dagen innan fredag. (torsdag alltså)

Vi städade bara idag i skolan. Jag tömde mitt nästan oanvända skåp också. Det låg några böcker på engelska som jag skulle ha läst ut för länge sen, två stycken trasiga pennor, en tändare som inte funkade och ett fullt kollegieblock. Så det var inte så mycket att töma. Jag brukar inte ha mina saker i skåpet, går hellre och bär på det jag behöver.
Idag slutade min lillebror skolan också. Han slutade tvåan. Så nu har han sommarlov. Matilda tar studenten idag, så vi ska dit lite senare på hennes mottagning. Och min skola slutar såklart sist av alla. haha

Jag ska vara i skolan 8:30 imorgon. Det måste ingen annan, bara vi som går musik. Kul. Men det är bara för att vi ska hinna repa innan.

Köpte föresten bussbiljett till P&L igår. Det blev festivalbussen som går ända till festivalen, ganska skönt så slipper jag gå med all packning från tåget, det gör jag fan inte om!! Synd bara att den går 06:40 från sthlm. Måste ju åka ett jävla tag innan för att komma in i tid också. Så det är lite dåligt, men det fanns inga andra tider, förutom den 23:e, men då vill inte jag dit.
Jag ska fan dammsuga mitt rum nu. Mina blommor som jag blockade förut har dött, och det ligger blom-lik över hela mitt golv. Det luktar ju gott och så, men det är jobbigt att få allt på strumporna. Synd att jag måste slänga dom, för dom var väldigt fina.

blommor är fina
finare än dina
men dom dör så fort
och blir bara till en massa lort
då måste man dammsuga
och känna sig som en liten hemmafruga
men det får fan duga

en liten dikt om blommor. ^^

/Ewelina

      

                           <-- tussilagosar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0