Varmt ju

Jobbar och står i, har precis stekt massa bacon till middag och värmt potatisbullar till middag åt de. Fick bli snabblagat idag, men fan vad äckligt det är att stå i oset av bacon.. Inte kul om man inte äter kött jag säga. Men klart man ställer upp ;) jobbar till nio ikväll, lite jobbigt sådär men gör väl inte så mycket. Är allafall ledig i helgen så det är jag glad för! Men jäklar vad varmt det är ute! Helt otroligt varmt, kan ju tro att det inte är i Sverige man bor i. Fast ska väl inte klaga egentligen, i vintras var det det här man längtade efter.. Ska snart gå på rast och äta middag. Tjing tjong!

Hetta

Hallo! Härligt väder idag med, nice! Sitter på jobbet och kollar på Nyhetsmorgon. Finns inte så mycket att göra, de flesta liggger fortfarande och sover.. Slutar alllafall tidigt idag, skönt. Imorgon börjar jag tolv så jag kan sova ut då. Nej, nu ska jag gå och väcka några tror jag så jag får nåt att göra. Hej svejs!

Söndag

Sitter med mina kära gamlingar på jobbet, det är rätt lugnt nu och jag klagar inte, även om jag jobbat hela Midsommar-helgen.. Lite surt var det ju såklart i fredags när solen plötsligt kom fram, men det gjorde ingenting. Hade det ganska bra på jobbet ändå! Både igår och idag jobbar/jobbade jag från sju till åtta, så är rätt trött nu. Däremot är jag ledig imorgon och på tisdag, såg precis på vädret att det skulle bli sol och varmt båda dagarna jag är ledigt - nice!! Fan vad jag tycker om mitt jobb föresten. Sååå härliga människor man får jobba med. Känns så bra att hjälpa folk som verkligen är beroende av en. Dom är ganska roliga mellan varven också Haga.. Har du sett pensionärsjävlar så förstår du nog vad jag menar :p Just nu sitter vi och kollar på Nyhetsmorgon och det är intervju med Kenza, så måste kolla vidare nu. Bye bye!

Idag

..jobbade jag till åtta sen gick jag hem och duschade och nu ska jag sova. Älskar mitt jobb, så här långt. Så givande att ta hand om hjälplösa människor som är beroende av en. Bakade en sockerkaka till deras kvällsfika innan jag gick, hoppas de tyckte om den.. Börjar sju imorgon bitti så måste verkligen sova nu. Take care and sleep tight. Ps. Saknar tjejerna på Idun Ds.

Jag kommer nu

Okej det var en ren lögn det där om att jag sprang 2 mil i morse. Jag ljög. För jag låg ju faktiskt och sov i morse, och var alltså Inte ute och for runt i skogen.. Så förlåt förlåt du kära lättlurade läsare.  Däremot hade jag velat det, men det var nog bara en önskan. Hoppas du har förståelse för mitt dagdrömmande och kanske en uns av osanning. Men, jag erkänner ju mitt dåliga uppförande allafalll ;)
Fikade med Emma och Elsa Valvet en stund idag. Mysigt att sitta inne medans det spöregnar utanför.. Vi pratade om att jag ska följa med till Spanien i Augusti. Tror det blir så. Skulle vara Så kul! Måste dock fixa ledighet från jobbet vilket skulle vara det största problemet. :/ Men det löser sig nog.


Just nu sitter jag och äter hallon och keso och tittar runt på lite lghter.
Imorgon jobbar jag från klockan 12 till 20. Skönt med ny vecka.. Jobbar ju hela Midsommar-helgen också. Lika bra det. Kommer väl ändå regna. Hade egentligen velat fira med  Emma och dom, men har jag sagt till chefen att jag kan jobba så måste jag stå mitt kast liksom. Inte komma några dagar innan och gnälla ;)
Kommer inte kunna va på Idun den kommande veckan heller. Så jävla surt, men jag måste verkligen jobba.. Fy fan. Får boka en timmes-tid med Anders där sen ändå.. Skulle va bra.


Kom på idag att jag aldrig skulle vilja ha en häst. Inte en  hund heller för den delen. Nej, skulle det varaq något i djurform, så skulle jag kunna sträcka mig till en guldfisk. Om äns det, möjligen en Guppi. Vet inte varför jag tänkte på det. Måste vara för att vi snackade om hur läskiga hästar är på Valvet. Jaja. Nej usch. Vill fan inte ha en jäkla Guppi heller. Får isåfall bli nåt nästintill dött djur, typ en gammal sköldpadda som bara är där, inte kräver så förbaskat mycket. Sånt har jag inte tid med.


Föresten, jag är lycklig nu.

Det är farligt att leva, man kan dö

Sprang 2 mil imorse. Sket i stygnen på foten.
Fan va snygg jag kommer bli.

Nja

Fan, vilken dag. Rätt bra ändå. Men ganska dålig också. Bra för att jag fått som jag vill, trevligt och lite mysigt till och med. Dålig för att jag inte skött mig bra alls. Eller, jag har förvandlats till en trotsig 3-åring. Gör inte alls som de säger. Och nu ska jag sluta skriva i gåtor, för du lär ju hata mig för det redan nu..
Sitter och dricker te och är öm i halsen. Förkyld.
Bytte min klocka som jag fick i studentpresent av mina snälla föräldrar idag också. Hade först tänkt ta en rolig färg, men när jag väl kom dit så såg jag så många anda fina, så det blev en stilren med metallarmband och i samma färg från CK. Jätte fin. Så nu kommer jag alltid i tid..... ?
Vädret var ju ganska fint idag också?! Vad hände? Aja, det var ju kul..
Hoppas det håller i sig då.
Har en date med Emma i morgon. Ska bli pigg, måste fan piggas upp  nu. Inte bra annars.
Köpte ny tandkräm idag också. Sån som är bra för rökare/snusare eftersom den ska ta bort missfärgningar på tänderna. Bra, jag både snusar och missbrukar kaffe ju. Men lugn, du som dricker vin och te dagligen kan också använda denna, då den även ska hjälpa mot såna missfärgningar.. Återkommer om detta funkar eller ej.
Är inte trött för fem öre heller. Eller är jag det? Kanske för tre öre.. (HEHE)
Sov till klockan var över tio i morse. Inte likt mig. Jag ville sova, då gjorde jag det också.
Kollade på Remember me ikväll. Satt i sängen och kollade på datorn. Mysigt......... Den var bra.
Gick förbi Matilda och Joakim en sväng vid nio-tiden också, de skulle ha filmkväll med tråkiga killkompisar. Jag gick hem.
Nej, nu får det bli sängen allafall. På onsdag ska jag äntligen ta bort äckel-stygnen i foten, då kan jag änligen ge mig ut och springa igen. Det är därför jag är deprimerad för tillfället, jag blir det när jag inte fått springa på några dar, det funkar liksom inte. Måste ha de där endorfinerna. Giftet, drogen. Så ja, det är kämpigt nu. Därför  jag snusar så mycket istället.

Avslutning

Tjeeena. Har precis varit på min lillebrors skolanvslutning.. Lilla gulligullet slutade fyran, fan va snabbt tiden går! Känns som det var igår han föddes haha. Han kommer alltid vara en liten plutt för mig ;)
Ska snart åka och jobba, börjar 12, slutar 21. Skönt ändå.
Hämtade ut min Iphone igår. Den funkar bra så här långt! Måste ladda ner fler appar bara. Annars är den för jävla  bra! Är nöjd.
Kollar runt lite på lhter också, ska flytta! Ska bli skönt att bo själv, men skulle inte ha nåt emot att bo med någon ändå. Så, har du lust att bli sambo med mig; säg till! Vi kommer få skit kul! ;) Haha, kontaktannons här..
Nej, nu måste jag slänga i mig lunchen :)

Dålig morgon

Fan, är inte på bra humör idag. Känner mig så  less på allt.. Vilket jag inte borde heller, har ju precis tagit studenten och "livet börjar". Vet dock att det bara är en liten svacka och att det kommer bli bättre redan imorgon. Börjar ju jobba då också! Men dagen började inte precis på bästa sätt heller. Hade glömt nyckeln inne i huset som var låst, så kom in inte. Blev jätte irriterad, men tänkte att det går ju snabbt att cykla ner till mammas jobb och låna hennes nyckel. Bara det att jag för ovanlighetens skull såklart hade låst cykeljävlen. Skit på det också. Det var bara att gå, tar inte lång tid egentligen. Men var så otaggad på det bara. Jaja, kom ju in sen allafall. Gjorde sen en god frukost.
Sitter och äter frukost, eller har precis fått i mig den, så det är bara kaffet kvar.

Dagens frukost; yoghurt med blåbär och solroskärnor, en smörgås med kesella, keso, stekt ägg och grönsaker, ett glas färskpressad apelsin-juice och kaffe med mjölk i.
Ska leka med Emma idag innan jag drar in till stan :) Blir nog på bättre humör då, Emma får vem som helst att skratta; precis vad jag behöver!

Något jag allafall har att se fram emot, är att jag ska hämta ut min Iphone imorgon som kommer ligga hos posten då. Även fast det var världens egentligen fylle-impuls, så ångrar jag det inte och längtar lite efter den ;) Lite kul måste man ju ha.

Gjorde ännu en impuls-grej igår, nämligen färgade håret.. Har inte gjort det på hundra år, har velat ha det så naturligt som möjligt eftersom jag tycker det är snyggast. Men igår när jag och pappa var och handlade så fick jag ett knäppt ryck igen och råffade åt mig en hårfärnings-kartong och sen var den i mina händer.. Det var en ljus färg och hade egentligen tänkt att göra ytterst diskreta slingor så att det inte skulle synas så mycket. Men ja, jobbig som jag är så tröttnade jag rätt snabbt på att pilla med små hårslingor. Hade inom några minuter hela burkens färg i håret. I hela håret. Kom på att det här kommer inte bli bra. Jag vet så väl att ljus färg på mörkt hår inte kan bli nåt annat än orange, eller som jag brukar säga; morotsfärg.. Hmm, jaja. Inte mycket att göra när jag stod där. Jag stod och kollade på min spegelbild, gjorde världens fulaste grimas och sa högt att va fan. Skit samma. Det är väl bara att färga om i såfall. Fick en mindre destruktiv känsla genom kroppen och tänkte att efter den här impulsen så får det va nog. Inga mer tokerier.
Efter verkningtidens slut gick jag och sköljde ur all färg. Torkade sen håret och det blev faktiskt inte så farligt som jag trott. Lite ljusare, typ ljusbrunt. Dock lite för stor kontrast i hårbotten. Men ändå inte världens förändring. Bra, det kan jag leva med. Sen somnade jag i min nybäddade säng.





Du ser, inte såå orange allafall. Bilden gör sig inte riktigt rättvis heller. Är ljusare i verkligheten. Får se hur länge det där får sitta i. Men gillar inte att färga för mycket. Håret blir så slitet.

Nu ska jag borsta tänderna och sen se om Emma-gullet är vaken :)

Mhm

Fan vad tråkigt jag har. Har bara suttit och inte gjort någonting hela dagen. Sånt suger. Och jag vet, solen har skinit och det har varit vackert väder, men ändå inte så pass varmt att man kan ligga ute och sola.. Och ut och springa kan jag ju inte heller göra, foten är ju paj. :( Suger alltså riktigt hårt. Tänker dock inte vänta många dar till utan senast imorgon gör jag ett försök och ge mig ut i skogens fina spår..
Imorgon ska jag allafall in till stan en sväng.. får se om jag hittar något.
Nu ska jag hjälpa pappa och handla lite mat.. då händer det lite allafall.. hehe. Är riktigt uttråkad,



Schleten

Vilken helg!
Fest två dar i rad och igår var en sliten dag, minst sagt. Fy fan. Hade nog inte hunnit bli helt nykter när jag i går morse satt vid frukostbordet framför datorn och kllickade hem en Iphone 4.. Ja, vad säger man? Det är bara att ta konsekvenserna hehe.



Studenten var allafall underbar. Bästa dagen i mitt liv och jag är super lycklig. Att åka flak var skit kul, och vi stannade även till vid vattnet och slängde oss alla i (jag med kläderna på!). Skedde dock en liten olycka med mig; rispade upp foten på något under vattnet,  kanske det var en snäcka eller en mussla? Ingen aning, men det blev allafall så pass djupt att jag var tvungen att åka förbi sjukhuset och sy fem stygn innan jag kunde fortsätta firandet på min mottagning.. Det gick bra ändå, tur att jag hade fått i mig lite alkohol kan jag säga, annars brukar jag va den som total-vägrar allt som har med nålar att göra. Men den här gången ville jag bara få det överstökat (såklart) och stressade på doktorn en aning. Sen åkte vi hem och det var fest! Fick en massa fina presenter av alla snälla gäster som kom, tack så jätte mycket!!
Ungefär vid tolv kom Felicia hem till mig och vi åkte vidare till Marcus. Där var dom flesta från klassen plus några till. Det var kul och jag och Moritz tog sällskap hem klockan sex på morgonen. Morgon-solen lös så fint och två lyckliga studenter vandrade sakta genom stan, en med stapplande steg på en skadad fot och en med stolta och stabila. Fan så kul vi hade haft !
Jag, Elin, Andrea. Kommer sakna er.
Felicia, jag och Mark.


I lördags var tanken att jag skulle däcka vid typ åtta på kvällen, så trött som jag var. Men eftersom jag fick en hel del champagne på mottagningen så tyckte jag och Emma att vi ändå måste dricka upp den. Haha, jobbigt va!? Så vid åtta kom hon till mig och efter en flaska skumpa plus några breezer i kroppen tog vi oss ner till Blå och mötte upp Linda och Fredrik, sen var vi där tills baren stängde. Sen åkte vi till en efterfest, som inte var en efterfest eftersom det enligt mig och Emma ska va lite drag på sådana.. Men klockan var ändå så mycket att det egentligen inte gjorde något när vi sen åkte hem. Följde Emma några hundra meter hem sen, och på den lilla stunden hade vi så sjukt kul. Så kul att jag tillochmed drabbats av minnesluckor.. hehe. Kommer till exempel inte ihåg att vi satt oss mitt i gatan (i villaområdet) och kissade like dogs, men eftersom Emma tog kort och sen la upp det på fejjan, så har jag ju kvittot på det. ;) Usch.
Dagen-efter-kväll.







En till kväll.
Igår var jag så SEEEEEG att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Fyy fan. Vi var även bjudna hem till farmor på middag (visste inte hur jag skulle orka), däckade i hennes soffa efter middagen. Vann 10 kronor på lotten jag fick av henne och åt världens sötaste tårta och drack cola till. Typisk bakis-dag. Efter att hållt på att spy hela vägen hem från farmor (eftersom kära storebror körde så vingligt...) så stupade jag i sängen och Emma kom förbi en stund. Hon blev inte kvar så länge eftersom hon mådde som jag.
MEN, summan av kardemumman var allafall att den här helgen var den BÄSTA i mitt liv. Så jäkla kul, och nu är jag verkligen en fri och lycklig flicka som börjar jobba på onsdag.
Nu ska jag gå till Ica.

Blåbärsdryck

Tjeeena!
Har inte kunnat sova inatt. För pigg och taggad, vaknade flera gånger och ville att natten skulle vara slut och jag skulle få  gå upp. Men nej. Det tog ett jävla tag att bli morgon..
Och vädret då? Ja, det kan väl inte bli så mkt bättre? SOL för fan :D
Nu måste jag fixa mitt yttre lite. Vill vara fin dagen till ära. För idag tar jag studenten.

Och den ljusnande framtid är vår

Men tjena!
Sitter och sörplar på en proteindrink efter att ha varit ute och kutat i skogen och sen tränat lite styrka. SKÖNT!
Nu är det inte ens ett dygn kvar till vi tar studenten. Jag bara väntar och har varit fnissig like a little girl today. Spänd, nervös, exhalterad och jävligt glad. Fyra ord som i överlag beskriver mina känslor just nu. Känns bra. På lördag är jag ingen liten student längre. Utan en riktig arbetare av högre klass.  ;)
Gjorde föresten akrylnaglar idag. Har redan fått små dampattacker på dom. Förmodligen är jag alldeles för ovan med långa naglar, eller så är det helt enkelt inte min grej.. Men nu sitter dom där de sitter, så inte  så mycket att göra åt saken. Bara att skriva dom här orden tar tusen år...



Imorgon blir det champagnefrukost med skolan vid Edsbergsparken. Kommer bli niiice. Fan, nu måste jag duscha och måla om tånaglarna. Måste va lite fin till imorgon." "
Jag idag. Glad som få.

Fyrklöver

JA! För första gången i mitt liv finner jag en fyrklöver! Helt otroligt. Trodde det aldrig skulle hända. Haha, inte så stor grej kanske, men Jag tycker allafall att det är häftigt :D
Jag är så glad, för nu är det bara en dag kvar i skolan. SEN TAR JAG STUDENTEN!! Fan vad taggad jag är :D:D:D:D kommer bli grymt!

Solsidan


Fy fan vad jag önskar. Naket ego, i helbild

En jävla kamp. Förhelvete, hur svårt kan det vara? Att lyssna och bara göra som de säger. De kan ju det där. De är experter. Jag vill. Jag kan, ibland. Men ibland, lite för ofta så kan jag inte stå emot. Har inte tillräckligt med kraft och styrka att hålla mig från.
Jag skulle aldrig ha börjat. Att bli indragen i den här karusellen, evighetscirkeln är ett helvete. För ta sig ur skiten, krävs en vilja av stål. Motivationen till att en gång för alla bli fri, går verkligen upp och ner, kan aldrig vara säker och lita fullt ut på mig själv. Hjärnan sviktar och luras, jag vet att det är fel det den säger. Ändå åker jag dit. Drog, att vara sjuk är som att missbruka narkotika. Du lever för det.
Börja aldrig trixa med det varje människa är beroende av.
Jag vet vad det innebär.





Kanske det inte syns på skalet.
Hade du haft röntgensyn, så lovar jag att du skulle se desto mer.

I mitt hjärta

Godmorgon, sitter och äter frukost. Kaffet är förjävla gott. Kallare idag, men solen skiner så det får man vara glad för. Är föresten helt slut i kroppen från gårdagens solande, skulle ha powerwalkat imorse innan frukost, men kroppen skrek efter mer vila, så det var bara att lyssna på den. Idag kanske det blir landet med familjen plus Joakim & Matilda. Vet inte om jag ska följa med eller inte. Känner någonstans att jag vill vara lite för mig själv och bara få va. Meditera kanske.
Imorgon är det nationaldagen, då jäklar ska vi festa.. festa till det lite, fy fan älskar mitt forna Sverige, fosterlandet.



Nej jag var inte allvarlig. Klart jag inte tänker fira det på något större plan. Däremot kan man ju alltid hissa flaggan, synd bara att vi inte har någon flaggstång. Detaljer alltså.
Alla är ju lediga imorgon också. Blir irriterad, jag är alltid ledig på måndagar och har varit det hela året. Så för mig är det minnsan ingen skillnad. Kunde inte nationaldagen vara på en fredag eller tisdag eller så?
Tar fan studenten på fredag kom jag på. Äta jordgubbar hela dan.
Nu ska jag sluta skriva.

Exotiska Sigtuna








Varm dag. Har solat. Picknickat. Badat. Cyklat. Powerwalkat. Lagat middag. Tagit det lugnt. Haft en bra dag.

Hett på söder

Vad varmt det är idag. Klänning hela dagen och en relativt bra dag på  Idun. Ni är verkligen bäst, ni tjejer som är där och gör samma saker som jag. Kunde inte ha hamnat i en bättre grupp..
Kom precis hem och ska väl börja laga middag snart, hade egentligen bestämt mig för att äta pasta med sojafärssås, men är fasen inte sugen på det. Känns för varmt och mastigt typ, är dessutom fortfarande mätt från pizzan jag åt till lunch. Men den var god, jätte god så ångrar den inte allafall.
Nu är det allafall fredag och en lång helg väntar. Får se vad som dyker upp, men fortsätter vädret såhär så vill jag nog ha en picknick eller två med härliga människor. Det ska bli!
Nu ska jag göra mat, får bli nån pasta-sallad.

gubbskivan


RSS 2.0