den omtalade fyllan

VALBORG.

Vintern rasat ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ner och dö. Himlen ler i vårens ljusa kvällar, solen kysser liv i skog och sjö. Snart är sommarn här i ........

Som vi har tragglat den där jävla låten. Flerstämmigt och grejer. Som jag har hållit för ena örat för att kunna sjunga i rätt stämma, eftersom tjejen brevid mig överröstar alla i rummet med totalt fel tonart.. och ändå sjunger hon och jag samma stämma. Som jag har svurit över denna sång, kännt mig töntig när jag sjunger denna sång, hatat när vi blivit tvungna att sjunga den "bara en gång till" efter tioende gången på rad, bara för att fröken ska bli nöjd.
Allt för att det ska låta felfritt på dagar som denna. Valborg. Även kallad supardagen.
Det är på kören i skolan vi sjungit sången. Mot allas viljor.

Det är väl ändå ingen som orkar lyssna på en kör som låter som ett gäng besserwissrar? Stolta jävlar, som kan sjunga opera om dom vill. För det är ju en sån låt, som man ska sjunga på ett sånt sätt.
Då går man ju hellre och gör det man ska på Valborg. Det där som alla vuxna, poliser, lärare mfl. informerar om två veckor innan supardagen. Att det är så mycket fylla ute, ungdomsfylla!! Damn it! Alla måste hjälpa till att ta all sprit från barnen som är ute och super, ingen ska behöva ligga ensam i en buske och spy!! 
Ni vet, sånt där. Som alla fasar över inför högtider som denna.

Låt dom supa då! Det är väl bara bra, så kanske folk fattar hur mycket dom tål sen. Ingen dör väl av att spy.. eller, så länge man inte ligger på rygg och gör det, men så jävla dum får man väl inte va ?!

I skolan fick vi se en film på samhällskunskapen, om hur man festar "på rätt sätt". Det var en bra film. Och min lärare sa att dom brukar visa eleverna sånna filmer inför Valborg. Ja. Jag blev ju klokare av den allafall.........
Valborg är en överskattad dag, där det måste supas. Måste spåra ur, och måste bli "så jävla kul!!!!!!". För alla är så överdrivet jävla övertaggade på en liten bestämd dag, där alla måste kröka, annars är man ju såååååå tråkig.
"För det kommer ju bli så jävla kul!!!"


Och det tycker fan jag med.



                                                                

och jag satt där och tänkte: kan ni inte bara vara tysta..?

Onsdag.  (Lillördag)

Ja, men det var ju jätte kul att sitta på en fullpackad buss med ryssar som bara sa "njet" och "da" hela tiden.
Det var ju verkligen precis det jag behövde, när jag satt där inklämd mot fönstret med en njetande ryss mot örat i kissnödighetens stund. För det var jag; kissnödig och jävlig.

Det var påväg från Märsta det hela inträffade. Dom väljer alltså att åka till Sigtuna av alla platser. På buss 570. På platsen brevid mig. Va fan.
Och glada var dom jävlarna också. Tror dom var påtända eller nått. För så kul kan det väl inte vara att se Märstas smultronställen; Lidl, Märsta Centrum och Arlandagymnasiet...? Isåfall missade jag något.
Sen hoppade hela bunten av vid Sigtuna busstation, lika glada och kåta på livet.
Tror dom hade något fuffens för sig.   hihihihi
Skit samma. Ville bara dela med mig av någon sorts irritation-känsla jag hade för någon timme sedan.

Då var ju alltså käraste Valborg imorgon. Och jävlar vad jag tycker att man ska få vara ledig då. Faktiskt. Iofs så var det någon som tänkte till och gjorde bakisdagen till en röd dag. Det tackar vi för.

Känner mig stressad. Ska bara äta upp glassen, sen måste jag fixa allt det där!


                                                                                     
                                                                 (klicka på bilden för större format)


och jag rullade ner för backen och kände asfalten skrapa mot mitt fula pannben.

Ännu en bra helg avklarad.
Hann med att få en glasflaska kastad i huvet, ett hål i ryggen, och en jävla massa öl. Kul som fan!
Igår firade vi Emelie som fyllde 18 genom att gå ut, så jag var inte pigg i morse kan jag säga. Men det var det värt.

Hörde att det är Valborg på tordag också. Härligt härligt.
Sen hörde jag också att det är fredag dagen efter och att vi är lite lediga då. Mycket härligt.

Fan. Ska sova sådär töntligt tidigt ikväll. Hoppas det funkar. Har ju ett huvud som håller på att sprängas. Kanske att man tar en sån där tablett eller två..  som gör att verken upphör.

Imorse var det en liten skogsmulle som sågade ner ett banta-stort träd utanför Ankans balle. PANG sa det, när det föll ner på det gröna gräset. Det knastrade också lite. Lite häftigt sådär. Ja, så häftigt att Anki-panki va tvungen att stoppa ut huvet mellan balle-räckerna för att se riktigt bra. Det var kul. Och så.

Idag försökte min kära lillebror lära mig att stå på en skateboard utan att ramla av. Det var nog ett nöje för töntarna som glodde på! Jävla nördar. Lovar att dom skrattade åt mig.. fast, det skulle jag nog också ha gjort. haha, för jag ramlade ju av in the fart, typ två meter efter att jag började åka. Det kanske gick 2 km/h, så det gjorde ju inte så ont. Kände mig bara jävligt klantig, dum och helt SÄÄMST!

Men det bjuder jag på, HIHIHIHIHIIHIHIHIHIIIIIIII


på ängen bredvid pendelkiosken. vi satt där och satt. på det gröna gräset.

FREDAG. 

Slutade tidigt idag. Kände mig fri like a bird. Hade eng-prov idag. Kände mig borta like a nörd.
Men det gick nog bra. Skrev så bra så bra.

What to do tonight?
Den som lever får se.

Min mamma sa till mig idag, att det nog skulle va 80 % renare i vårat hus om inte jag bodde här. Det kändes bra. Jovisst.  Men mor har nog rätt. Jag blev bara glad. Då märker dom ju när jag inte längre bor här. För då kommer dom va lessna som små apor när dom vet att jag flyttat!  JÄÄÄÄ

Känns som sommar ute. Kanske att det är det också. Det är fan på tiden. Trött på kyla. Trött på skolan. Trött på buss 570.

Vi hittade en äng bredvid alkisringen idag. Jag, Andrea, Felicia och Elin. Fast det var mer som en kulle med grönt gräs (!!) och några blåa blommor på. Såg egentligen mer ut som en rondell. Men äng låter vackrare, sägs det.

Vi satt och fick sol på oss, sög på cancerpinnar, och diskuterade om kostymnissarna i alkisringen verkligen var a-lagare. Vi kom fram till att dom var borgar-alkisar. Dom som vägrar att falla offer för alkis-titeln. Dom som vägrar ta av sig den fina kavajen. Sånna finns det också. Ja, och så vi då. Ewelina, Andrea o kanske Elin. Vet inte vad vi kallas. Helgalkisar.. ? Mer livet-e-en-fest-alkisar, som leker att det är fredag hela veckan. Allafall den förstnämnda av oss tre.


meeeeeeeen. du lever bara en gång.


                                    

vi satt på ngn äng vid malmvägen, drack öl och kände oss som värsta gääängsta

idag var en uuuunderbart bra dag. med vackert väder, sol, värme och med berusning i kroppen så kunde det ju inte bli bättre.
och nära stationen hade man ju också, eftersom det bara var att gå från ankan. the tums up! plus att det bara var två lektioner (utan lärare till på köpet!), så jag slitade efter den goda lunchen!

igår var en rolig kväll. Var ju på Mosebacke, såg Komposters som var bra som vanligt. Sen var den en annan skön snubbe som spelade innan; Erik hette han. Jävla bra och roliga texter.

Fredag imorron.  Skönt.


vaddå, thailändsk whiskey o cola funkar det med.
^^

en kall, grå och tråkig dag. mitt i april.

Idag var det en alldeles meninslös dag. gick i skolan i typ 2,5 timmar. Lite samhäll och sen en jäkla teater som gjorde mig trött och rastlös. Men sen var jag fri! :D då drog jag hem.

Och snart ska jag och käraste Anki-panki (MOHAHAHAHAH) iväg för att kolla in Komposters på Mosebacke. Men först ska vi dricka lite Cola.

Kallt har det också varit idag. Fy fan för vädret! Kan det inte bli lite varmt med massa sol som det var för några veckor sen, så där så man kan va ute med lite kläder? Trodde ju sommarn höll på att komma, men nej. Tydligen inte. (skit Sverige)

Nu måste jag kila. Måste dricka lite vatten, annars får jag mer huvudverk än vad jag redan har.....:/

Puss o BAJS.

rökte för mycket...



...Och vi lekte med pinnar,
betade gräs och cyklade till Bahamas.
Jag skrattade.
Du skrattade.
Båda skrattade.
Vi var i Södertälje.

*!

känns som jag lever,

stendöd, död som en sten.

jag är jag är jag är, inte gjord av sten.
nej. stenar är hårda. saknar hjärna, hjärta och en jävla massa känslor.

kanske att det finns mänskliga varelser utan allt det, men vet fan inte. Vore ju omöjligt att fungera om man inte hade ett litet tickande hjärta som håller ihop det hela. (och för att inte tala om levern, buktjöttlar, lilltår och det..)

Fast endel människor är som stenar. stilla, döda jävlar. undra hur dom överlever. kanske att dom inte gör det heller. kanske därför dom dör tidigt. jag vet vissa sten-människor. inte roliga dom inte. Fast dom har ju inte valt det själva, att dom är funtade som dom är. Ingen kan ju styra sånt, sånt om hur man blir. värsta sorgligt ju. 

Äh va fan. nu vet jag inte vad jag skriver om igen. sitter bara och svamlish. 
men det är ju helt ok. ganska trevligt också, till på köpet ? ! 
 torsdag idag.  fredag imorron. för att bevisa min logik av veckodagarna.
(då var det alltså onsdag igår?!!)



                                        






GODNATT!

 

Himmelseende

Fan. Var nära. Så jäkla nära att se ljuset. Ljuet på andra sidan. Fucking NANGIALA! Nu kunde jag lika gärna varit död.

Jo. Det var så att idag när jag satt på bussen påväg hem från skolan, så kände jag hur det stack till som fan in the heart, alltså.
Och det fortsatte ända tills jag skulle gå av. Sen när jag i all smärta hade klivit av bussjävlen, så höll jag på att ramla, ni vet så som gamlingar gör när dom får hjärtinfarkter?!
Men jag tänkte, att här kan jag ju inte ramla och dö. Ska jag dö så blir det i mitt hus.
Så jag hasade mig hem, och hade så sjukt ont, att jag när jag väl kom in i huset så bara faller jag typ ihop och orkade inte ställa mig upp eller någonting. Jävligt läskigt. Sen så låg jag där i några minuter och trodde på allvar att jag var påväg att förintas.

Sen så kom jag ju på, att ska jag dö så måste jag ju fan förvarna mammsen (måste ju va skysst!) så jag ringde henne och sa att nu, nu är det slut! Mitt hjärta håller på att döda mig, och min lever är söndersupen.
Hon fattade ingenting, trodde väl att jag var hög eller något.
Men så fick jag ur mig, att vill hon se sin dotter alive, the last time, så är det ett ypperligt tillfälle nu. Och några minuter senare kom hon.
Jag låg på vardagsrumsgolvet och grämde mig. Kved som en fågelunge. Har du ont i magen eller något? Frågade hon på ett jävligt nonchalant sätt.

Jag blev förbannad. Så jag ställde mig upp och frågade va fan hon trodde.
Här ligger man, döende, med ett hjärta som snart ska stanna, med en fucking lever så sönderkörd som hos en gammel-farfar, och så frågar hon om jag har ont i magen?  Vad är det för fråga?

Fast antagligen så kan jag inte haft så ont i hjärtat om jag nu blev så pigg att jag helt plötsligt hade orken att ställa mig upp och skälla ut min mor. Så, hjärtfel kan det fan inte ha varit.

Men något måste det ha vart.
Det gör ju inte ont längre... eller jag har ju typ ögoninflamation/pollen och hosta. Men det sitter inte vid hjärtat.
Aja. gjorde det ont allafall. Så var det också väldans synd om mig. Vare sig det var en påbörjad hjärtinfark, eller bara lite oro i bröstet, så var det ett livs-moment.
Jag såg fan nästan Nangiala.

Kanske var det bara den där jävla pollenallegin, eller nått annat fel.

Möjligen psyk-fel?

summerfeelings

och det blev sol påväg hem från skolan. skönt, men den kan väl va framme hela dagen?
och gärna lite varmare hade ju inte skadat.


I Bankok är det varmt. Det är också skottlossning på hög nivå där.
Varför kan det aldrig bli lite krigs-feeling här i Sverige, så vi också får veta hur jävligt det är med sånna där läskiga saker !? Men Sverige är så snälla... HEHEHEHEHE


Tråkigt är det också. Har ju fan inget att skriva om. Bara om hur dåligt allt är... men någon ska ju göra det också.
Hade en ganska skön dag i skolan idag.. Slutade tidigt, NÅGOT bra allafall.
Men nu sitter man också och gör ingenting. Tråkar sönder. Vill ha helg, vill ha lov. Sommarlov. Skulle sitta fint det-

Fy fan. Inatt var den konstigaste på länge. Vaknade flera gånger och var redo att dra upp och åka till skolan, fast klockan var alldeles för lite för det. Typ skakade också, vet inte. Var kanske nykterheten och satte igång... att komma tilbaka. ?
Inte bra det här. 

                                                       

                                                                

vitgråa moln

Har fan ont. Minns inte var och när och hur det kom. Eller vad som gjorde att min smärta är svår i skrivande stund. Men vem kunde begära att man skulle minnas sånt, när man va drucken och okänslig då.

Nej. Men det gör ju ont lite på benet, lite på armbågen, lite på lilltån, lite i nacken, mycket i levern, och lite i halsen. Men viss smärta är bra, då känner man av det goda sen mycket bättre. Ytliga sår är inget farligt. Ganska bra egentligen, då man känner att man verkligen lever. Hur poetiskt det än kan låta att vara positiv till sånt, men visst är det sant?

Och till dig, som jag så gärna vill slå en hammare i huvet på.. Varför är du så blåögd och okänslig. Kanske att du bryr dig egentligen, kanske att du faktiskt gör det.
Det är väl bara det att du inte riktigt har en förmåga att vakna och se. Det där du håller i. Det där du håller i när du tillslut somnar, det är inte verklighet, det är en fantasi och konstgjord glädje.
Försök att finna riktig och äkta tillfredsställelse va fan.

Nu blir det starkt svart kaffe, en form av konstgjord tillfredsställelse det med. Dock inte lika mycket..
Gott är det allafall, och imorron börjar skolan igen. Ibland orkar man bara inte, orkar inte gå upp när klockan ringer, och visar att det är den som bestämmer att man ska gå upp bara för att den säger det. Vilken jävla makt bara en liten väckarklocka kan ha. Jag som är så bestämd och envis över vem, vad eller villka som ska få bestämma över mig, och så låter jag en billig sak från Claes Ohlsson vinna över min sömn !?

solsken

har lust att slå dig riktigt hårt i huvet!!!

så kanske du vaknar upp och fattar..?


                                                                               

                                           

hallelulja

lördag.

fick sova 7,5 timmar denna natt. skönt. fast är ändå trött och seg. det tär som fan på en att ha lov. men det är ganska kul ändå! :D

igår va en konstig dag. tror det beror på att fullmånen lös med sin närvaro senare när det blev mörkt. den påverkar mig som fan, allt kan hända när världens största lampa lyser upp himlen. det blir konstigt, jag blir konstig! det är konstigt.
idag är det sommar. varmt o grejer. ikväll blir det party för dom partysugna.
antar att jag är en av dom..  haha, fast orkar egentligen inte. men trött och sliten, vad är det?
existerar inte... ^^

nu blir det ut i solen. HEHEHEHe

ciao amigos.


                              

vadå

vet du. jag mår inge bra.

känner mig sliten. trött. dålig och allmänt jävla borta.
tror det är dags att ta en dusch.


Käka korv & chips, rökte för mycket och sänkte en sju-åtta Prips.

                                       

DÅ BÄR DET AV IGEN!!!

skärtorsdag för fan...

?

... och idag mår man som man förtjänar.

påsklov, påskris, påskägg, påskhare, och så påskkärring

nu ska jag åka och jobba. för jag är nämligen en duktig människa.
ska bara dricka upp kaffet.
sen bär det av.

sen blir det lillördag för hela slanten. det är najs?

så jävla skönt med lov. synd att det bara är påsklov. känns fan som sommarlov för det är så bra väder.
trevligt.

                                                              

jävla fullmåne

yes! sunshine idag med.

inatt kunde inte jag sova. det var fullmåne och den lös rakt igenom min svarta fula rullgardin. hatar när fullmånen är framme. jag blir så jävla pigg och har sån energi att jag inte alls är på humör att sova..

idag är det tisdag, dvs. dagen innan lillördag. Det måste man ju fira.
därför ska jag och mina kära vänner göra det också. ^^ 

är trött. måste sova. orkar inte sova. vill vara vaken. fan.

nu ska jag ut o sola. kommer bli helt röd. solen tar så jävla mycket mer än va man tror. men det gör ingenting. det har sin lilla charm det med.


                           
           

en tjock korv!

nu är det påsklov. måste betyda att det typ närmar sig påsk?
aja. det märker man allafall på min hårfärg. ser ut som en misslyckad jävla påskkärring ^^
men det är ju najs det med... HEHEHEHHEHEHEHE

idag har jag fixat nytt leg. så det är färdigt ngngång nästa vecka. skiit bra.
solen skiner som fan också. skönt! :)

nu bara måååste jag få va lite negativ.....

DET ÄR DÅLIGT MED DYRA SAKER
DET ÄR DÅLIGT ATT DET INTE ÄR VARMARE UTE
DET SUGER NÄR MOLNEN TÄCKER SOLEN
DET ÄR TRÅKIGT ATT LOVET BARA ÄR I EN VECKA
DET ÄR INTE KUL ATT JAG SER FÖRJÄVLIG UT I HÅRET
DET ÄR FAN INTE KUL
DET ÄR FAN INTE ROLIGT
DET ÄR FAN INTE BRA
FANFANFANFANFAN


.... jag suger på att komma på saker att klaga på!

                                                                   <-- ser ni vad mina vänner stoppar i sig??


jahapp. sol var det också ja.

idag har det ju fan varit sommar!! hoppas det håller i sig.
skulle iofs inte förvåna mig om det snöar nästa vecka...

idag har mitt huvud snurrat. jag har varit lite halvt borta också.
men det gör ingenting. för ikväll ska det bli kul. precis som igår. då var det roligt.
nu har jag påsklov. det är skönt.
ledig en hel vecka. behövs kan jag säga. jag har inte så mkt att klaga på i skrivande stund, förutom att jag är hungrig, mår lite illa, blir förbannad på det där jävla pipet i öronen som vägrar försvinna, vet att jag kommer vakna upp med ännu mer snurr i huvet imorron vilket fucking suger och så är det bara april.
fan långt kvar till sommarlovet ju.

en sak är bra. jag har ett jävla sommarjobb tills i sommar. det är bra. jag är ganska bra.

                                       

inte bra alls

idag skiner solen. det är varmt ute.

OCH JAG SITTER INNE OCH HAR FUCKING FEBER!!!
BLIR SÅ JÄVLA ARG.
 

varför ska man bli sjuk för?

vem är det som jävlas med mig ??!!!!


jag vill bli frisk nuuuuuuuuuu

RSS 2.0