SOMMAR

NU är det väl allafall sommar!? Det tycker jag, så som jag har svettats idag.. Hade klänning - bra! Dock med lite tjockare strumpbyxor under och ett par boots till det, varmt? Ja.
Man lär sig alltid något!


Idun den här veckan, så har mycket tid till solning :D Fan, känner att sommaren är på g och det känns bra! Är taggad och vill bara va ute hela tiden. Gick föresten och hämtade ut mitt fina paket på posten idag, med Whey Comlpete. Tog den där sommarsmaken nu, peach/mango. Ser fram emot att testa det ikväll efter träningen, tror att den är god.



Igår körde jag ett mördar-pass i mördar-backar. FY fan vad jag fick pressa på haha, men back-intervaller är jäkligt bra! Så det var döjobbigt men samtidigt skit kul, en jäkla utmaning är det kan jag lova. Sånt gillar jag. Hade dock svårt att sova sen för att jag blev så pigg och endorfin-kickad haha!Men till slut så somnade jag in.
Idag blir det styrka plus lite aktiv vila. Nog skönt att inte köra för hårt ute nu när det är så varmt..
Imorgon blir det gubbskiva (varför heter den så?) med skolan med båten ut till Vaxholm, mysigt. Fast känner inte för att festa hårt, nej. Mitt i veckan ska jag fan vara pigg. (Ja, jag vet att vi är lediga på torsdag)



I söndags var det både morsdag och min mammas födelsedag, två flugor i en smäll med andra ord. Jag körde verkligen all in med uppvaktande av min mamma, haha. Payback-time kallas det ;) Frukost på sängen, bakade tårta och gjorde taco-paj till middag. Hade köpt vin till henne också, så hon var glad :)
Jag gör tårta!
Fina Liljekonvaljer..
Mandeltårta toppad med citronmeliss och rostade pinjenötter, den blev sjukt god..








En mindre fräsch bild på mig från igår efter döds-intervallerna, svettig och mysig ;) Skämtar inte, trodde jag skulle DÖ! SÅ jävla tugnt. Måste köra mer sånt, vill verkligen klara det utan döds-känslor...



Nu ska jag bege mig mot ett saftigt träningspass och kötta på musklerna.



Lördag

Godmorgon!
Blev en riktig slapp-kväll igår.. Var ju så trött och seg efter veckan som gått, att jag struntade i den inplanerade träningen och blev liggandes i soffan framför olika filmer hela kvällen. Fick sällskap av lillebror sen också. :) Mysigt. Måste tänka lite på mig själv, lyssna på kroppen och hjärtat, inte bara följa alla idéer som plottar upp ihjärnan. Den har nämligen inte alltid rätt..
Blev ändå rätt sent eftersom jag var tvungen att se klart på filmen, den var bra. Så imorse struntade jag också i att gå upp tidigt för att följa med pappa på en grej, behövde sova. Det gjorde jag rätt i.
Nu ska jag och mamma snart åka och handla lite, vi ska också fixa plakat till min student. Har äntligen bestämt bilden på mig. Haha, det var inte så lätt!
Nej, nu ska vi åka! Hej svejs.

Slut



Om du är arg räkna till fyra,
om du är mycket arg: svär

Godmorgon!


Har nyss ätit en god frukost, och börjar piggna till. Igår var en skit jobbig dag, var stressad som bara den och ville bara att dagen skulle försvinna! Under kvällen hände mycket; blev fast på nya jobbet och fick veta lön och schema, fick en slags mildare ångestattack och satt bara och darrade vid datorn när jag körde fast på uppsatsen, samtidigt som hjärtat bankade allt hårdare, prestations-ångest gissar jag.. kunde inte hantera det, var bara tvungen att "fly" situatonen och det ända som hjälpte var att dra ut och springa. Sprang fortare och längre än vanligt, allt för att få ut allt det jobbiga, släppa pressen och bli mer avslappnad. Var så jävla uppe i varv hela dagen att det till slut rann över. Kände sån press över allt som måste göras klart innan vi går ut (känner det fortf. men inte lika mycket som igår).  Det blev faktiskt bätte när jag fick lite endorfiner i kroppen, och när jag kom hem igen och åt kvällsmål, så blev jag till slut klar med skit-uppsatsen och klickade på "skicka", min lärare får sätta vilket jävla betyg hon vill på det där, jag har gjort det och jag har gjort det så gott jag har kunnat.



Idag ska jag försöka andas ut och slappna av, även om det inte lär bli lätt..  Blir knäpp när jag har stressat sönder en längre tid, vill alltid göra saker ordentligt och ger mig inte förrän jag uppnått det; perfektionist. Har ju fortf. en del att göra vad gäller skolan, men det är bara att försöka tagga ner och göra det ändå. Kul att vädret är fint, ska gå en promenad till pappas jobb senare. Har termins-prov i sång imorgon också.... FAN. Blir stressad bara jag tänker på det. Skönt det ska bli när jag slutar skolan. ALDRIG mer plugg som jag inte Vill plugga. I och förs sog så har jag ju valt detta program, men inte alla ämnen som ingår där. Nej, följande halvår ska jag bara jobba, jobba, jobba och tjäna pengar. Det kommer bli gött.
Nu ska jag borsta tänderna och sen bege mig ut.

Ha en bra dag, det ska jag försöka ha. :)

Alla vill leva länge,
ingen vill kallas gammal





musik ska byggas utav... krav?

amen fan. blir galen på uppsatser alltså.
är inte så glad som jag ser ut.

Glädje är att se livet genom en solstråle

Hej!
Idag är det tisdag och jag ska vara hemma. Tog det beslutet igår kväll när jag insåg hur mycket jag har att göra att bli klar med den här veckan (skolarbeten). Kommer inte hinna om jag drar till skolan idag, därför får det bli så.
Och ja, du läste rätt i föregående inlägg; jag har skaffat jobb och utbildning. Det trodde du inte om mig va?! Men vill jag så kan jag.

Idag är det dessutom mulet, därför passar det ju jätte bra att sitta inne och arbeta med saker. Men nu ska jag inte sitta här och skriva en massa strunt, bäst att ta tag i det jag ska göra.





Mycket få människor lever idag - de flesta förbereder sig för att leva imorgon

En ljusnande framtid är min

Fixat jobb, fixat utbildning, fixat framtid.
Nu är det bara att leva!

Solstrålar

Godmorgon!



Gick upp halv sju idag för att hinna äta frukost innan jag och Vickie skulle ut och gå. Ville inte bli hungrig eftersom jag antog att vi skulle bli borta ett tag, vilket vi också blev (2 timmar). Hur härligt som helst är det ju ute, så vi gick till en brygga och tränade lite där. Solade också. Var jätte skönt med en morgon-prommis. Sen gick vi hem igen och jag åt precis mellis..

Vickie hade dock inte ätit något innan så tyckte lite synd om henne, för hon blev jätte hungrig där mot slutet. Men men, ska ju upp och gå imorgon med, så då lär hon ju äta innan. :)
Tänkte dra och köra något varv i spåret sen, om en stund. Lika bra att göra det innan lunch, då blir lunchen mycket godare!
Ikväll ska jag kanske på Rix fm-festivalen. Är väl inte så jätte taggad, inte sådär överdrivet bra artister som kommer uppträda, men en lite mysig grej bara på en söndag. Tar väl picknick med oss och sitter i gräset och har det bra, kan bli mysigt!

En dag på landet

Plockade fina blommor
Satte på mig mina snyggaste brillor....

Lördag!

Godmorgon!


Det blev ingen p.walk/springtur imorse, Vickie var ute på nattbus inatt, så hon var nog lite trött imorse, så vi tar det imorgon istället. (Måste erkänna att jag inte blev så jätte besviken ändå, var skönt att sova för mig med)
Jag ska snart åka ut till landet med familjen och fixa lite i sommarstugan, mysigt. Vädret är ju rätt okej idag, så det blir nog skönt att vara där. Har gjort i ordning lunch som jag ska ta med mig, och bryggt kaffe såklart!



Gårdagen var bra. Det blev en fin och stämningsfull urnsättning att min kära farfar. Lite tårar rann med det var fridfullt och solen sken så helt okej ändå. Nu finns han nära oss. Efter det blev det middag och fika hos oss. Joakim och Matilda blev kvar ett tag och jag smög ut på en springtur en timme mellan deras prat. Det var faktikskt skönt, även om jag inte var så taggad innan. Men det är bara att tvinga sig ut eftersom jag vet att det alltid blir underbart när jag väl kommer ut, och det stämde ju även igår. :)

Somnade rätt snabbt när jag väl skulle sova, var väl trött efter veckan.. Men nu är det helg och jag kan ta detg lugnt.



Fan, kom på att jag har en stor uppsats som måste skrivas snaras. Ska vara klar i nästa vecka. Det är en stor en, ska skriva om slut-projektet. Inte så "svårt" egentligen, men måste ju komma igång och skriva allafall. Det är inte en sån där man kan börja med kvällen innan som jag ibland kan få för mig att göra, haha. :P


Nej, nu ska jag packa ihop mina grejer och sen ska vi ut mot landet!

Ha en bra dag kära kamrater.

Färg



..Ja, idag kör jag på färg all in! Glada färger ska det vara, det smittar av sig på mig också :D
Så skönt med fredag idag föresen! Har än så länge haft en riktig tur-dag. Var stressad och irriterad i morse eftersom jag kände rätt stor press inför flera saker i skolan.. Ville egentligen bara dra täcket över huvudet i morse när klockan ringde. Dock så räddade min ena klokare hjärn-halva mig i sista stund; det hjälper inte att fly från verkligheten. Det bästa är att bara bita i hop och göra det ändå, både skönt efteråt samtidigt som man växer som människa genom att gå emot sånt man fasar inför. Ja, det ju inte värsta avrättningen som väntade mig, mer grejer jag var nojig över och som jag kände mig väldigt osäker för.
Men, det hela gick så bra och det visade sig att jag inte hade behövt vara så orolig som jag var för det. Det löste sig helt enkelt! Vilken tur att jag gick dit trots allt. :)


Skulle ju egentligen varit tvungen att åka hem efter lunch idag eftersom vi ska till urnsättningen av farfar sen, men tur som jag hade så behövdes det inte sjukanmälas för mig del - lektionerna efter lunch var nämligen inställda! Hur tur är inte det? Tror det blev min dag idag ändå :D det kan vända va !
Solen skiner idag! Solen skiner mycket också! Det blir en härlig och bra fredag, känns ju hur bra som helst.



Imorgon ska jag och Vickie upp med tuppen och dra ut och göra galenskaper - springa! Tänkte köra lite intervaller, så himla effektivt. Synd att det inte var sommarvärme, då hade vi kunnat ta ett dopp i det blå efteråt, sånt är ju verkligen jätte härligt. Längtar lite extra efter sommaren när jag tänker på det. Kommer bli många morgon-dopp för min del känner jag på mig. Ska passa på och njuta av sommaren de dagarna jag inte jobbar (om jag överhuvudtaget lyckas skaffa ett jobb!?)

Nu ska jag snart dra mig ner mot kyrkogården..

Torsdag och allt rullar på.

Hej!


Jag just nu, lite sliten sådär. Men det gör ingenting!


Hade en sån stressig dag igår, och var helt uppe i varv när jag väl skulle sova. Jobbigt det där när man är så igång att man inte ens hinner känna tröttheten. Hade rätt svårt att sova, jobbigt. Men till slut så somnade jag. Och störande är det också, när man väl är ledig och kan sova lite längre, ja då vaknar man av sig själv det vanliga tiden - tidigt. Var helt klarvaken i morse, var nästan påväg att ta en powerwalk, men sen ångrade jag mig och bestämde mig för att ligga kvar istället. Läste en tidning och väntade på att klockan skulle ticka vidare. Kan knappt ligga och ta det lugnt sådär på morgonen heller, blir så rastlös. Det slutade med att jag gick upp tidigt ändå haha. Satte på kaffe och åt sen frukost. Så nu är jag i full gång igen.


Är ju som sagt ledig idag och har lite saker planerade, lite stressigt men ändå skönt att ha saker att göra. Blir galen när jag inte gör någonting..
Det skulle allafall bli sol framåt eftermiddagen, hoppas det stämmer.
Imorgon ska vi urnsätta min farfars aska. Urnsättningar brukar inte vara så farliga, inte lika jobbigt som på begravningen allafall. Så det blir nog ganska odramatiskt får jag hoppas. Måste i vilket fall som helst dra tidigare från skolan. (Inte för att jag klagar, men missar dock idrotten:( )
Jag igår, under en liten paus i pluggandet.. Var glad allafall!

Ska städa mitt rum lite senare, är skitigt igen. Fattar inte hur jag lyckas haha.
Måste också fixa fram en bra bild till student-plakatet. Har tagit mig friheten att själv bestämma den, var ganska bestämd med just den saken mot mina föräldrar. Tänker inte låta de får fria händer att kanske vara lite "roliga" och välja en typisk nakenbild när jag var liten.. Haha. Nej fan heller. ;)
Igår kväll tog jag och Vickie en sen långpromenad. Fast var faktikst inte sådär jätte skönt eftersom det var så mycket pollen i luften. Brukar inte vara känslig, men det måste vara extremt mycket nu att även jag känner av. Var helt saftig i ögonen, och lite snuvig. Lite jobbigt sådär men jag överlever det med. :)
Nu ska jag starta dagen.



Tjingeling!

Gaga och skitväder

Nehe jaha, hallå där.


Dagen har varit bra, trots skit-väder. Hade ju positiva förväntningar imorse - solen sken ju! Sen gick det bara utför, spöregnade ju för en stund sen.. Åskade och blixtrade till och med. Men, jag är inte bitter ja! Faktiskt inte, har haft en bra dag, som sagt.
..I'm a happy girl
Var på dansföreställning inne i stan på eftermiddagen, jätte bra tyckte jag att det var. Skit duktiga franska dansare. Så häftigt hur mjukt och harmoniskt de rör sig. Kroppar är verkligen vackra!
Var inne på Life-butiken och köpte på mig lite nytt protein-pulver också. Det blev vanilj den här gången.. Men nästa gång ska det bli sommarsmak; persika eller liknande. Det är ju faktiskt inte riktigt sommar än, så lika bra att inte starta för tidigt ;) Sen så hade dom ändå inte den smaken i butiken, bara på webben.
Har precis ätit middag och dricker kaffe. Fröken Gaga sjunger i mina öron också, blir så glad av henne. Just nu är det Hair. Tycker den är bra!
Har en mysig uppsats som väntar på att bli skriven, ska ta i tu med det snart tänkte jag, innan jag får tränings-ryck. Den ska liksom va klar imorgon, plus muntlig redovisning på det... Oops. Men det fixar jag! :D



Känner mig så jäkla kreativ! Har lust att göra så mycket, är lite över-energisk skulle jag nästan tro. Så jobbigt när man inte riktigt vet hur man ska få utlopp av all energi haha. Är på ett glatt humör, vill ställa mig och baka, ut och springa, måla eller bara göra något annat kul.. Kanske för att jag vet att jag måste börja skriva på uppsats-jäkeln nu..

2011-05-17 kl. 08:20

Godmorgon Godmorgon!
Här sitter jag och sveper sista skvätten av det svarta guldet. Ska snart fixa mig och åka till skolan.. Fint väder det är idag! :D Blev helt lycklig när jag öppnade dörren och möttes av både sol och lite värme i luften. Vet dock inte om det håller i sig, eller om det bara är lurerier från vädergudarnas sida.. Det lär man ju få se framåt dagens gång..
Lite svårt at veta vad man ska ha på sig när vädret är så skiftande, ena stunden sol och andra regn. Bäst att köra med vattenfast mascara allaall.. you'll never know.
Nej men här  kan jag inte sitta och ugla länge till. Måste speeda på, annars missar jag bussen. Det vill man inte!
Ha en bra dag, det ska nog jag se till att ha allafall!
Tänk om det kunde bli så där varmt igen..




Glad tjej

Godnatt!

En dag i harmoni

Hej!
Idag har jag varit ledig (som alla andra måndagar), och jag har bara tagit det lugnt. Känner mig rätt slut i kroppen, antar att det är från gårdagens aktiviteter! Det är lite märkligt det där, när man tränar och håller igång hela dagen, så känner man sig så pigg. Sen blir det baksmälla på den dagen efter och kroppen skriker efter lite vila.. Så jag är inte den som är den, utan lyssnade snällt på kroppen och har bara vilat idag. Nej, inte vilat vila, bara ligga i soffan och glo, det skulle jag aldrig klara! Har tagit det lugnt på annat sätt; gick ut i skogen och plockade lite blommor, hittade fina gulvivor och blåsippor som jag la på morfars och farfars gravar. Solen har ju visat sig lite till och från idag, så det var bara skönt att gå en lugn promenad. En skön form av aktiv vila.
Började dock små-dugga på hemvägen.. Men vad passade då inte bättre än att baka!? Precis vad jag gjorde. Idag blev det Mozzarella - och pestofyllda bullar/rullar. Skit goda till maten eller bara som mellis.
Sen har jag kollat på ett avsnitt av Bachelorette, läst en tidning och sen lagade jag middag till familjen. Det blev ugnsbakad lax över rotfrukter, med fetaost över. Potatis till, hur gott som helst. Verkligen skit gott, rekommenderas.
Nu gör jag inte så mycket, tar bara det lugnt men ska väl ta en kvällsprommis med Vickie senare.

Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig

Kom hem för en stund sen, sprang en liten runda. Ännu bättre än den i fredags, det går bra nu. Måste vara för att jag äter som en björn haha. Men det är faktiskt så, äter sjukt mycket, springer sjukt bra - fort, snabbt, energiskt och länge! Finns ingen anledning att sluta med detta.
Det var verkligen helt jäkla underbart ute ikväll. Det regnade inte, solen sken lite grann och skogen och vattnet doftade så där härligt och naturligt (hehe) som det bara kan göra vid skogen och vattnet (ni som sprungit längs vattnet vet vad jag pratar om). Och med endorfiner på det, kunde det inte bli så mycket bättre. Jag sprang och log, jag lovar.
Dagen har varit bra. Var med mamma och handlade lite efter lunch, sen träffade jag Vickie och vi gick en promenad. Sen kom min storebror hit som åt middag med oss, och nu är det nu. Pappa och brorsan kollar på hockey och jag sitter lite i bakgrunden och lyssnar och skriker när det blir mål. Är rätt trött, men det gör ingenting. Är så nöjd med allt för tillfället. Är även ledig imorgon. :)
Köpte föresten den där nya smaken på Kesella; hallon. Ska testa den imorgon, men den sägs vara väldigt god. Fanns även kesella med rabarber-smak, den ska jag testa nästa gång.
Just nu sitter jag och äter kvällsmål och dricker te. Laddar ner, om man nu kan säga så.

Solen skiner inte, men det gör jag

Hej!! Jag är stolt över mig själv. Körde utmaningar till max igår, hela dagen. Lyssnade på mig själv fullt ut. Fan vad bra jag är. Struntade i träningen över huvud taget, och det blev myskväll all in. Vi köpte hem pizza och cola, och sen åt jag en chokladkaka till Eurovision. Mysigt.
Tyckte faktiskt att Eric gjorde det bra, även om jag inte riktigt har fallit för hans låt. Och trea kom vi också! Bra där.
Vaknade vid åtta och har precis ätit frukost. Vädret är inge vidare idag, men inget att deppa för. Man får väl göra solens jobb själv; skina! :D
Min söndagsfrukost; en kopp kaffe, färskpressad apelsinjuice, mitt hembakade morotsbröd som jag gjorde igår (det var jätte gott!) plus ett glas med en väldigt god mix av kesella, banan, äpple - och vaniljkeso, wokade äppelklyftor och massor av kanel, så klart! Hur gott som helst. En bra start på dagen.



Jag skrattar idag

Var precis ute i solen, gick lite i skogen och plockade några blommor som jag la på morfars och farfars gravar.. Så fint när solen skiner. Känner mig helt slut i kroppen, skönt att bara ta det lugnt.
Blommor, jag gav de till farfar. Han blev nog glad. Eller, han blev glad. Det sa han till mig.
Har ont i huvet också, tog huvudvärks-tabletter både i morse och nyss. Så jobbigt när det inte går över.
Har allafall städat mitt rum lite, gjort nya power-bars och fixat klart med inbjudningskorten till studenten. Så lite har jag allafall fått gjort! Är i vilket fall som helst glad över att solen skiner idag, och att det är rätt varmt.
Har köpt en choklad-kaka som jag ska unna mig ikväll. Hade tänkt att ligga och slappa framför en film. Det är grejer det!
Ute på promenad.

Lyssnar för övrigt på spellistan Anders skickade till mig, hur bra som helst! Kul med lite ny och annorlunda musik.
Nu ska jag kanske baka ett nytt frukost-bröd tills imorgon. Det blir roligare, och godare att göra ett gott bröd som man har gjort själv!

Nöjd

Godmorgon! Vaknade av att solen lös in mellan persiennen. Då blev jag på bra humör, även fast jag sov ganska dåligt inatt, vaknade flera gånger.. Men är väl ändå rätt pigg idag.
Åt frukost för någon timme sen, och idag måste jag städa rummet. Det ser för jävligt ut - igen. Haha, går typ precis en vecka och så ser det likadant ut som innan jag städa förra gången. Jag gillar inte när det är stökigt, men jag hinner inte städa mitt i veckorna, därför blir det perfekt på en lördags-förmiddag.

En del av min frukost. Fil med blåbär, banan, kanel och flingor.
Tror jag ska träffa Vickie sen, gå en promenad. Är nog rätt skönt väder för det idag.
Nu ska jag och min lillebror ta en liten cykeltur (till tobaks-affären..;)
Ha en bra lördag, det ska jag ha.
Lördag, nöjd.

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel - lev med det

Det har varit en skön och avslappnad fredag.
Körde yoga på eftermiddagen och åt lax till lunch. Skönt med yoga, fick en inre kontakt med mig själv. Gott med laxen, åt förestesn fisk till lunch igår med. Till frukost idag också. Men säger någon att jag ska äta mycket fisk, ja då gör jag fasiken det också! Ska det vara så ska det.
Gjorde pizza till middag. Smidigt och enkelt med egen pizza, man kan bestämma precis hur man vill ha den, kan liksom inte missyckas.

Har varit på ett upp - och ned humör hela dagen eftersom jag inte haft något nikotin att kicka upp mig med.. kanske bra på ett sätt, men rätt jobbigt ändå. Gick ändå rätt bra hela dagen tycker jag, men sen efter middagen, så var det som att kroppen (hjärnan) skrek efter nikotin nikoton nikotin. Kanske på tiden att sluta snart!?
Hur som helst så kunde jag inte riktigt hantera det, så blev helt rastös och lite ångestladdad. Slet av mig kläderna och satte på mig tränings-kitet. Drog ut och sprang i femtio minuter, fick tiden att gå och skönt att kvällen blev lite kortare allafall, samtidigt som jag gjorde något som är härligt. Men imorogn tror jag allt att det får bli ett besök hos närmsta tobaks-handel..
Har precis duschat och ätit kvällsmål. Är ganska avslappnad i kroppen, har kännt mig rätt avspänd över huvud taget den här veckan på Idun, det är som att jag kommit över den största tröskeln och kommit lite mer till rätta i kroppen på något vis.. Synd bara att det är slut för den här gången och får vänta i två veckor nu igen. Men det är så det är. Kommer sakna tjejerna.
Nu ska det bli skönt med helg allafall!

spänning..

Fredag, och inte vilken fredag som helst; den trettonde!
Är väl inte så mycket för skrock och sånt där, men lite skraj känner jag mig ändå.. Man vet ju aldrig.
Har redan lyckats råka ut för lite otur - skulle få upp en tonfisk-burk, och så råkar det gå lite för fort så jag får allt vatten och olja som jag skulle hälla ut från burken, Över hela mig.. behöver jag säga med? Fy fan. Så jävla äckligt att lukta fisk, haha! Så det blev duschen direkt. Det kanske har att göra med dagens datum, vem vet?
Ska göra mig klar nu, så hinner inte skriva så mycket mer. Skönt med fredag, skulle kunna få vara lite finare väder dock..

Och du vet att min framtid är ljus


Södersol


Kaffe och glad.

Har ju varit helt sjukt bra väder idag. Har suttit ute i stort sett hela dagen, bara varit inne när det varit samtal eller grupp-grejer inomhus. Annars har jag suttit ute i solen på innergården och läst boken eller ätit mellis. Vi fixade ihop picnick till lunchen också! Hur mysigt som helst, vi var nästan alla som satt precis brevid den vegitariska resturangen på gräset, och bad om att få ta med maten, och så satt vi på filtarna som vi lånade från Idun. gött det kändes! Det är verkligen sommar nu. Jag vet, det skulle tydligen regna på torsdag, men imorgon blir det lika bra som idag. Bara att passa på! :D
Man blir dock trött av solen känner jag.. Är liksom slut fysiskt. Men så är det ju.
Åt middag för en stund sen; lax med potatis. Det var gott.
Har ju fått stränga order av behandlaren att käka mycket fisk. Men va fasiken, tänkte jag först. Jag som äter så mycket fisk och skaldjur, tyckte jag allafall. Tydligen så skulle jag äta det ännu mer, och helst "riktig" fisk. Han menar alltså att makrill och tonfisk på burk går an, men helst ska det vara tillagad fisk, såsom lax, torsk, sej eller vad det nu kan vara. Jaja, bara göra som magistern säger. ;) Har ju inga problem med att äta fisk heller, det är otroligt gott!
Hur som helst, åt mat från Veggen idag med. (Den vegitariska resturangen) Samma blandning som igår med också; sa att hon skulle lägga på "lite av allt" eftersom allt på buffén är så gott. Så det blev lite falaffel, hummus, ris, liten bit veg. lasagne, rotfrukter, sojafärs, potatis m.m. Men imorgon tror jag allt att det få bli någon annan resturang.. Lite variation är alltid bra.


Ska ta mig ut senare, ska bara dricka upp kaffet först. Ska bli skönt med en kvällsrunda i sommarvärmen. Man kan verkligen vara ute från morgon till kväll när det är sommarväder, och jag Älskar det!
Har för övrigt strosat runt i sommarklänning hela dagen, från morgon till nu. Bara det gör att man blir sådär jätte taggad på sommar och andra härligheter!!

Sommar och sol

Hej!
Vilken härlig dag med sol!! :D
Igår tog jag, pappa och min lillebror en liten cykeltur för att köpa en ny slang till mitt cykeldäck som exploderade (!) i förrgår när vi stod vid farfars grav. Haha, allt var så komsikt att det inte gick annat än att skratta. Lovar att det var farfar som ville "skoja" med oss. Han tyckte såna saker var kul.. Det small riktigt högt där på kyrkogården, blev rädd först att någon sköt med pistol.
Sen på kvällen gick vi ner till Båthuset och åt middag, jätte gott var det med. Sen gjorde jag inte så mycket mer.

Idag har jag solat, köpt studentklänning plus skor, kollat på blommor med mamma och mormor och sen tagit det lugnt. Det har varit en skön dag.
Vi har precis ätit middag, och Gud så gott det var. Ugnsbakad klyftpotatis med tzatziki, och så grillade jag spett med räkor, zuccini, haloumi och lök. Allting var jätte gott! Vi tänkte sitta ute, men det var ju för varmt. Och det blir man egentligen bara glad över, för det betyder att det är Jätte varmt nu :D
Imorgon är det Idun igen, skönt att komma igång.
Tror jag ska ut i skogen lite senare ikväll, kanske ta en springtur eller bara gå. Får se hur jag gör. Skulle dock vara skönt att springa lite.

Det är så härligt när det är soligt och varmt, för då kan man vara ute hela dagarna. Synd att det inte var så året runt i Sverige.. :(

Kl. 09:29

Godmorgon! Var trött och kände mig sliten hela dagen igår. Mitt huvud snurrade och kände mig typ full (hehe), inte roligt full, utan bara jobbigt. Lite svårt att tänka klart och så. Inte kul. Så låg och kollade på film tills tio, sen höll jag på att däcka. Gick och la mig och vaknade ca halv nio. Så nu är jag utvilad och förväntar mig energi idag. Solen skiner och det är rätt varmt ute :D Har precis ätit frukost så nu är dagen igång. Har dock ingenting planerat så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. En sak vet jag allafall, och det är att jag måste städa rummet. Ganska mycket, gillar inte när det är stökigt. Så det tänkte jag ta tag i lite senare.
Har inte mycket mer att skriva, så då är det väl bäst att sluta antar jag.
Ha en bra lördag!

En dyr historia..

Ja, natten blev väl mer dyr är kul. Måste jag säga.
Hade såklart kul stundvis, men blev så trött efter tolv att jag bara ville hem. Var redan från början irriterad på att jag inte fick vegitariskt, utan att det skulle bli ett himla tjafs innan de sen kunde fixa fram något i stil med veganiskt.. (!) Eftersom det kostade 340 kr så vill man ju ändå kunna äta. Men men, det löste sig till slut. Men måste faktiskt säga att jag är besviken på maten, plus att vi fick äta jätte sent, och inget kaffe till efterrätten fick man heller. :(
Vi shakade loss på dansgolvet sen alla fall. Det var kul!
Blev som sagt trött ganska tidigt vilket förstörde det hela en aning. Visste inte hur jag skulle ta mig hem heller eftersom sista tåget hade gått.. Och att gå och ta nattbussen var mitt absolut sista alternativ. Försökte få lite folk att dela taxi med mig, men ingen var riktigt sugen på det (vilket jag förstår). Blev till slut att jag helt enkelt fick vänta tills det hela var slut, och jag delade taxi med Felicia. Hon skulle dock bara till Solna, så egentligen hade jag kunnat dra tidigare.. Men skit samma.
Väl hemma kom min snälla underbara mamma ut och betalade taxi-resan. Det blev inte billigt, och jag kände hur det dåliga samvetet brännde längs ryggraden..
Konstigt nog var hon inte alls sur på mig, utan mest på taxichaffören, att han hade lurat oss för att det var så dyrt. Jag försökte intala min stackars mamma att det nog kostar så mycket från stan till Sigtuna. Det är ju ändå halvvägs till Norrland..

Mark, jag och Felicia. Alla var jätte fint utklädda! (Temat var 50 - 80tal)

Känner att jag är lite väl negativ för att beskriva min studentskiva, men jag har verkligen sett fram emot den och varit riktigt taggad. Och så blev den inte alls som jag tänkt mig, men det är ju bara ett av bevisen på att det för det första inte alltid blir som man tänkt sig. Och, att det blir som man gör det till helt enkelt. Fast klart att jag hade kul också, men var nog kanske inte riktigt på humör ändå. Vet inte. Bättre lycka nästa gång. :)

Är hemma idag, nej jag är inte ledig utan vi har egentligen skola. Men, kommer man hem fyra på morgonen så stannar man automatiskt hemma dagen efter. Är ju "tillochmed" bakis. Plus att jag och några till skulle hålla i idrottslektionen idag, styrketräning.. Hur bra dagen efter liksom? ;) Tror nog att min idrottslärare har en viss förståelse för att vi inte kommer idag, kanske.
Felicia och jag. Fellan va en i Kiss!



Minna var sjukt snygg som discokula!

Idag är vädret strålande! Pratade med mamma nyss och jag ska fixa så vi kan grilla sen ikväll. Att grilla är verkligen sommar för mig. Mmmm. Skönt att det är fredag. Nästa vecka är det äntligen dags för Idun igen.

Spring för livet om det är dig kärt

Jag är kär. kär. I endorfiner och kickar. Kicken man får efter ett långt löppass. Fan vad jag älskar att springa. Att svettas. Att pressa på tills man känner sig helt slut, att känna att man inte är slut utan orkar så mycket mer. Man orkar och kan så mycket mer än vad man tror. Som med allt annat.
Jag känner mig som mest levande under hård fysisk ansträngning. Att slippa tänka på onödiga saker, som om man skulle springa ifrån verkligheten. Men det gör jag ju inte, för jag är så mycket i verkligheten som det bara går när jag bara får vara, närvarande. Bara vara i nuet, kunna släppa allt annat. Om löpningen kan göra mig närvarande på detta sätt, ja då tänker jag springa många mil till.
Vi är skapade med en hjärna och vi är skapade med en kropp. Hjärnan ska vi tänka med och kroppen ska vi röra oss med. Om man använder kroppen på rätt sätt så kanske hjärnan lär sig att tänka mycket bättre.
Det här är inte bara en liten oskyldig romans, löpningen och jag. Det här är tvättäkta kärlek, som kommer hålla livet ut. Men vi har hållit ihop ett tag nu, så det är nog inga problem. Så de så.



'



vilket väder...

Hej. Idag är jag inge vidare glad. Milt sagt. Detta är bara ett av bevisen på hur mycket jag och mitt humör påverkas av vädret. Skit tråkigt att det helt plötsligt ska snöa, efter all den värme och sol vi har haft. Väderprognoserna säger dock att det kommer bli bättre i slutet av veckan, hoppas att det stämmer.

Börjar 12:15 idag, så har haft sovmorgon idag. Rätt skönt.
Såhär glad var jag för någon vecka sen, när solen sken.
såhär arg är jag nu.

22:25

Nu ska jag ducsha sen sova. Behöver sova känner jag. Dagen började väldigt bra, men det blev inte så kul sen. Känner mig inge vidare, men det blir nog bättre när jag vaknar upp i morgon.
Gick en kvällspromenad med Vickie för ett tag sen. Bra att få prata med en bra människa.
Nej, har väl egentligen inte så mycket att skriva om, vet inte varför jag skriver äns. Ett försök till någon slags uppdatering antar jag. Frågan är väl bara vad jag vill uppdatera om?
Jaja, är allafall trött nu. Godnatt!



2 Maj 2011 kl. 11:16

Hej!
Är ledig idag vilket är väldigt skönt.
Får se vad jag ska göra idag, men har redan suttit och börjat skriva på ett utkast till en viktig uppsats. Skönt att ha börjat, jag är en riktig tidsoptimist och skjuter alltid framförallt skolarbeten, framför mig. Dock får jag alltid sakerna gjorda innan deadline. Tror föresten att jag presterar som bäst när jag har tidspress på mig, då finns det ingen ursäkt till att avbryta eller inte få det klart. Så det är ju bra att jag funkar så ändå.
Har precis ätit mellis och ska snart fortsätta med uppsatsen, den blir nog rätt bra känner jag. När man får välja ämne helt fritt så kan man alltid välja något man är intresserad av och står en varmt om hjärtat. Då blir det också så lätt att skriva om och det blir ju oftast bra då. :)
Hörde att diktatorn Usama Bin Ladin blev dödad av USAS insatsstyrkor. Bra tycker jag. Låter hemskt, men han om någon förtjänar väl ändå att dö? Han som har orsakat så mycket skit för så många..
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan.
Ha en bra dag!

1 Maj 2011

Hej!!
Idag liger nog 90% av Sveriges befolkning och sover bort halva dagen från gårdagens supande.. Jag är inte en av de. Läste i tidningen att det var ovanligt mycket misshandel, våldtäkter och alkoholförgiftade i anknytning till firandet av Valborg. Allt sånt här ökar tyvärr mer och mer för varje år. Vad är det för fel på folk? Våldtäkter, misshandel? Jävla idioter!!! Blir riktigt arg när man hör hur sviniga människor kan vara. Vad kallt det är ute föresten! Måste varit rätt kallt för alla Valborg-firande igår.
Sitter och fixar och knixar med inbjudningskort till min studentmottagning. Jag vet, lite sent ute men det är som vanligt med mig - tidsoptimist.
Just nu tog jag en liten paus ifrån det och äter mellis. Senare hade jag tänkt att baka bröd och nya protein-bars. Börjar ta slut igen.. Vill att det ska finnas hela tiden eftersom jag tycker det är så gott, och bra som mellis.
Måste även beställa hem mer protein, håller på att ta slut. Den här gången tänkte jag köra på persika/mango, fräscht med en sommarsmak. Det är av märket Whey Complete. Just nu har jag vanilj/kanel från Dalblads, men vill testa något nytt. Även om smaken jag har nu är hur god som helst, är nog lite beroende av det. Ser fram emot varje tillfälle jag ska ta det. Haha. Har även blivit tipsad om det här från Whey Complete och det ska också innehålla lite kolhydrater och mycket protein. Det jag har nu är endast protein, men faktum är att kolhydrater är jätte viktigt när man tränar, speciellt för återhämtningens skull.
Whey Complete 1kg
Nej, nu ska jag göra det jag har planerat - baka! :D
Have a nice day, bakis eller inte.

RSS 2.0