog allt från början, sa när basen kom till o.s.v. Mycket bra att veta :P. Han var faktiskt bra, läraren. För han var inte dum mot mig bara för att jag inte visste hur man spelar "Diana" på bas..
Nu måste jag faktiskt plugga. Har prov i rättskunskap på måndag, musik-gehörsläxa till tisdag, bas - och sångläxor tills onsdag, eng-läxa till onsdag och prov i historia snart också. Såå. DÅ börjar vi då.
med att PLUGGA TILLS JAG SPYYYR!
mohahahaha
ps. imorgon är det fredag. YES. ds.
/Ewelina

mmmhm

Nej fy. Jag ska ta en promenad och piggna till lite. Har hört att frisk luft kan hjälpa mot sånt. Ibland åtminstonde.
Nu vet jag allafall vad jag ska göra imorgon på friluffsdagen. Jag, Elin, Andrea & Felicia ska GÅ i Norrviken. JAPP. Sånt gör man på friluffsisar om man går på SFG. Mycket lärorikt må jag säga. Det blir väl en runda runt Ica, antar jag. ^^
Men vi börjar tio, så jag kan sova liiiite på morgonen. :)

Glöm nu för all del inte att kolla på "Svenska Hollywwod Fruar" ikväll. Det kaaan du ju bara inte missa vaaa. (Eller så är det just det Du kan).. För man får ju bara inte missa när Miss Anka ser ner på oss dödliga. ;)

(Blev föresten pigg av lite mat och kaffe. Det är Niiice)

/Ewelina

den segaste måndagen.

Det var inge kul i skolan idag. Det var inte kul att vakna klockan sex imorse heller. Det var inte kul att sitta och genomlida en 2,5 timmes lektion som var segare än Riesen-kolorna. haha (där fick jag till det!). Nej, men jag är faktiskt ovanligt seg idag. Mitt huvud dunkar som bara den, jag mår illa och jag har all anledning att klaga.
Och imorgon har vi tydligen friluftsdag också. Det visste ju inte jag om heller, varför säger ingen något? Jag frågade min lärare vad man hade att välja på. Han sa att man kunde dansa på Friskis, gå en prommis eller löpa. Haha, va fan. Jag kan väl inte löpa heller?? Om det är samma sak som att springa alltså ^^
Kanske att jag känner mig lite febrig ikväll då.. Ja. Tror nog det. .. *host host*

Och inte kan jag äta någon lunch heller. :( Mår för illa för sånt. Tråkigt, jag som är sugen på sallad. Fy sjutton.
Får väl plugga istället då. Har lite prov att läsa på till. Trevligt.

Juste. Ikväll är det "Svenska Hollywood fruar" på trean tror jag. Och egentligen borde inte jag se på det, för förra gången blev jag ju så aggressiv att jag ville slå sönder tv-rutan när den där Anna Anka pratade på sin fula skånska om sina äckliga åsikter om hur dåliga vi andra är som inte tjänar lika mycket pengar som hon. (Bara för att hon suger av sin man varje morgon och får betalt för det.....) Nej usch. Tur att det bara är på Tv.. man ser sånna som hon. (visste inte äns att människor som hon fanns.)
Ändå ska jag se på skiten ikväll. Mohahaha

Ha en jätte bra dag! :D

/Ewelina


                


en kulen natt natt natt

 

                                             
                                              (klicka på bilden)

 

Tror jag ska sova snart. Måste sova igen alla timmar som jag inte sov inatt..
Imorgon är det fredag allafall, Då ska jag inte sova klockan åtta. ^^

/Ewelina


           


om jag kunde flyga skulle jag flaxa som fan

Ja men imorgon börjar jag faktiskt kvart över tio. Det blir sköööönt då kan jag sova lite längre ju.

Mitt kaffe är gott för det har jag gjort alldeles själv. Sen så var min middag god, för den gjorde jag också själv. Gud vad duktig man kan vara. Och lite ego kanske också.
Jag vet inte vad jag skriver om, men jag har ju såååå tråkigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Men hade jag varit en fågel, och kunde flyga så skulle jag flaxa med min vingar. Men nu är jag inte en fågel. Och nu har jag inga vingar. Men jag har mitt liv, då gäller det att leva som fan då. Det är väl samma sak, för fåglarnas vingar är väl det största och viktigaste för de?

Juste! Det var en konstig slutsats av det hela va.
(ibland undrar jag också hur allt knäppt kommer upp i huvudet på mig..)

Now; Back to the future

             

                     


Nu är det inte synd om mig längre !

Nu är det såhär, kära människor.
Att imorgon ska jag vara pigg, frisk och helt fri från feber! Nu har jag varit hemma i två dagar. Två tråkiga dagar. Och jag är faktiskt trött på det. Man blir ju alldeles rastlös och uttråkad av att ligga här inne på soffan och vara seg, febrig och jävlig. För tillfället mår jag faktiskt ganska bra. Lite huvudverk bara, men det fixar jag med Ipren. Och du fattar inte vad arg jag blir när det där solen är framme (extra mycket dom två senaste dagarna...) och jag inte orkar gå ut. Det handlar liksom inte om viljan - för den har jag så det räcker och blir över. Nej, för jag kan och orkar inte gå ut. Inte äns bara sitta ute på terassen här hemma, det är för varmt och jag kallsvettas bara då. Fresh! Haha, nej då. Men som sagt; Imorgon! Då blir det andra små bullar, kan jag lova.

För övrigt så måste jag plugga ikväll. Plugga gärnet! Har en liten läxa tills imorgon förstår du.. Inte världens roligaste heller.. fast så kan jag föresten inte tänka, för då gör jag den inte. Så, det ska bli Jätte kul att göra den där läxan!!
Funderar på att göra lite middag. . Undra vad man ska hitta på ? Kanske en mysig liten sallad.. Får tänka på saken.

Det är Idol ikväll också.. Ska jag va ärlig så har jag redan tröttnat på det. Det är alltid kul att kolla på hur vissa människor skämmer ut sig (haha) men inte så att man orkar följa det dag efter dag. . Det fulaste är ju att jag gör det ändå. Vaddå dubbelmoooooraaaal?! Äsch. Det är bra iofs. Då har jag en anledning till att inte plugga längre än till klockan åtta ikväll :P mohahaha

Ha en bra kväll ! :)

/Ewelina

        


måndag

Är slut efter helgen. Trött och inte utvilad alls. Ska sova tidigt ikväll. Måste hinna plugga lite innan bara.
Fast det har varit en rolig helg. :) Så det är värt tröttheten..
Jag slutade allafall tidigt idag, så det var skönt. Hade inte orkat va där längre ändå. Det var ganska fint väder idag också, typ varmt. Ganska konstigt.. Det blev en varm höst istället för en varm sommar. Trevligt.

Är hungrig, tror jag ska göra lite mat.

/Ewelina

Onsdag.

Imorgon skulle det sitta fint med lite sk. Änglavakt. Det är ju elevkonsert, och jag kan fan inte texterna jag borde kunna. D.v.s de raderna jag ska sjunga. haha, det är bra va? Att man ta det på allvar! Det gör jag faktiskt. Om det inte vore för att det är en svår text att lära sig om man aldrig sjungit låten..
Hoppas det går bra. Men det gör det nog. Annars är det ju bara att hitta på lite i texten om man kommer av sig, kanske att den blir mycket bättre då, om jag sjunger som jag tycker att det ska vara!? :P (hoppas inte min musiklärare av någon konstig anledning läser detta....)

Dricker för svagt kaffe nu igen. Det är fel på kaffesorten, förstår du. Den är alldeles för svag. Inte roligt det inte! Måste köpa en annan sort nästa gång, den vanliga.

Idag var det en jobbig dag i skolan. Fast ganska intressant ändå, att se hur lågt vissa kan sjunka i normala diskussioner. Vi kunde knappt enas om ca. 8 låtar tillsammans utan att himmel och jord revs upp. Känns lite sorgligt, att det är så otroligt viktigt för endel människor att få som dom vill. Jag ger mig hellre, lägger mig platt som en äcklig liten pannkaka på golvet, än att vara respektlös och säga nästan vad som helst till sina klassisar för att få en jävla låt igenom!! Det var på en sån låg nivå på folket idag, kära du, att jag ville slå dom med en hammare rakt i huvudet. Eller, kanske inte med en hammare. Gör nog ganska ont, men typ, snärta till endel lite lätt sådär, kanske på kindbenet. Men det gjorde jag förstås inte. Jag sa bara att jag inte brydde mig.
Sen får man tolka det hur man vill. :)
Men det blir nog bra ändå tillslut.

Jag läntar efter att det ska bli fredag nu. Så veckan är över. Så jag kan sjunga "Det är dags för fredgasmys, om så det så är det sista jag gör, snart blir det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör, nu e det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyys". Typ så. Och så för att det är niiice med helg såklart :D

Ha det bra!
/Ewelina

         


RSS 2.0