Halv åtta hos mig

Sitter vid tv:n och jobbar. Håller de gamla sällskap. Snart ska jag ta fram kvällsfikat som jag förberett. Det blir kaffe och ost-smörgås framför Robinson klockan åtta. Igår klippte jag mig några cm. Köpte också lite tröjor; varmare. Nu ska vi se på Halv åtta hos mig.

Mysdag

Sitter på tåget med lillebror. Han är har studiedag så vi tänkte ta en liten utflykt till stinsen och spendera pengar.. Är ju rätt bra på det. Ska klippa mig också. Fint väder är det idag också. Jätte härligt! Har laddat ner massa skräckfilmer, det är mysigt att kolla på när hösten börjar smyga sig på. Sitta inne i mörkret med tända ljus och sin favorit bredvid sig, samtidigt som man vet att man är trygg där inne i soffan (med låst dörr såklart..). Innan vi åkte gjorde jag en tacopaj som min familj ska få till middag ikväll. Jag kan vara snäll jag med ibland. Ska föresten försöka få med mr. J ut i skogen och leta efter svamp, så kan man göra massa olika rätter med det i. Tycker om både kantareller och champinjoner. Kan ju både göra paj, soppa eller omelett av det! På lördag är det kräftis som gäller, sista helgen med partaj, på ett tag. Känner att det blivit lite mycket av sånt på sista tiden hehe.. Men kräftskiva är ju ändå lite av ett måste innan man säger hej då till sommaren. Faktiskt. Igår var jag på zumba, vill egentligen gå ikväll igen men vet inte om det finns tid till det. Imorgon jobbar jag kväll så då går det ju inte. Får se hur jag gör helt enkelt. Nej, nästa stopp är Sollentuna så jag sättet punkt här. Bokstavligen.

Ljus

Fredag idag, och jag är glad! Behövs jag inte på jobbet måndag och tisdag, så är jag ledig i fem dagar från och med nu.. Fast egentligen skulle jag behöva jobba då, så hoppas nästan lite att jag får ett sms av timecare.. Fast klagar ju självklart inte på att vara ledig ;) Lönen landande även på mitt konto idag också! Väldigt trevligt måste jag säga, även om jag ska försöka spara en hel del. Måste dock erkänna att jag inte är världsmästare på just den fronten. Hehe. Just nu sitter jag och surplar på en latte och myser med tända ljus och allt. Hösten är faktiskt riktigt gosig ändå. Det är så man får se det när årstiderna ändras, se dess olika sorters charm i alla fyra. Funderar på om jag ska slå ihop värsta brakmiddagen till familjen. Frågan är bara vad jag då ska hitta på? Vill göra nåt riktigt gott i så fall. Hmm.. Får se vad det blir helt enkelt. Tror att mamma slutar 13 idag, ska se då om hon inte är sugen på en liten tur till de gyllene affärena. De där man kan köpa fina kläder.. Är sugen på att garda upp garderoben på lite nytt, lite höstigt. Lite mysigt, stickat kanske. Det är något jag verkligen gillar med hösten; höstmodet och stickat. Så kul att köpa lite lite varmare kläder, med lite lite dovare kulör. Gärna naturfärger, helst stickat. Skulle i såfall köpa skor, tröjor och kanske några tröjor. MEN, som sagt. Inte för Hela lönen. Bäst att föra över det mesta på sparkontot på en gång egentligen, annars finns risken att jag bränner mer än nödvändigt. Är rätt bra på det ^^ Nej, nu ska jag dricka upp kaffet och sen se vad jag ska göra av dagen. Have a nice day gott folk!

Grått. Kanske höst ?

Idag är det grått. Men igår var det gråare. Allafall för mig. Det var en jobbig dag för jag lände mig helt konstig och yr hela dagen på jobbet. Benen vek sig hela tiden och jag var nära att svimma flera gånger.. Inge ku, men jag vet vad det beror på så det är egentligen ingen fara, men jobbigt var det ändå. Idag mår jag bättre och det är huvudsaken, vet att det kommer bli en bra kväll också! Ser fram emot den. Just nu sitter jag vid tv:n på jobbet med en kopp kaffe och ett glas med frusna blåbär och hallon, riktigt gott. Den här veckan jobbar jag till torsdag sen är jag ledig fre, lör och sön. Mycket trevligt. Får se vad jag hittar på till helgen, men är ganska säker på att den blir bra i vilket fall som helst. Slutar fyra idag, det är skönt!

Du får passa dig som satan

Var ensam igår kväll. Fredagsmös med mig själv, i min säng. Hade det jätte mysigt. Tände ljus i fönstren som regnet slog hårt emot. Var jätte härligt. Kändes verkligen höstigt och ligga innne i sängen med en kopp te och kolla på en mindre bra Helena Bergström-regisserad film.. Men såg klart hela allafall. Vaknade vid nio idag, var jätte trött. Skulle kunnat sova längre, men kände inte för att ligga kvar. Vädret är detsamma idag verkar det som, blir nog ingen sol. Eller kanske senare, ikväll.. Det vet man aldrig. Man vet aldrig med vädret i det här landet. Sitter och dricker kaffe, tredje koppen nu. Ska försköka hitta på nåt att göra nu.

Att solen strålar ger mig hopp

Jobbar sista dagen den här veckan. Ska bli skönt att vara ledig i helgen. Måste vila upp mig, andas och bara vara. Känns som det är lite mycket just nu. Mycket känslor som kommer och går, upp och ner. Glad, ledsen, orolig men samtidigt lycklig.. Jag antar att det är naturligt, men ganska energi-krävande. Jag vet vad jag vill, var jag står och vad jag tycker om saker och ting. Ändå känns allt så förvirrande och ovisst på nåt konstigt sätt. Känslor är känsliga. Men men, det blir nog bra. Bara man tar det lugnt och inte oroar sig för mycket. Nu ska jag fortsätta sköta mitt jobb. Solen skiner allafall idag.

Time for coffe..

igen! Kafferep på jobbet är något jag egentligen inte tycker är så kul. Det är trevligt och allt sånt, men det blir ganska många koppar kaffe under en arbetsdag på det här jobbet. Blir ju hyper som en liten kanin, tycker det är jobbigt haha. Sen när jag kommer hem är jag helt speedad! Snart är det allafall bingo här, eller klockan tre rättare sagt. Lite mysigt sådär. Sen efter det slutar jag!! Ännu mer mysigt ju. Ska bli såå kul att komma hem, då väntar trevliga saker, hehe. Tiden har faktiskt gått rätt snabbt idag, till skillnad från igår. Det händer lite mer på sen här avdelningen vilket bara är bra för min egen del.

17 aug

Är på jobbet, dricker kaffe och är glad. Hade en bra kväll igår, natt också. Att vissa människor har den förmågan att få andra att må så bra, är helt otroligt. Blir glad bara jag tänker på det. Solen skiner ju idag också, men tycker det var lite kallt i morse när jag gick till jobbet vid sju.. Hösten är verkligen påväg, men nu är det allafall inte så kallt. Ska ju tydligen bli runt 20 grader idag, så inte är det höst riktigt än! Idag slutar jag 16 och imorgon börjar jag 13 = underbart! Är dessutom ledig i helgen, nästa också. Hur bra som helst. Är på "min" avdelning nu, gillar egentligen inte att hoppa in på andra, dels för att man inte hittar grejer i köket och inte kan allas namn, och dels för att jag gillar min avdelning så mycket! Är verkligen glad att jag får jobba just här. Nu ska jag fortsätta jobba.

Grattis

Grattis farfar på födelsedagen. Idag skulle du ha fyllt år. Hoppas du får en stor tårtbit där uppe. Jordgubbstårta, sån som farmor alltid gör när du fyller år. Jag saknar dig. Vi saknar dig. Så fruktansvärt mycket.

Tisdag 16 Augusti 2011

Sitter på jobbet och dricker kaffe. Är segt för det finns inte så mycket att göra för tillfället. Skulle egentligen vara ledig idag, men tog ett extra pass eftersom jag var ledig hela förra veckan. Är dock på en annan avdelning, det behövdes folk här. Fast saknar min lite, trivs väldigt bra där jag jobbar i vanliga fall. Men detta duger också. Det var föresten en väldigt bra vecka, helgen också. Igår var jag och mamma i Uppsala. Jag behövde införskaffa mig lite grejer på Elgiganten, bl.a nytt skal till mobilen (tappade mitt förra i lördags när vi var ute på kalas hela natten.. ) och ny display-plast. Fick också lite kläder med mig hem. Idag är det skit-väder och det gör faktiskt ingenting att jag jobbar, även om jag är dödstrött.. Slutar ju tre så inte så farligt. Imorgon slutar jag också rätt bra tid, plus att jag ska träffa kära mr. J då! Längtar. Tror att helgen som kommer blir bra. Ser fram emot den.. Hoppas solen vill visa sig lite då bara. Vädret gör så himla mycket tycker jag. Solen gör mig glad och pigg. Hösten har allafall anlänt och det är bara att acceptera. Den här sommaren har varit helt underbar. Kan inte klaga alls! Fan vad glad och lycklig jag är, hur bra som helst. I juni hade jag aldrig trott att det skulle bli så här bra. Verkligen över alla förväntningar. Känns bara jätte bra. Det mesta känns bra just nu. Det är bara att ta vara på det. Inte ta något för givet liksom. Nu ska jag se om det inte finns något att göra här, gillar egentligen inte att bara sitta och inte göra någonting på jobbet, tiden går så mycket långsammare då.

Falafel och kärlek

Har varit effektiv idag. Har gjort lite veg. mat (falafel bl.a) som jag frysit in till kommande matlådor, städat både golv och köksluckor, bäddat rent i min säng och har precis förberett middag till min familj som ska åka bort över helgen. Tvättat kläder har jag också gjort. Sitter och äter lite mellis och dricker hett te till min ömma hals.. Både mr. J och jag åkte på nån knäpp förkylning som för hans del inte gett sig än. Skit tråkigt med tanke på att jag faktiskt är ledig den här veckan. Men men, shit happens! Solen skiner allafall, på tiden tycker jag! Även fast hösten börjar närma sig ordentligt nu, så vill jag inte riktigt inse att sommaren redan (?) är slut. Vad har jag gjort den här sommaren då? Jobbat, ja. Men även haft de hittills bästa veckorna i mitt lilla liv! Sen den 9 Juli har livet känts underbart. Livet har lekt och jag har varit i en fantasivärld. Känns det som. Häftigaste är ju att dom säger att detta faktiskt är verklighet. Om jag trodde att sånt här skulle inträffa i mitt liv? Nej. Så den här sommaren har varit helt ok. Typ.

Vem är du?

Jag undrar vilka ni är. Ni som läser det jag skriver. Vad är det som får er att varje dag klicka sig in på den här sidan och läsa mina vardagssysslor som egentligen är ganska innehållslösa. Men det är klart, jag tror att det är naturligt med nyfikenhet. Jag är likadan, men ändå. Vilka är ni? Känner jag dig? Vet du mer om mig än jag om dig? Förmodligen.. Du vet ju vad jag gör om dagarna, jag har inte den blekaste om dina dagar. Men det förstås, nu förtiden är ju inte min vardag särskilt innehållslös. Jag har aldrig haft roligare, aldrig mått så bra. Så lite förståelse har jag allt för din dragning till att gräva lite i mitt liv hehe.. Det är helt ok. Du får gärna titta in hit. Inte mig emot. Oavsett om vi känner varann eller inte. Welcome back honey! Kubbar kubbar kubbar! (Ove Sundberg)

Bärrtz

Idag är det lördag och fest ikväll. Oj så skoj, oj så skoj. Mulet är det också, timing ju. Har varit sol hela veckan, så det är ju snällt av han som bestämmer vädret.. Tack, tack så mycket. Har precis varit på Coop och köpt såna där jätte räkor som jag ska grilla ikväll. Älskar de. Ska göra nån god marinad till dom snart tänkte jag.. Blir nog lite kryddigt och hett, gillar ju det.

Så bra

Sitter i solen på jobbet och tar det lite lugnt innan middagen serveras. Panerad fisk med potatis bjuds det på idag. Själv ska jag äta samma som igår; sallad från Valvet. Fick en underbar start på dagen. Även en bra kväll igår.. Men imorse sov vi iaf ut en liten stund, sen tog jag och mr. J en powerwalk i solen vid vattnet, gick hem och duschade och tog en brunch på Valvet. En mycket bra start på dagen med andra ord, det gav mig energi som har räckt, och kommer räcka hela dagen ut. Slutar vid åtta i kväll, skönt. Imorgon blir det åka båt efter jobbet. Fasiken så härligt! Nu ska jag hjälpa till med middagen, sen tar jag rast. Jag är lycklig.

Sol och depp

Sitter på jobbet. Inte mycket att göra, till skillnad från i går. Var i gång hela dagen tills jag slutade.. Idag är det precis tvärtom. Plus att jag slutar vid nio. Hur får man tiden att gå när det inte finns nåt att göra och solen skiner för fulla muggar där ute? Jo visst, kan alltid sitta ute och sola, men känner mig helt seg och får väl antagligen bara ont i huvet om jag gör det. Även fast jag nog hade legat ute i solen om jag var ledig idag. Men ändå. Skulle inte ha nåt emot att va ledig den här veckan. Spen my time at other things. Other people.. Men, har en härlig kväll att se fram emot, en underbar förmiddag imorgon (börjar 13) och en helt jäkla perfekt helg. Sen väntar också en bra nästa vecka! Så ska väl inte klaga. Är snart dax för kaffe här, känner att det inte skulle sitta helt fel med en kopp. Sen ikväll väntar en god Valvet-sallad till middag som jag var förbi och köpte i morse. Så nog är det bara i-landsproblem jag tampas med.. Men man måste ju få lov att klaga lite. Ibland.

RSS 2.0