ett sista då..

Ok, förlåt. Jag har nog dubbelmoral. Måste erkänna att det faktiskt kliar lite i fingertopparna.
Nu skriver jag det sista inlägget för i år! Det du. :)

Ville egentligen bara önska Dig ett gott nytt år! :D
Hoppas 2010 blir lika underbart som 2009 har varit, för både Dig och för Mig.

Hoppas att denna nyårskväll blir jätte bra, och att du Inte däckar innan tolvslaget. Det skulle ju vara lite tragiskt..
Alla vill vi ju skåla för ett nytt fräscht år. Inte ligga däckad i något badkar.. haha till alla er som kanske känner igen sig. :)

Vill också dela med mig, och visa er vilka som gjort detta år extra bra för mig:






















Med dom små orden så säger vi puss puss hej då. Gott nytt år.



Happy fucking new year!


/Ewelina



va fan bloggar man för?

En sak som jag har tänkt på ett tag nu är, varför bloggar man för? Eller ännu bättre, varför i hela fridens namn bloggar Jag för ??

Trodde inte att jag skulle falla för frestelsen att blotta mitt lilla "liv" för er. Vad ska det vara bra för? Som om ni bryr er vad jag gör på mina faktiskt ganska innehållsfria dagar.. Jag bloggar ju. That's it. Det är det Ewelina gör. Sitter och skriker (i princip) "Läs vad jag skriver!!!" "Give me some uppmärksamhet!!!" "Se mig" "Hör mig" "LÄS MIG FÖR I HELVETE!!".

Är inte det ganska fult? Och ganska töntigt? Ca. 80% av Sveriges flickor sitter och skriver ner sitt liv på en offentligplats. Varför är alla så media-kåta?
Varför vill alla synas, höras och uppmärksammas?

Personligen, så gillar jag att skriva. På riktigt så gillar jag att formulera mina tankar i ord och i skrift. Jag vet inte riktigt om jag bryr mig om någon där ute läser det jag skriver. Fast, på något sätt så kan ju inte det vara riktigt sant det heller.

Skulle jag ha sånt behov av att skriva, så finns det ju för fan papper och penna på mitt skrivbord. Måste allt publiceras så att varenda människa kan läsa det jag skriver?
Så jävla billigt, att va så bekräftele-kåt att man gör såhär. Tycker inte Du det??

Du bryr dig inte ett skit om mig och mina "promenader i solen" eller i kylan eller vad det nu är.
Du bryr dig heller inte vad jag äter till frukost.

Fast måste ändå säga det, att Du som nu sitter framför din dator och läser denna blogg som jag sitter och skriver i är Minst lika töntig som jag!
Jo, för du är så JÄVLA kåt på mitt privatliv! Juste. Så är det. Du känner att "Nu ska vi se vad Ewelina har gjort idag".
Det är också ganska fult. Bryr du dig så mycket om det, pick up your fucking phone, and call me!
Deru!

Nu var jag jävligt dömande och kanske en aning elak. Men jag har verkligen börjat fundera på varför jag lägger ut vissa delar av mitt liv till folk jag förmodligen inte äns känner..
Skit samma. Det var ju bara en av mina tankar.
Men tror för min del att det blir papper och penna vid skrivbordet som gäller framöver.
Du har ingenting med mina prommisar i solskenet att göra. Vare sig du bryr dig eller inte.

Ha en otroligt bra dag.
Och vill du ändå, trots mina hårda ord om både dig och mig, fortsätta följa människors liv, så kan du ju alltid kika in på Blondinbella.se
Där har du massvis med info om en madiakåt tjej!! :D

Puss på dig.
Ewelina

              



           









Ps. Jag Älskar avocado. Ds.


Idag är en ny dag!

"Luftskottet som sprängdes" var jätte bra. Väldigt spännande och lite rolig på vissa ställen - om man nu får säga så. Så det är bara att se den, om du inte redan gjort det! (Fast du borde ju såklart ha sett de tidigare filmerna innan..)

Jag är seg just nu.. Vet inte, men mår typ illa. :( Hatar den känslan.
Jag ska ut och springa och se om det hjälper ?! Vill inte bara sitta inne och inte göra någonting. Sen så fryser jag också, och fan vad jag vägrar att vara sjuk imorgon. Det ska ju bli ett nytt år då..

Skönt var det allafall att få vakna i ett tyst hus! Min kära familj är inte hemma, och det gillas starkt just nu. Behöver ju lugn och rooo! :) Vilket jag får nu. Jag ska dricka lite vatten nu, sen beger jag mig ut i den kalla vintervärlden. Hoppas du får en bra dag.

/Ewelina






                 


Men åh.

När man börjar tycka att sin familj är som en svärm av jobbiga och äckliga flugor som bara finns överallt man än går. Då är det fan dags att dra till något eget.
För dom är ju fan överallt! Ändå bor jag i trevåningshus!!!

Min lillebror hittar man ena stunden vid tv:n när jag ska se på tv (och glor äckligt på sin man Svampbob 4kant), sen när jag är påväg till mitt rum igen efter att ha insett att han aldrig kommer ge upp sin Svampbob, så är han fan utanför det med. Då måste han duktigt informera mig om att det minnsan är Han (!!!) som "har" tv:n. "ok" säger jag och går in till mig.

Efter några minuter ska jag dricka mitt kaffe som jag fixade i ordning tidigare, så jag går ner till köket. Där sitter både mamma och pappa och dricker upp mitt kaffe som jag gjort till Mig!! "ok" säger jag och går upp till mig igen. Bara det att då har pappa hunnit upp till mitt rum och vill se hur städat och fint jag har det (vilket jag faktiskt har..) och så Måste han kommentera att "kaffet var Jätte gott som du gjorde till oss"..

Ja. Jävla I-landsproblem man får handskas med. Men va fan. De är ju jobbiga. Och ja, dom bor också här. Men det är jävligt påfrestande när man bara vill va lite ifred nån morgon..

Skitsamma.
Jag flyr.

Ut och springa, det är vad min flykt blir just nu allafall...

Ha en bra dag allafall!

/Ewelina

      

                 


Bio imorgon!



                 

                                    Måste ju se den sista! :D

Men nu ska jag allt sova. Är trött, och vill bli pigg.
Godnatt på er underbara människor!








Klicka för mer information om detta ordspråk! Den egentliga kärnan i all vänskap och kärlek är detta, att man lika gärna delar sin väns lidande som hans glädje.






/Ewelina

Sega jäkla tråkiga måndag. Och grå är den också!

Det är bara skit på tv:n. Både nu och ikväll.
Vad ska jag göra? Jag måste fördriva min tid lite känner jag. Jag vill gå på bio ikväll. Vad ska man se? Med Vem ska man se?

Nu har jag allt tråkigt jag. Och ingen lillebror är hemma som man kan dra ut i pulkabacken med. :(
Fan då.
Får spela Wii då. Skit kul.

:)

Men ja ä int bitter ja.






Måndag morgon

Sov länge idag. Var trött.. Och nu dricker jag kaffe och hoppas på att bli lite pigg.
Måndag idag, och det ända jag har planerat är att gå en lång promenad och få mitt huvud att tänka lite lugnare (det brukar hjälpa). Sen så ska jag också förbi Ica och köpa någon tidning eller så.
Sen vet jag inte vad som händer. Kanske lika bra, att inte veta.

Snart blir det ett nytt år också har jag hört. Det är då alla människor ska börja ett nytt liv..
Varje år vill alla börja om, ingen vill ha det som det var innan verkar det som.
Vissa köper årskort på gymmet (men tappar intresset efter två veckor in i Januari), andra bestämmer sig för att bli snällare (men blir lika dumma som tidigare ca. 4 dagar in i Januari).. Och jag.. Har inte tänkt på det där med ett nytt liv. Det blir som det blir. Och det är bara att se vad som händer. Blir nog bra det där med 2010 i vilket fall som helst. :)

Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra på själva nyår. Men det löser sig. Det gör det alltid. Man får väl tönta till sig och dricka lite champagne och va glad. ^^

Jag fyller allafall 19 om 89 dagar. Så lite att se framemot har jag allt :) Haha om du bryr dig.
Nej. Jag har ingenting mer att skriva om. Lika bra att sluta dåra.

Ha det gööttt!
/Ewelina

Efter regn kommer solsken


Det man inte dör av, härdas man av.

Så sa en klok vän till mig förut. Och det stämmer. För du blir bara starkare av att gå igenom jobbiga saker. Vissa saker måste få vara jobbiga, man måste acceptera det. Du måste inse att det bara kan bli bättre, om du vill. Du måste förstå att det är din vilja att orka och klara av det jobbiga, det är den som får dig att gå ut hel, som den människa du var innan.

Att bli sårad och sviken är inte lätt. Det suger.
Att behöva såra någon, och svika någon, det är inte lätt eller kul det heller. Men ibland måste man göra det för att orka med sig själv först. Man måste kasta sig ut, och lita på sig själv. För ingen vet väl bättre än en själv, vad som är bäst för mig?

Jag vet bara att livet fortsätter. Det går vidare, även fast du inte vill det. Du måste våga skratta och leva, inte stanna upp och gräva ner dig, även fast det kanske är det lättaste. Det lättaste är inte alltid det bästa. Oftast är det den svåra och kanske mer komplicerade vägen som är just bäst?
Jag måste våga tro att det är så.

Det suger att göra människor ledsna. När man vet att det är på grund av en själv dom blir det.
Och vet du. Det suger både för mig, och för dig. Jag vill bara säga, att det är så väldigt svårt för mig också. Jag tror att jag vet att det här kommer bli bra. Jag tror att du också vet, att jag inte vill skära i ditt hjärta
Jag är ingen elak människa. Jag gör inte såhär för att jag vill. Jag gör såhär, för att jag måste. Jag känner mig själv, och jag måste lita på min känsla.

Var inte rädd för morgondagen. Den finns där, för att du ska få se nya saker. Var inte rädd för dig själv, du finns där. Och att du finns där, är det bästa. För du om någon är stark. Även om du inte vet om det.
Jag finns också här. För mig själv, och för dig.

Jag är ingen elak människa som vill såra andra.
Jag är en människa som litar på mig själv.
Jag litar också på dig. Att du klarar av svåra saker. För kan jag det, så kan Alla det.

Om du vill, så finns jag alltid vid din sida.

Det du inte dör av. Det härdas du av.




                       


/Ewelina


2009-12-27

tjena tjena mittbena.
jag är trött, jag är seg jag är pigg ändå. jag ska ut och gå, för jag känner mig sliten. Hur mår du idag?
/Ewelina

...



God jul!!


/Ewelina


Hej på dig, ditt stinkande svin.

Dricker lite av mitt kaffe och undrar vad fan det här ska vara bra för.
Dricker lite till, och tänker samma sak igen.

Känns som att jag är inlåst i ett kylskåp. För det är så kallt och rått, och ingenstans har jag att ta vägen. För där sitter jag, ensam och jävlig. I en värld så kall.

För fan.
Ge mig lite styrka att sparka upp den där jävla dörren nu. Jag vet att jag kan, bara jag får lite hjälp. För jag har styrkan, någonstans där inne.
Kanske att jag hamnar i en varm värld sen då? Utanför kylskåpsdörren..

Fuck off. Men jag är så trött!!

jul jul, strålande lilla jul.

Måste fan ta och meddela dig om; att Gudars skymning vilket härligt väder vi har idag!
Var ju ute och gick i morse, och jag blev så glad av vädret. När jag gick där vid vattnet så fick man se solen komma upp där bakom vattnet och dimman och allt det där.
Som värsta vykortet.

Kallt var det såklart, men jag blev ju varm av att röra på mig. Vill ut och åka pulka lite senare, men först ska jag ta och baka mig en liten kaka. :D
Det är alltid trevligt!


God Jul
föresten. Om jag glömmer att säga det sen. :)

/Ewelina


 

                   

            Stilig man får vara, men glitter och allt. ^^


Uppe med tuppen...

..och vaknade 08:23 av att två elektriker avbröt min djupa sömn. Nej, dom gick inte in till mig i mitt rum och sa "Gomorron, dags att vakna". Det behövde dom inte, för dom pratade ju så nedrans högt att jag blev väckt ändå..

Men det kanske inte gör något ändå. Jag ska ju faktiskt ut och gå snart, sen ska jag möta min kära lilla lillebror på hans skola för han har sån där avslutning idag. Sen ska han och jag åka pulka! :D Skit kul ska det bli!

Igår så var jag helt julfrälst tror jag nästan. Jag pysslade och bakade Hela dagen lång. Det du!
Jag gjorde både knäck och sånna där kolor. Helt otroligt vad duktig man kan vara... ^^
Sen målade jag julebockar och klippte ut och la i mitt rum. Haha. Skit snyggt. Nej, men det var faktiskt jätte mysigt. Åkte även pulka igår med. :)

Såg du på Anna Ankas jul igår föresten? Om inte, så var det ingenting. Om ja, så... Hmm. Vet inte riktigt vad jag ska säga haha. Hon är ju typ.. sjukt .. sjuk ?! Skitsamma. Man slutar ju aldrig bli förvånad av vad hon säger. :P Den jäveln.
(På tal om ingenting alltså.)

Just nu sitter jag här och dricker mitt kaffe. Snabb-kaffe till på köpet. De där elektrikerna tog upp typ hela köket så jag tog allt jag skulle ha så snabbt som möjligt, sen försvann jag hit. Lika bra. Så jag inte stör dom, så dom kan gå snart.

Ha en bra dag!
/Ewelina



            

Har Du varit snäll i år?

Jag vaknade tidigt imorse, såklart. Hemma hos mig, i mitt hus, på min gata i stan. Där, där kan man inte sova länge på morgonen på helgerna. För jag har en sån underbar familj som ogillar tystand! Helt till skillnad från mig med andra ord. Men jag klagar inte, jag fick allafall sova till åtta. :) (sen så är det väl onödigt att sova bort en vinterdag som denna!?)

Jag är pigg ändå, och nu har jag precis ätit en avocado och dricker lite kaffe. Kommer bli så pigg så. ^^
Hade tänkt att ta mig en promenad ute i kylan, men visst är det allt inte lika kallt som det var igår? Tyckte att snön var lite smält där ute på gräsmattan.. men vad vet jag. Vad vet du?

Det blev en mycket lugn kväll för mig igår. Var egentligen taggad för att kanske gå ut, men hann ju bli otaggad och trött när det väl skulle ske, så det blev Playa del sol för hela slanten. Det gör mig ingenting faktiskt. För visst fan är det ju en ny dag idag! :D
Ikväll kanske det blir något annat än Playa del sol.

Vet du.
Mina föräldrar är och "köper tidningen". Vet fan inte vad dom tror.. Men jag antar att dom vill att jag ska tro på att dom Hemskt gärna ville åka  Sjävla och köpa den där tidningen. Och Gärna i flera timmar.. Hmm.
Är det så att dom är ute och snackar med tomten? Onödigt ju. De hade inte behövt ljuga för lilla mig!
Sen så tycker jag att dom förstorar hela grejen med julen då. Jag vill inte ha något mer än en mysig julafton. Med Kalle Anka och så. Fast, det vet dom redan. Så förmodligen är det väl mina kära syskon som blir offer för jultomten. ^^ Nice.

Nu tänkte jag väcka Ankan.

Ha en bra lördag gott folk!
/Ewelina




               


kyligt men inte värre än så.

Vad fint väder det har varit idag!
Jäkligt kallt, men man kan ju inte låta bli att vara ute när solen är framme.. Älskar nog solen.

Och nu har jag jullov. Hur skönt som helst! Nu kanske man kan få sova lite längre än till sex på morgarna. Det är bra.

Hela lovet ska jag gå runt och äta nötter och dricka Glögg. Det är mysigt tycker jag, tycker inte du det?
Jag vill också se på bio. Många filmer, många bra filmer som jag aldrig annars tar mig tid att se..

Får se vad kvällen har att erbjuda. Inga planer än så länge, men det kan ju snabbt ändra sig. :)
Ha en jätte bra fredag och helg. Nu ska jag göra lite mat!

/Ewelina





                 



      För varje minut man är arg, förlorar man 60 sekunder av glädje

KAOs i denna lilla värld.

Nu har jag gjort det där nedrans matteprovet. Och utanför SFG:s dörrar och fönster, råder vinterkaos. Snöstorm med andra ord. Jag blir så ledsen. Jag kommer inte komma hem idag. För tågen och bussarna vägrar att köra hem mig. Då blir jag ledsen.
Jag som har köpt julklappar idag och allt. Varit en snäll liten varelse. Och vad får man som tack? Snöstorm, ja. Tack gode Gud.
Jag ser dom där stora snöflingorna singla ner från den barma himelen. Ut genom fönstret ser jag dom. De snöflingorna som orsakat problem för mig idag. Inte nog med att jag inte kan ta mig hem, nej. För jag ska till på köpet ha en chans på typ 99% att jag kanske ramlar när jag går utanför dörren. Det är inte rättvist. Eller är det det? Kanske att jag förtjänar det. Hmm.
Vet ej.
Men jag vill fan ha kaffe nu. Något med lite energi i. Den energin som jag saknar lite grann nu, som jag inte  kan få fram på naturlig väg. Give me some fucking coffein nu!
Nej. Jag får vackert sitta här och vänta på att Vickie dyker upp och räddar mig. Hon får faktiskt ta och komma med en lösning till det här. Det här  med vintern. Kanske tar vi en liten taxi, på hennes nota. För min nota kan jag tyvärr inte stå för själv. Jag är RUTTPANK. Så, om du är en tjuv så vet du, att ewelina ska du inte råna. Jag kan bara ge dig ett leende.
Puss.
Kram.
Och allt sånt.
Jag ska dra. Till aftonbladet.se Ska kika in mitt horoskop serru. Du vet, vardags-trams.
/Ewelina



Ewefuckinglina

Nu sitter jag här i skolan med Felicia. Vi har precis haft terminsprov, och det gick faktiskt oväntat bra. :D Det är kul när det går bra.
Vi ska snart gå och äta på (äckliga) Torsfuckingbacke, och sen ska vi ha ett litet matteprov. SEN är jag fri som en fågel igen. Det blir nog bra.
Är jätte glad, för imorgon blir det ju faktiskt jullov, på självaste fredagen! Himla bra det.
Får se vad man hittar på då... :)
Föresten, Jäklar vad kallt det är ute nu!! Kan inte äns tänka mig hur man skulle överleva i nordligaste Norrland (!?). De lär ju ha värsta utrustningen när dom ska till skolan eller jobbet. Typ "ja vi ta skridsko'n mä oss i säck'n ifall vi skull behöv ta den väg öve is'n". Därför har dom säkert isdubbar and the whole kit med sig när dom bara ska till Tempo...
Nu är det dags för lite torsdagsmyys. Ska nämligen fixa lite kaffe och sånt där. Ha en alldeles underbar torsdag, och halka för fan inte på plattformen. *host*
/Ewelina



<-- Det är jag och käraste Elin på historialektionen igår. JO, men vi arbetade ju så bra..
(klicka för större)





sömnlös låg jag där. Med en natt utan sömn.

Jag sitter här och dricker te. Grönt mint te som jag köpte i Egypten när vi var där.
Jag fryser och är trött. För jag var ovanligt pigg inatt. Vet inte varför, men jag vaknade flera gånger och bara gick upp, utan att ha någon anledning till det (!?). Hur konstigt som helst. Och så drömde jag "vaken" sådär som jag skrivit att jag gjort en gång förut. Det är fan lika läskigt varje gång också..

Tror jag var rädd för något, annars skulle jag väl inte ha ställt mig och kikat ut genom fönstret bakom rullgardinen flera gånger. Fast jag såg ingenting, mer än bara massa snö och tända gatulyktor.
Trodde ju att jag skulle få se gangsters som gjorde inbrott i bilar här utanför mig. Men så mycket action skulle jag inte få uppleva den här natten heller.

Konstig känner jag mig allafall.. Ville ju sova inatt. Har ju två prov idag som jag måste vara pigg när jag gör.
Det ska bli en jätte skön känsla när den här dagen är slut. För jag har varit lite orolig för den i några dagar nu. Det är provens fel! Det är nog därför jag låg lite halvt sömnlös inatt. Jag var orolig. För proven. Jävla skit prov, trodde inte att de skulle ta kontroll över min sömn. :(

Skit samma. Jag måste snart till bussen. Wish me good fucking luck today! ^^
/Ewelina

(ps. jag åkte pulka igår!!:D hihihihih)

ett fall från himlen sänt

Så kom snön.
Och halkan och kylan och vintern. På en och samma gång. Det som jag sagt att jag vill ha. Vinter. Med mycket snö. Och få fick jag det. Tänk, vad någon där uppe måste lyssna på mig.

Det värsta är ju att jag klagar nu bara för det. Fast jag tror att det är ganska mänskligt ändå, att det man inte har, det vill man ha. Och det man har, det vill man plötsligt inte ha. Kanske har något med det att göra..
Eller så är jag bara bortskämd. ^^ Det är ju också en tanke.

Kallt är det i vilket fall som helst. Förbannat kallt! Och jag höll på att halka på plattformen vid pendeln idag. Jävlar vad pinsamt det skulle vara om jag nu gjorde det. Så många gånger jag har ramlat då ingen varit i närheten, men jag inte varit Helt säker på att ingen såg. Haha, så har jag varit tvungen att skratta för mig själv åt min pinsamma situation Ifall någon ändå skulle se.
Föresten, det borde ju se helt sjukt ut om någon såg en liten tönt som ligger på rygg och skrattar för att man har ramlat. Men det har jag gjort! Känns dock lite dumt när man väl gör det, men det skulle ju kännas ännu mer dumt om jag bara ställde mig upp och gick, utan att säga någonting. Det är ju redan pinsamt som det är. haha

Skit samma. På ett sätt är det lite kul att göra saker som man inte kan kontrollera. Det blir inte så jäkla ytligt då. Det visar bara att vem som helst kan ramla, och det är ju faktiskt inte en självs fel att det ligger fullt med is där på marken. Då ramlar man ju helt enkelt. Även om man heter Knugen himself..

Och varför diskuterar jag det här med dig?? Tror jag vill ha något sorts försvarstal om varför jag ligger och skrattar på rygg på perrongen någon dag här framöver... (?)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen plugga.. Har några prov här framöver att plugga till. På tal om prov, så hade jag ett idag. Vet inte riktigt hur det gick, men hoppas det blev ganska bra allafall. Annars är det inte så mycket att göra åt, mer än att bara vara "nöjd" ändå. ^^

Godnatt kära kamrat.
/Ewelina



                        

                     


Grå måndag. Kära måndag och December är månaden

Jag har precis haft prov i rättskunskap.
Tydligen gick det bra för jag fick veta betyget alldeles nyss också. :)
Vädret idag ser inte så roligt ut, och man blir nästan lite kall bara man tittar ut. :/ Men det gör egentligen ingenting, för det är bara några dagar kvar i skolan, sen kan jag sitta inne under täcket hur mycket som helst i två veckor! Därför är jag glad ändå.

Jag sitter i skolan och väntar på att jag ska gå till tåget. Ska ta det som går 35 här i från, så det blir rätt med bussar och så. Orkar inte stå och vänta i kylan i elaka Märsta.
Det snöar lite nu också. Små snöflingor faller ner från himlen. Det låter fint, men det ser bara irriterande ut. Och jag vet, jag ville ha snö. Men den ska ju ligga på marken. Inte falla in i mitt ansikte. Haha fan vilka krav jag har på vintern. Det är min lilla vinter-utopi!

Jag måste köpa den där julklappen snart.
Det måste jag faktiskt. Jag har en julklapp som jag verkligen måste köpa, för pengar som inte finns. Ska försöka köpa den ändå, för lånade pengar kanske?
Fattar inte vart mina pengar tar vägen..
Och det svider alltid extra mycket på mina läppar i slutet av varje månad. Det betyder att jag inte äns har pengar att köpa Lypsyl för..
Då är det det väl illa ändå?

Nu är det dags för mig att gå ut i den kalla vintervärlden. När jag kommer hem ska jag plugga för jag har prov imorgon. Sen ska jag ta en promenad!
/Ewelina




              

      
          
       För att kunna älska någon annan måste du först älska dig själv.







baka en liten liten kaka

Här är jag och Felicia när vi kör ngn låt i skolan..Vilken vet jag dock inte. ^^
Nu ska jag göra en kladdig kladdkaka. Jag är allt bra på att baka jag. Bra va!?
Sen ska jag få frisk luft. För jag och Vickie ska ta oss en söndagsprommis!

Ha en skön söndag kära du.
/Ewelina

lucia

Nu har jag bakat!
Jag har bakat bröd och jag har bakat pepparkakor. Nu luktar det väldigt trevligt i mitt hus.
Du vet sån där jule-trevligt-mysigt-doft!
Jag äter frukt och bär med kanel och nötter på som jag hade inne i ugnen några minuter, och det är hur gott som helst. Det borde du prova om du är bakis... ^^

Det är redan 3:e advent. Tiden går ju hur snabbt som helst känns det som. Och lucia är det idag också. Mysigt!
Men.. Ingen snö. :( Den försvann lika snabbt som den kom. För det gjorde den ju faktiskt. Det bara öste ner stora snöflingor igårkväll. Men idag var det lika grönt som vanligt ute. Man kan inte tro att det är den 13 december idag. Så var det inte när jag var liten allafall. (Eller mindre kanske man säger.) Då var det snö upp till knäna och jag fick ploga mig fram genom skogarna.
Iofs så kan det ha berott på att jag var/är så jävla kort att det var snö upp till knäna.. men ändå! Snön låg på marken långt innan lucia allafall..
Men inte nu längre. :(

Nu blir det mer bakning för mig! Kanske ska göra en kladdis-kaka? :)

/Ewelina

det var en kväll i december

Nu sitter jag och Torsken (Thomas) här och pratar lite. Framför allt om små fiskar. Och nu kommer Alex, sa Torken faktiskt.
Jag har druckit lite öl, och vet inte om jag känner mig full eller nykter (!?) Men, i vilket fall som helst så spelar det ingen roll. Troll. hahahahah det rimmar ! :D
Nu börjar AC/DC spela lite roliga låtar för oss. Jag ska sova många timmar inatt, fler timmar än förra natten iaf. :)
Godnatt kära människor!
/Ewelina

in flames ikväll!

Vad härligt att få se solen stråla!! Jag blev så glad när jag såg den idag.
På tåget hem satt jag och kollade ut genom fönsret under hela resan. Det är inte ofta man får se skogen med en sol som lyser på, så jag läste inte ur min bok, utan kollade typ faschinerat ut istället. :)

Och nytt schema börjar även nästa vecka; ett Bra schema den här gången. Helt underbart att få sluta tidigt på fredagar ska det bli!


Nu blir det In flames för hela kvällen!


Ha en bra fredag och helg gott folk! :D
/Ewelina




                          

Jag drömde att jag var med på Nobelmiddagen inatt. Det var tråkigt.

Gudars vad jag är trött i kroppen. Känner mig helt svag och har ont i huvet hela tiden. Vet inte varför. Tur att det är jullov om bara en vecka. :)
(Sen vill jag se lite snö snart också...)

Just nu sitter jag här i min bisarra ensamhet och är inne på min tredje kopp kaffe. Det var svårt att gå upp imorse. Väldigt svårt. Så jag sov till åtta, sen kände jag mig tvungen att gå upp.
Fanns inte en chans att jag skulle bege mig till skolan idag. Slutar ändå så tidigt, att man inte hinner komma försent.. Fast sen fick jag lite dåligt samvete av min lathet, då det dagen till ära ska vara ett luciatåg i skolan. Men, jag kan ha eget luciafirande för mig själv här hemma om det nu är så viktigt. (?) Är det viktigt? Vet inte.

Måste allafall bli pigg. Måste också göra mig av med huvudverken. Fattar inte varför jag ska ont i huvet hela tiden. Har haft det ganska länge nu. Väldigt jobbigt, om man nu får klaga lite.
Ska ut och gå en stund sen tänkte jag. Frisk luft är ju bra för det mesta. Hoppas det hjälper nu med..

Sen, så har jag massor att plugga kan jag så vackert meddela dig om! Tre prov väntas i nästa vecka.
Om du nu skulle bry dig, så är det i rättskunskap, i kulturhistoria och, sist men absolut inte minst (!!) terminsprov i sång!! Det känns väldigt läskigt. Måste bara klara det känner jag.
Så därför tänker jag inte ligga och dra mig bara för att jag är hemma. Nej. Nu ska jag sätta igång med rättskunskapen.

Ha en bra dag kära du.
/Ewelina



             

                    Om man kunde spola tillbaka tiden lite...

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

kaffe.
MMM.

lev idag. sörj imorgon

Idag är det grått ute. Så grått att det blir lite tråkigt nästan.
Men jag slutade jätte tidigt, så jag är glad ändå. Och snart ska jag göra pepparkakor. Inte för att jag tycker om dom, men det är faktiskt mysigt att baka. Sen så är det ett tidsfördriv också.

Jag tänkte ta en liten prommis sen efter bakningen. Sen ska jag plugga. Sen vet jag inte vad som händer. Får se då. Jag känner mig jäkligt pigg idag, vet inte varför.. men jag klagar inte! :)
Imorgon blir det en lång dag. Slutar sent, och ska spela in i studion hela dagen. Det ska bli kul, men man blir så trött sen. (Fast det är det värt).

Jag dricker sånt där chai-te nu. Det är gott, och framförallt värmande. Är lite kall.. Så jag tog mig lite te. Det är alltid trevligt.

Men du. Snart är det faktiskt jul
. Och jag vet själv inte varför, men jag ser fram mot det! Ska ju bli hur mysigt som helst att gå och äta nötter hela dagen, dricka lite glögg och gå en lång-prommis. Känner mig som en tant när jag säger så, men jag gillar tanter. Och jag gillar mysiga saker. Så du får gärna kalla mig tant. :) (haha det där lät ju hur bra som helst.....?) Tror du förstår min tanke ändå.
Hoppas bara naturens kraft ger oss lite snö lagom dagen till ära. Skulle ju sitta så fint. ^^,

Föresten! Jag har kommit på, att jag ogillar SL starkt.
För, man tar ju en buss en speciell tid för att man ska hinna till tåget som går några minuter efter att man kommit till stationen, för att man just ska hinna det. Det ska ju liksom matcha det där..
Men nu fattar jag att så funkar inte riktigt det där systemet för lilla SL..

...DET TAR INTE 35 MIN ATT ÅKA FRÅN SIGTUNA TILL MÄRSTA
! Så är det bara. Och ja, det är skillnad om det är snöstorm med massa hala vägar ute.. Det är skillnad. Men va fan. Idag regnade det. Eller, duggade för att vara exakt. Och fan. Bussen stannar vid stationen 3 min över. Tåget jag ska hinna med, går 4 över. Och bussen måste ju självklart stanna vid hållplatsen längst bort väl på stationen.. Ja du. Klart att man missar tåget. Och klart att nästa tåg, som jag blev tvungen att ta (eftersom dörrarna stängs och tåget drar iväg framför mina små ögon när jag sprungit som en liten gris, förjäves) skulle stå stilla mellan Rosersberg och Väsby i tio min. Och självklart kommer jag försent till min älskade Rättskunskapslektion. Men men. Det är smällar man får ta, om man nu bosätter sig i det ocentrala Sigtuna..

Nog klagat. Blir bara lite irriterad. Och det är ju aldrig kul att vara det.
Fast nu är jag såklart glad igen. Finns folk som har större problem.

Ha en bra dag. :)
/Ewelina


                                    



                Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka




              





jag bär på en hemlighet.

Jag är inte så jävla bra som ni tror.

Jag är lika jävla mänsklig som ni. Och även jag gör mina misstag.
Ni har säkert hört ordspråket: Även solen har sina fläckar. Och det stämmer. Även sånna som jag är jävligt dumma ibland också.

Jag känner bara att jag inte räcker till så mycket som jag skulle vilja. Känner mig som en svag jävel som inte orkar. Det stör mig som fan. För jag vill vara världens bästa människa, en sån som är snäll mot alla och vill allas bästa. Och tro mig gott folk. Jag försöker. Jag försöker så himla mycket att finnas till för dom som står mig nära.

Men fan vad jag suger på det just nu.
Jag är sliten. Trött. Lite psykisk instabil, med andra ord.

Jag är fortfarande en bra människa. Bara lite sämre.
Och förlåt mig för mina synder. Såsom dem förlåta oss. Amen.

Godnatt.

ett litet snöfall av info som kommer rinna Rakt igenom dina öron. Men det struntar jag i.

Jag dricker te. Och jag ville bara säga det, att det är den tredje December idag. Att solen har lyst jätte fint på frosten, sådär så det glittrar, och att mitt prov som jag skulle ha imorgon blev uppskutet. Jag vill också säga att jag köpte en ny Elivs-skiva idag. Och att ja, jag köper fortfarande riktiga CD-skivor, från Riktiga affärer (!!). Och att, nej, jag laddar inte ner musik. Och att, ja, jag föredrar hellre att kunna hålla, kunna känna på ett fodral med ett omslag och titel på. Med en bild och låt-lista på baksidan. På riktigt, så menar jag det.

Jag vill bara säga det, att denna gång får Elvis sjunga julsånger för mig. Det känns ju bra. Så här i Juletider.

.. Sen så ville jag också bara bara säga att det är fredag imorgon. Att Felicia fyller år då. Grattis käraste Felicia!! Du ska få en bakelse med mycket grädde på (om du nu tycker om det). Sen så ska jag sjunga en väldans fin låt som jag gjort alldeles själv, en låt som handlar om julgranar och lussebullar. För det är du värd!

Nu vet ni det. Nu kan ni ta del av, och njuta av denna användbara information som jag precis givit Dig. Helt i onödan kanske, eller?

Sist av allt, så måste jag meddela en sak.
Såhär på slutet, ett sånt där "PS". Ewelina. Hon - Jag. Ska SOVA nu. Så nu vet du det också.
Nu kommer det där "DS:et". Som man kan se på gamla brev, i slutet av det skrivna.

Klart slut, tut tut.
/Ewelina

           


första december två tusen nio

..och inte fan ser jag någon snö på marken heller. Snön är numera en utrotningshotad art. Det stör mig. Jag har alltid tyckt om när snön kommer och lyser upp det mörker som vintermånaderna tillför. Men nej, inte nu inte. Nu ska den komma i januari eller februari, och töa bort i maj. Då vi vill ha sommar istället.

och inte kan jag se på julkalendern heller. Den suger. Som varje år på senare da'r. Den bästa julkalendern var Sunes Jul, sen kommer Pelle Svanslös. Alla därefter var så dåliga att man blev deprimerad. Jul-deppig. Fy fan.

Och julklapparna då? Har fan ingen lust att äns fira jul, när det ända skiten handlar om är att få det man tvingat åt sig på den numera beställningslistan. Får man inte det som man så duktigt skrivit upp, så blir det ett jävla liv.
Vet DU varför vi äns firar jul? För det vet inte jag.  Har nått vagt minne om den där Jesus, men minnet blev jävligt mycket svagare för ganska många år sen. Jag var ju så inne på att öppna dom där paketen!! Med mina SAKER i!!! Jag har GLÖMT vad julen egentligen handlar om. Och jag skäms som fan.

Jag ska inte köpa julklappar. Jag ska inte få julklappar. Jag ska överhuvudtaget inte äns fira jul. För jag vet inte vad det handlar om. (och nej, det har inget att göra med att jag i själva verket inte har ett öre över till julklappar.....)

...Fast. Jag LÄR ju se på Kalle Anka, käka lite knäck och dricka en himla massa glögg. Det är faktiskt mysigt. ^^

RSS 2.0