2010-12-29


En annan dag. Då vi var hos farmor och farfar.

Jag och min gossiga lillebror. Hos farmor och farfar.


Världens sötaste jultomte kom och knackade på..

Idag har jag inte gjort någonting. Bara haft det tråkigt. :/
Jag får väl gå ut en sväng då.. Se om det dyker upp något spännande på vägen. Hehhhe.

Jul jul, strålande jul.

Vilken mysig julafton jag hade. Fina paket fick jag också! Spelar nog ingen roll om jag är nio eller nitton, att öppna paket kommer alltid att vara lika kul! Haha, samma känsla finns kvar. Pirrigt och spännande att riva upp pappret och se vad det är. Och det spelar egentligen ingen roll var det ligger i, bara man får öppna paket!
Missade dock Kalle klockan tre, var i köket och fixade med maten, men tv:n stod ju på i bakgrunden så jag hörde ändå det gamla vanliga. SÅ mysigt med jul!!
Pappa och satt uppe längst. Vi spelade massa spel på xbox, och jag vann över honom hela tiden. Även när han fuskade...
Idag ska vi bara ta det lugnt. Kolla på film, spela spel, gå ut och lite sånt. Alla affärer är väl stängda skulle jag tro?!
Nu ska jag myyyysa vidare med min kära familj.
Hoppas Du har en bra jul.

God jul!

Jag var på topp redan i morse!


Mitt fina pepparkakshus som jag gjorde igår... (Svårt det där med sockerklistret)

Ha en jätte mysig julafton!

2010-12-14

Tog en liten promenad för någon timme sen. Vad fint det var ute idag!
Det ser nästan ut som om det vore på eftermiddagen, men det var det ju inte. Häftigt vad moln kan göra..
Spår på isen. Jag vågade mig inte ut helt själv..

Tiden går snabbt. Att det är julafton om någon vecka känns konstigt. Ändå tycker jag att det här året gått långsamt.. Det var inte ett bra år. Hoppas 2011 ger mig mer.
Fast det är väl just det, att ingenting kommer av sig själv. Man får det man förtjänar helt enkelt. Även om vissa saker inte skulle behövt hända. Och ingenting som går att styra.
Det är bara att bita ihop och andas in ny luft. Hoppas på det bästa, och le lite.

Den här bilden är gammal. Det är min lillebror som kramar tomten. Vet inte exakt hur gammal bilden är, men gissar på.. ca. 7-8 år kanske. Det känns som igår.

egowoman


Åh.

Sitter här i min ensamhet med dunkande huvudverk och känner mig matt.
Skrev svenska NP idag.. Skrev snabbt som bara den att det gick på omkring 2 timmar. Efter det gick jag och åt, sen till centrum för jag kom på att jag faktiskt ville klippa mig. Hon som klippte mig var duktig. Tur, annars hade jag blivit ledsen. Inte bra det. Har föresten varit på ett jobbigt ihållande humör lite för länge nu. Lite jobbigt att stå ut med själv faktiskt. Humöret är ju heller inget man riktigt kan bestämma bara sådär. Synd. Skulle så gärna bara vilja trycka på happy-knappen och vips, så är jag in tha happyland. Fantasilandet.
Allafall. Efter det åkte jag hem och där väntade ett kallt hus. Ja. Värmen hade stängts av. Hur nu det går till? Fick vira flera tusen lager filtar runt mig och dricka flera miljoner koppar te.
Om det hjälpte? Är du naiv eller. Klart det inte hjälpte. Blev förbannad och svor lite för mig själv. Kände mig dock rätt så dum. Så det slutade jag med. Att svära för mig själv alltså. Sen kom min pappa hem, sen min mamma. Snipp snapp slut. Och värmen kom tillbaka.
Gudars så bra.
Tog med mig lillebror på en lång jäkla promenad ikväll. Har han inte träningsverk imorgon, så är han star. Vilket jag förmodar att han inte är. Hehe. Nej, men jag drog nog på rätt så hårt - jag ville ju gå snabbt. Han hängde på, för han ville ju inte gå för långt bakom mig när det är mörkt ute. Smart kille.
Fan. Känner bara så nu. Fan. Förlåt. Att svära är oattraktivt, jag vet. Men ändå. Fan fan fan. Så. Se så unattractive jag blev. Yes.
Imorgon ska vi urnsätta min morfar. Vips så är han nere i jorden. Forever and ever, you know.
Vad nu det skulle vara bra för. Att prata med aska är ju sådär.
Du var bättre i levande form.

Godnatt and dröm ganska bra drömmar!

Andra advent

Är fortfarande väldigt trött, även fast jag sovit mycket nu. Men det kostar ju lite att ha kul..
Jag, mamma och mormor har gått på julmarknaden här i Sigtuna idag. Det var jätte mysigt, lagom kallt och så. Jag köpte mig ett par fina raggisar (raggsockor) och lite smycken av Tyra som stod och sålde.
Nu har jag precis ätit en jätte god middag som jag lagade till allihopa. Det är så mysigt när mormor är här med oss!
Min nya glassiga ring.
Nu ska jag fortsätta att med mitt adventsmys.

mjao

Kom ju på att det var rätt kul inatt också. Så helt bortkastade pengar var det ju ändå inte..
Det var skit kul att gå ut med härliga, glada och gossegulliga och lite lulliga människor. Ni är helt fantastiska! Nästa gång får Vickie hänga med också. Så blir det fulländat!
Var bara det jag ville säga. Och att jag äter blåbär och hallon nu. Bara för att det är gott. Och för att jag är så himmelskt trött..

Ulrika. Din lille parvel. Ut och flyg nu. I den stora vida världen. Samla så mycket kunskap och upplevelser du bara kan, på den stora färden.
Bara du kommer tillbaka. Och ger mig en kolakaka.

Näe

Det tog fasiken emot att logga in på seb. Lite väl emot. Fick liksom slita upp ögonlocken för att  kisa vad saldot var.. Det gjorde lite ont i mig när jag förstod att det som stod där, faktiskt var sant.
Livet är hårt ibland.
Tur att det inte är alltid.

RSS 2.0