du vet, jag vill ju va som duuuu, jag vill se ut som du, gå som du, duuuu. det vill jag nuuu....

Och jag var rik igår. Som en kung i baren.. Kände mig väldigt rik, att jag bjöd mina nära och kära på tequila-rundor stup i ett. Jag gav dom cider, jag gav dom öl, jag gav dom äckliga, söta, sliskiga drinkar. Jag gav dom allt!

Mig själv också. Jag gav mig allt! Och kul var det. Och dyrt blev det.
Har inte vågat kolla hur mycket pengar som finns på kortet än, det får bli senare - den stunden, den sorgen.
Det blev sent också, och tidigt blev det i morse. Ankan, Kalle och Alex skulle fixa det där med tavlorna som dom skulle ställa ut på marknaden som är i Sigtuna idag. Därför blev det tidigt imorse. Känner mig fortfarande väldigt snurrig i skallen av allt från igår/i natt.  

Jag ska picnicka med Annica idag. Det ska bli väldigt trevligt. Men jag måste köpa lite bröd först, annars blir det inte kul. Det ska vara gott bröd förstår du, sånt där gott.
Sol blev det idag också, som vi önskade igår när regnet öste ner.. What a wonderful day!
Jag dricker apelsinjuice nu, försöker få i mig lite vitaminer. Man måste ju kompensera från alla onyttigheter som slank ner igår.. haha, jävlar vad mycket socker en cider innehåller. Tror man mest blir hög av sockret, än själva alkoholen. Därför dricker man inte cider. Därför dricker man... öl.

Nu ska jag ta tag i något som kallas Det. Du vet, det där livet som vi alla har så kärt, och som vi alla har att ta hand om. Jag ska ta hand om mitt liv, på allra bästa sätt. Därför går jag och köper bröd nu.

/Ewelina


    




nu e det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyys!

... kanske. Eller kanske inte. Eller, jo. :P

Jag är taggilaggad på att göra roliga saker. Därför ska jag göra det nu!

Puss på er kära människor. och djur..

/Ewelina

ibland..

Ibland kan man känna sig så ensam, även fast man har så många omkring sig.
Ibland kan man känna att man är så långt ifrån alla, även fast det bara är att ringa någon.
Ibland kan man känna att det inte spelar någon att dom som man tycker om, tycker om en tillbaka.
Ibland kan man känna sig jobbig och orkar inte ringa och tjata på någon.

Ibland kan man känna sig bortglömd för att ingen ringer.
Ibland kan man känna, att ni faktiskt inte behöver en.


Ibland känns ni bara så långt borta.
Ibland är jag bara så ensam.


Men bara ibland.

Jag är bortskämd med att ha er braiga människor runt mig hela tiden, att jag känner mig ensam så fort ni inte är där.

(Jag läste en artikel idag, om en tjej som under hela sin uppväxt fått se sin mamma punda och dricka. Hon och sina syskon kunde bli lämande ensamma i över en vecka, bara för att mamman skulle få tag på knark. Hennes pappa kunde hon inte vara hos, för han våldtog henne. Hon fick ta han om sin mamma när hon hade däckat på vardagsrumsgolvet med sina alkis-kompisar.. Hon var ensam. På riktigt.)


Haha.
Stackars hon som har det bra.


..fast, det där med att ni inte skulle behöva mig var lite överdrivet. Klart man behöver mig. Alla behöver någon. Allra mest jag själv. :)


Onsdag. Den 26 Augusti 2009. En grå Jävla dag.

Men fasiken då! Nu sitter jag och dricker en massa kaffe igen. Och jag som inte kommer kunna sova inatt då..
Äsch. Strunt i samma.

Min kära lärare ringde mig ikväll och sa att vi börjar halv elva imorgon istället för halv nio. Sång-läraren är tydligen fortfarande sjuk. Det gjorde mig glad kan jag säga! Inte för att hon är sjuk, utan för att min andra lärare ringde och sa det, och för att jag kan sova några timmar längre imorgon då. :D That's gonna be nice.

Jag och min lillebror åt middag tillsammans ikväll. Det var mysigt, för det kändes som höst när vi satt där i mörkret med ljusen tända på bordet. Jag försökte tvinga i honom salladen som jag hade gjort också, men nej. Tänk att barn ska vara så envisa med att inte tycka om sallad!? Det är ju gott för fan!

Imorgon är det torsdag, och sen är det äntligen fredag! Det ska bli skönt. Då kanske man kan få sova en liten stund.. en lite längre stund alltså.
Nu börjar tv-programmet jag ska se på.

Godnatt, kära medmänniskor.

/Ewelina

deprimerad?

Jag börjar nog bli sjuk. Igår kväll när jag skulle sova, så låg jag och hostade ett jävla tag innan jag tillslut kunde somna. Jag hostade så tårarna rann. .
Inte kul.

Det är ett jävla deppväder nu. Regnar och är alldeles grått ute.
Det är deppigt i skolan också, för imorgon kommer jag att sluta kvart i fyra tror jag det var. På fredag också.
Det är deppigt att min lön var mycket mindre än vad jag hade trott.
Det är deppigt att det är höst och inte sommar nu.

Det är deprimerande.  usch.

Vilken tur att allt annat är deppigt förutom jag! :D För jag är fan inte deppig.

Allt annat än depp.

/Ewelina

time to bed.

GODNATT!

tur att man vare sig röker eller äter kött då..

Jag gjorde hamburgare till middag. Ja, hamburgare - utan själva köttet då förstås. Gott var det, och jag åt två stycken! :D Men nu är jag mätt, fast det var ju det som var meningen..

Börjar bli lite nojig. Lite smått rädd för det där med svininfluensan som alla pratar om. Jag vet nu flera i min lilla närhet som råkat ut för skiten. Bara jag inte själv åker på den! Det där med vaxinet undrar jag lite över också, läste någonstans att det levereras till Sverige någongång i mitten av September.. Jag vill inte vänta ända dit!
..fast sen läser jag vidare, och en David Arvidsson talar ut, efter att ha varit sjuk i den nya influensan, och säger att det var som en vanlig influensa. Ah, men dåsa. Svina ner mig då. Om det ändå inte skulle vara någon större fara, menar jag..
När jag berättade för en kompis att jag var lite rädd för att man faktiskt kan om man blir sjuk, så sa hon lite lätt "ja, men det kan du när du går över gatan också.." och det har hon ju rätt i.

Kanske inte så mycket att oroa sig så för då. Lättad i överlag är jag ändå, då jag allra först trodde, när jag fick höra om den nya sjukdomen, att dom som blir sjuka faktiskt skulle förvandlas till svin...
haha, men så kul skulle vi inte få ha det!



Nu ska jag se på film! Godnatt gott folk.

/Ewelina


            





Jag vet en som är jätte bra, en som jag tycker om, och en som gör mig till världens gladaste! !
Jag vet en som är världens bästaste, och jag vet en som jag älskar.
Jag vet att han vet vem han är.
Det är du, du som känner dig träffad. Och det finns bara En i hela världen som kan göra det.
Duckman. <3

Älska livet, tönt. Eller drick kaffe.....

Kaffe gör en så glad. Så fort jag druckit lite kaffe, så känns allt så hiiimla bra! Även fast det redan känns bra, så känns det ännu bättre med kaffe i kroppen. Värsta drogen ju.
Fast det blir inte så bra om man dricker tre stora koppar innan man ska sova, för då kan man inte sova. Inte jag allafall. Det är lite synd, för det är ju så gott.

Aftonbladets hemsida står det att Lady Gaga vill ha sex med Take That. Hon vill ha alla fyra samtidigt. Är det någon i denna värld som bryr sig? Varför skriver man om såna skit-saker? (det gjorde iofs jag med nu, men det var bara för att upplysa er om vad dåliga nyheter är....)

Nu orkar jag inte skriva mer. Kanske ska dricka lite mer kaffe?

/Ewelina


             

höst

Det börjar bli kallt nu känner jag. Eller inte Kallt. Men mindre varmt, och mer höst! Lite sorgligt sådär, men så är det i Sverige.

Jag har precis duschat, och mitt hår luktar hur gott som helst. Det är för att jag har ett jätte gott shampo och balsam. Inte för att det är gott att äta, men det doftar gott allafall. :)

Jag måste gå och lämna tillbaka filmerna som jag hyrde igår, jag vill inte betala för att dom är för sent återlämnade. Fast det är nog ganska lugnt, för dom ska vara tillbaka senast klockan sju ikväll. Men ändå.
Har ingenting att göra, därför som jag bloggar.. om ingenting. Haha, världens tråkigaste inlägg, jag vet. Men vad ska jag annars göra?

/Ewelina



                 

Fredag den tjugoförsta Augusti tvåtusennio

Jag drömde en jätte hemsk dröm inatt! Tror att jag grät i sömnen tillochmed. Fy bubblan. Sånt är inte kul. Men jag blev glad när jag vaknade och fattade att det bara var en dröm, för den var så verklig att man blir lite rädd.

Jag har precis suttit ute och solat lite med mor min, men det blåste för mycket att det blev kallt så fort solen åkte bakom molnen. Kollade på Wallander och åt frukost imorse också. Det spelar ingen roll att jag redan sett en film en gång. Jag kan se den minst fyra gånger till. Jag ser alltid nya saker i filmer om jag ser om dom, och då blir dom bättre. Lite konstigt sådär.
Idag är det fredag! Min sista fredag på detta sommarlov också.. det känns. Men men. Allt har ett slut, även ett sommarlov.

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Det får man se då.

Ha en bra dag gott folk! :D

/Ewelina


               

En torsdag.

Nu är det bara fem dagar kvar tills lönen kommer! Och tills skolan börjar.. Ja, man kan ju inte få allt.
Då gäller det att ta vara på dom dagarna som är kvar av detta lilla sommarlov då. Ska nog göra det imorgon, sola lite kanske, om det inte blåser sönder ute såklart.

Jag var jätte duktig idag, för jag lagade världens godaste middag! :D Det var dock inte så svårt, men det behöver inte vara svårt för att det ska vara gott. Jag gjorde faktiskt pasta med sån där go sås till. Ost-sås till på köptet. Parmesanost för att vara exakt. Och så tog jag med mig lillebror till Ica och köpte glass, sen gick vi och hyrde film, en till honom och en till mig. Han fick en klubba också, för att han är så gossi. (jag fick också en klubba, för att det var jag som höll i pengarna.. hehehe)
Jag var världens bästa storasyster idag.
För dagen började med att jag gick upp halv åtta och gav min söta lillebror frukost, han fick tillochmed varm o'Boy och jätte goa mackor (gjorda av världens bästa syster). Sen sa jag  hej då min gulliga lillebror, ha en jätte bra dag. Han fick en idyllisk och trygg familje-upplevelse idag med andra ord. Jag skulle också vilja ha haft en syster som jag när  jag var i hans ålder... Värsta mysigt ju.
Och så har jag kollat på gamla bilder från när jag var liten. Jag var hur gullig som helst. Synd att det inte höll i sig bara, som pappa brukar säga. ^^  haha, man kan faktiskt vara gullig på olika sätt. Juste pappa.


Godnatt gott folk.
/Ewelina

boring

jag har tråkigt.

hatar såna dagar.

När man inte alls vet vad man ska göra.

Det är tråkigt att ha tråkigt.

stronger than jesus

Kom precis hem. Jag och Louise satt och drack kaffe och snackade lite skit. Skit kul att träffa henne, det var väldigt länge sen vi sågs. :) Men det blåste väldigt mycket kan jag säga.. Och mitt i alltihop så dök en liten igelkott upp vid våra ben. Jag som är rädd för allt som rör sig som inte är mänskliga varelser, skrek som en gris och blev ju såklart skit rädd! Jävla igelkott att skrämmas sådär. Usch. Man vill ju inte sticka sig på dens taggar. Fy bubblan.

Jag är väldigt trött, och skulle må väldigt bra om jag fick i mig lite sömn. Känner mig som en zombie. En sliten, trött och bakis-äcklig zombie. Fast jag mår som jag förtjänar kan jag konstatera dig om.
Tur att jag har en veckas sommarlov kvar då. För då kan jag sova ut ordentligt imorgon. Hur länge jag vill. Hur länge som önskas!

Jag lyssnar på  A Camp nu. Ganska bra faktiskt. Lite lugnt sådär.
Känner mig helt borta, vet inte vad jag skriver om nästan. Men jag skriver ändå. För jag har ändå inget att göra. Och äpplet är redan uppätet. Det som jag åt när jag började skriva detta inlägg. Mohaha
Nej. Nu är det fan dags. Dags att slå sig ur denna trötthet som bara leder till mer och mer trötthet. Men jag vet en sak som botar trötthet. SÖMN.
Smart va?

/Ewelina

                   















Jag tycker om dig.


bad utan sol? Fan heller

Jag, Vickie och min (älskade) lillebror var duktiga och tog oss till stranden. Till badet och till vattnet. Alldeles nyss. Solen sken och det var fina fläktande vindar som blåste lite gulligt sådär..  På vägen dit lovade jag båda två att jag skulle bada även om det blåste för mycket och det tillochmed var kallt. Ja, det är väl inte så jävla svårt, tänker du.
Nej. Det är fan inte svårt. OM det inte vorde för dom där helvetes molnen som täckte den förut så blå himlen. Det var som att "bara för att Ewelina är påväg att ta sitt första riktiga dopp i sommar, så ska det fan inte ske..." Och nej. Så blev det också. Dom vann, dom jävlarna.

Jag badade aldrig, för solen försvann lika snabbt som den dök upp hela tiden. Och då är det ju inget kul att bada heller..
Så vi stannade inte länge.. Min lillebror köpte glass, och Vickie köpte godis. Och jag låg och muttrade över vädret. Det svenska vädret.  Men egentligen ska man inte klaga.. För det tar inte lång tid, så faller löven från träden, och det är höst.
Det som nyss blev sommar.. Jag får fan lite ångest nästan. Vad har jag gjort denna sommar? Jobbat, jobbat och jobbat. En vecka på festival med sol och skit kul iofs. Men ändå. Jag har inte badat EN ända gång i Mälaren i år.. Vad fan hände? Jag som är värsta fisken i vattnet juu! :D :P Men men.
Det får bli nästa sommar. :)

Nu ska jag duscha.

/Ewelina

Det där med småsyskon......

Klockan var inte mer än 08:46 när jag vaknar med ett ryck av att jag hör basgången av M. Jackssons "Beat it" dåna så väggarna skakar nerefrån vardagsrummet.
Det är alltså min lillebror som har tråkigt och vill väcka sin underbara syster.. Jag försöker höras genom att ropa så högt jag orkar och kan ända ner till vardagsrummet. Han hör såklart inte, eller, han vill inte höra. Så jag blir förbannad och springer ner och skriker sääääääänk den där skiten!!!! Då LER han bara åt mig, Jätte glad att jag äntligen är uppe...

Fan för sånna ungar. Retstickor. Jahapp. Då var det bara att ta sig upp då. Inte fan kan man somna om med skitlåtar på hjärnan...

Och nu vill han gå och köpa glass med mig också - ja, tjena! Han kan gå och köpa sin glass själv den lilla skitungen. För jag ska sola med Vickie. Sån snäll storasyster är jag. Och ändå skickade lillebror sms till mig efter mitt lilla utbrott (med M. Jacksson-låten) "Du är världens bästa syster".  Haha. Stackars liten.. Måste ljuga vid 8 årsålder. Jag som är så elak mot honom.

Men, jag tycker om han även fast han väcker mig tidigt på mornarna, säger att jag är ful i håret och tvingar mig att se på Svamp Bob fyrkant.

Nu blire sol för dom glada! :D
/Ewelina

              

                                  Han är så gullig så. När han sover.


solen är en skygg jävel

Ikväll solade jag. Jag solade solarium. Och det var så väldans varmt, förstår du. Trodde jag skulle dö där inne. Jag hade sån där kladdig sliskig olja på mig till på köpet, och det gjorde ju inte hela saken bättre. Usch. Men gudars så skönt det var att komma ut i friska luften sen efter dom där 20 svettiga minuterna.

och ja, jag erkänner att jag faktiskt solade solarium, men vad ska man göra när de naturliga solstrålarna gömmer sig bakom äckel-päckel molnen? Nej, juste...

Är trött nu... Ska sova om en stund, så jag orkar upp imorgon, när jag och Vickie picki päron pung och jag ska sola på morgonkvisten! :)
imorgon är det fredag föresten. Nice.

Ja.. men det var väl bara det jag ville säga, att det är lite synd om mig.. huvudverk och så också. Och varm. Shit happens. heheheh.
Godnatt på er gott folk.

/Ewelina


                            
                                      It's getting fucking hot in there...

Brittan & jag

Jag skäms.

Jag skäms, för jag sitter och lyssnar på självaste Britney Spears! Allt från Oops! I did it again, Stronger, Lucky och Satisfaction till Radar och Womanizer. Det är pinsamt, jag vet. För jag tycker inte äns om musiken. Inte sån där dunka-dunk-puls-dansa-porrigt-till-musik. För det är inte musik, det har inte äns texter värda att lyssna på. Det är sånt som görs så att snygga tjejer ska ha något att dansa till i sexiga videosar på Mtv. Inget annat. Eller, jo såklart - så att killarna ska ha något hett att kolla på, på Mtv alltså ! Därför hatar jag sån skit. För att det är dåligt dåligt och jävligt dåligt med sånna som Britney Spears, Rihanna, Beyonce m.fl.

ÄNDÅ sitter jag och lyssnar! Men det är faktiskt väldigt oskyldigt. Därför att när jag var liten, så var det väldigt mycket Spice Girls och just Brittan her self. Alltså är det nostalgin jag är ute efter! Och det fick jag också; nostalgi från yngre dagar. Men nu känner jag att det räcker.

Hon bara gnylar och kvider som en liten fågelunge just nu känner jag. . och så ser jag framför mig när hon hade den där gula äckliga ormen runt halsen, typ år 2002 ? Och hon var ju bara "såååååå sexig!!" sades det i tidningarna.

Och jag fattade noll.


/Ewelina


                       


Ja men hon är ju verkligen SÅ het! (bara för att jag tog den fulaste bilden på henne, och bara för att jag är avis hehe.....)

Don't you know?



Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
So bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun

"rubrik"

Faan vad skönt jag sov inatt. Drömde härliga drömmar också, så det var skönt att vakna så pigg och utvilad.
Jag har ätit frukost och kollat på Knight Rider och Smallville en stund nu, lyssnat på bra musik också..
vet  inte vad jag ska göra idag, så det får jag se.

vet inte vad jag ska skriva. , .. därför struntar jag i det, för det blir inget bra om man tvingar fram något...

/Ewelina

frågetecken


vad ska jag säga?


RSS 2.0