Kallt

Hej mitt kära lilla vinterland. Så tänkte jag imorse, när jag drog upp rullisen och såg ut på en värld som blivit alldeles vit. Snövit. Med vit snö.
Shit pommes. I somras var det väl 30 grader varmt. Nu är det 30 grader kallt. Nästan allafall, känns som det.
Det är rätt häftigt ändå. Hur det skiftar i vårat land.
Igår kväll så kollade jag på Idol. Hela kvällen gick åt att kolla på det. Sen blev jag så trött att jag var tvungen att sluta titta. Gick och la mig istället. Somnade, och hade ju helt missat vem som fick åka hem från Idol, läste på aftonbladet.se att det var Linnea den här gången. Mäh. Hon är ju bra. Minnah och Olle kunde ju dragit istället, gärna samtidigt också, så slapp det gå en vecka till innan man får veta vem utan Jay och Linnea som skulle vinna. Jag håller ju lite på Jay och tyckte egentligen att Linnea skulle bli tvåa. Inte för att det spelar någon roll.. De har ju redan vunnit så mycket bara genom att vara med.. Men ändå. Det är ju självaste äran att vinna och allt det där.. Blablabla. Varför orkar jag äns bry mig!?
Det är allafall vinter nu, och jag lyssnar på den tyska jazzkanalen på radion. Det kan vi bry oss om istället.

Jag trivs bäst i öppna landskap. Lalalalalala.

Hej hej. Hallå dagboken.
Idag är jag hemma, för jag är ledig.
Eller fan.
Att utvärdera dagen på Berts vis, är inget jag känner för, nu..
Men det stämmer, jag är ledig och jag är hemma. Så sant som det är skrivet. Har dock ganska tråkigt, och det ända jag kan göra är att längta. Längta till varmare och ljusare da'r. Ser fram emot det. Tur att vi inte har samma årstid hela året i Sverige, utan att det faktiskt ändrar sig. Förändring. Sånt vi gillar.
Jag sov rätt så bra i natt faktiskt. Fast vaknade av att hela min vänstra arm var död. Ja, det sov och kändes inte av för fem öre. Sen när den började att vakna till liv, så kom den där stickiga och jobbiga känslan. Usch, det är obehagligt det där med sovande kroppsdelar..
Förutom att jag snart ska äta en liten mandarin, så kanske jag tar på min skorna och går ut en sväng lite senare. Något måste man ju göra av dagen, ellerhur!?
Får se hur det blir. Man kan ju alltid ta en till dusch om det blir natt-svart-tristess.. Duscha. Ja, kanske.
Tjing tjong, låt fridens liljor sjunga KlingKlong!



Ett liv på landet..

..och jag är såld.

.


RSS 2.0